Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 68-ма тема

• 130 679
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
# 571
  • Пловдив
viara.an ,това е правило на модераторите в този сайт.Няма нужда да пишете така на момичетата тук....и толкова  е лесно да се слага тази думичка /height/ ,във всяка снимка както е обяснено на първа страница...,така че не виждам защо тръгвате да са сърдите?!

Както виждате отреагирах веднага на отправеното към мен искане , толерантен човек съм .Не обвинявам никого и не се сърдя никому , но имам дързостта да казвам директно какво мисля .

Момичета тук не става въпрос кои казва директно въпреки че не е прав и дали това е работа на модераторите .Тук става въпрос до самоконтрол ....Всеки трябва да спазва правилата в този форум .Не виждам Вяра защо така реагира newsm78 като че ли сме споменали нейното име .....Thinking  много хора  не се съобразяват с правилата ..
Само споделихме и напомнихме на тези хора че можем да помогнем ако не знаят как Peace  вие го направихте световен въпрос ....вместо да си замълчите защото не ние нарушаваме правилата ...

# 572
  • сред люляците

Лабрекс, отново чудесно предложение. Страхотни са крекерите!!! А сладките с какво са пълни?
verabel ,много вкусно и при вас Peace
yagodka , това звучи много вкусно!  bouquet
Аелис , сладкишът изглежда супер Hug
А Пепи само ме дразни с тез сладка в последно време...

Аз пък днес правих Хрупкава баница по рецепта на оная комшийка, дето ми каза мекиците Mr. Green

# 573

Лабрекс, отново чудесно предложение. Страхотни са крекерите!!! А сладките с какво са пълни?
Аз пък днес правих Хрупкава баница по рецепта на оная комшийка, дето ми каза мекиците Mr. Green

Илиана, с разбит белтъчен сняг като за целувки. А баницата, щом е от оная комшийка, ще трябва да се пробва. Мекиците и са страшно вървежни у нас, че и у майка ги прехвърлих. Тя се има за голяма майсторка, ама ги меси с мая, пък тези по-бързи, че и много вкусни! Grinning Поздрави на комшийката от една  форумка, любителка на мекици!  bouquet

# 574
  • сред люляците

Илиана, с разбит белтъчен сняг като за целувки. А баницата, щом е от оная комшийка, ще трябва да се пробва. Мекиците и са страшно вървежни у нас, че и у майка ги прехвърлих. Тя се има за голяма майсторка, ама ги меси с мая, пък тези по-бързи, че и много вкусни! Grinning Поздрави на комшийката от една  форумка, любителка на мекици!  bouquet

Ще чакам аз рецепти и за двете  Flutter А комшийката ще поздравя   bouquet

# 575
labrex , твоите крекери ме подсетиха и мене точно за тези шарени едновремешни черги...и досега си имам една такава в спалнята,за спомен от моята баба...

Пепи,сладкото е ...я,ела да направиш и моето...че в тая жега...ужас!   Mr. Green
А откъде са ония сърцевидни стъклени купички отзад?

ilrai78 ,баницата изглежда много апетитна...едан такава препеченка,точно каквато обичам!

У дома едни
Пълнени доматки

и тортата,с която се борих вчера...

# 576
Ще чакам аз рецепти и за двете  Flutter А комшийката ще поздравя   bouquet

Илиана, сложих рецептите в Любими.  bouquet

краси.мира , определено си преборила тортата, разкошна е, красота!  bouquet  chef

# 577
  • Сливен
Здравейте майсторки Simple Smile
имам нужда от вашата помощ Praynig миналата година правих едни тиквички на фурна по рецепта от тук-по спомен като се нарежеха и престояваха и после се потапяха във вода и после брашно-ама как е точно целия процес...та ако някой се сети ще съм много благодарна Grinning

# 578
Спретнах набързо една измишльотина- салато-ордьовър  Crazy
От пушена скумрия,кисели краставички,варени картофи,лимонов сок,черен пипер,майонеза,горчица...
Предложих с препечени филийки.Много вкусно стана....И страхотно мезе за водката и мачовете  Mr. Green hahaha

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 20:16 от TheNMaster

# 579
имам нужда от вашата помощ Praynig миналата година правих едни тиквички на фурна по рецепта от тук-по спомен като се нарежеха и престояваха и после се потапяха във вода и после брашно-ама как е точно целия процес...та ако някой се сети ще съм много благодарна Grinning

Виж дали е това:

Тиквичките се нарязват, посоляват и овалват в брашно няколко часа преди пърженето-така те хващат коричка и при пържене мазнината остава бистра. Ако не се разполага с много време, оваляните в брашно тиквички се потапят за миг в студена вода и веднага се пържат в гореща мазнина.

# 580

Аз ти препоръчвам ето този начин

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,1002.msg18491.html#msg18491

# 581
краси.мира , Hugкаква красива торта си сътворила отново,обаче доматките са много идейни особено така поднесени

# 582
Фламкухен

# 583
пина можели рецептите за онова нещо на тиган  Blush и за Фламкухен Hug

# 584
Разбира се, че може!  Simple Smile  За, 'онова' на тигана, я има вече в подписа ми - виж където пише 'Моите манджи', там кликни и последната рецепта е тя. За Фламкухена има рецепти из нета, но може и нея да напиша, тъй като има леки разлики в приготвянето.

Общи условия

Активация на акаунт