Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 68-ма тема

• 130 177
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
От мен само едни мъфини със сирене.

# 556
  • София
тортата на rossonera

# 557
  • Czech Republic
За дамите, които попитаха за рецептата на Булгоги, ето я - http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,249.msg132820.html#msg132820
Извинявам се, че чак сега, но ми беше много натоварено тези дни.

А вие като гледам пак не сте губили време и представяте изключително апетитни предложения!    bouquet

# 558
  • Пловдив
Страшно красиви трапези сте украсили Вяра,Леля Ог  bouquet
Аз не снимах днес оризът с царевица и грах,ама немога да се стърпя да не си кажа пак и отново - някои от публикуваните снимки са страшно огромни.Нали на 1ва страница имаше указание как да се намалят Thinking,лесно е.Ако някой незнае с удоволствие аз лично ще обясня.
Това го казвам защото много се товари темата и някои снимки докато заредят доста време минава Close
С най-добри чувства го казвам без да искам да засегна никого Peace

Напълно те подкрепям и аз бих обеснила как да си ги намалят автоматично въпреки че на първа страница обеснението се постарах да е  съвсем елементарно и нагледно ...
но ако трябва пак ще обясня Peace

# 559
Краси, много идейна салата  Peace
Трейси, добре си се завърнала, десерта е много актуален за лятото  Peace
Петя, твоите солени мъфини винаги са ме предизвиквали да ходя да правя  Crossing Arms

Набързо да си покажа новия конфитюр от ягоди  Blush

# 560
  • Пазарджик/Лондон
пеп-4o , страхотен конфитюр, какъв цвят само..   bouquet.

Pety , много са ти хубави мъфините Hug.Още не съм правила солени, все се каня, ама у дома, като видят малки кексчета и автоматично решават, че са сладки Rolling Eyes.Ще взема да ги изненадам някой ден Joy.

rossonera , страхотна торта Hug.

megans ,ditsan - много вкусно е било у вас Wink.

Тайна , чушките с яйца и сирене са ми много любими Hug.

А н и , много весел сандвич Hug.

лулу, разкошна ти е тортата, ако е останал Бейлис - да намина Joy.

От мен картофки със зеленчуци :

И един сладкиш по рецепта на Лабрекс :

# 561
  • София
Леля Ог, честито на половинката, да ти е жив и здрав и много щастливи моменти!
Пепи, много апетитно сладко, ммм...
Пети, твойте мъфини са зашеметяващи - добре бухнали и с много приятен тен!
rossonera, много шоколадова тази торта, обожавам шоколад!
Аелис и твоят сладкиш изглежда супер!
И при всички останали, както обикновено е  много вкусно!
У нас крем супа от картофи и тиквички, ребра с кюфтета от тиквички на фурна - студени ми харесаха много повече и песто по рецепта vanillla, много се хареса на всички у нас, благодаря за рецептата! И едни пълнени тиквички.

# 562
Леля Ог, честито и от мен на твоята половинка, щастливец е той!Да ти е жив и здрав!  bouquet

Аелис, понапънах се да позная сладкиша, но с размекнатия ми от жегата мозък не става. Все едно, който и да е, изглежда разкошна на снимката, дано и да ти е харесал!  bouquet

Аз пък се занимавах с едни красоти, ама и много вкусни - лаваш-крекери, видях ги по нощите и днес ги спретнах. Напомниха ми бабините красиви черги. Grinning

и сладки "мидички".

# 563
  • Пазарджик/Лондон
labrex , ето този е :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.msg14870322#msg14870322

Отгоре е залят с ванилов крем и има наситнен шоколад за украса, затова сигурно не си успяла да си го познаеш Joy.Хареса ни - бърз и лесен за приготвяне, такива рецепти са ми слабост Flutter.

# 564
labrex , ето този е :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.msg14870322#msg14870322

Отгоре е залят с ванилов крем и има наситнен шоколад за окраса, затова сигурно не си успяла да си го познаеш Joy.Хареса ни - бърз и лесен за приготвяне, такива рецепти са ми слабост Flutter.

Ааа, пък аз за друг си помислих! hahaha Да, тоя верно е от категорията бързо, лесно и вкусно!  bouquet

# 565
Много вкусни неща сте сготвили, момичета!

Много ме впечатлиха чушките с яйца и сирене на Тайна, конфитюрът от ягоди на Пепчо, пълнените тиквички на Верабел и красивите кракери на Лабрекс!

От мен свинско с ориз, гъби, топено сирене и сметана:

# 566
Доволни ли сте най-сетне от огромния проблем с размера на снимките ми ??? Така устройва ли ви ???

Салата .

Кюфтенца от тиквички с пастет от сирена .

Пълнени гъби с кайма

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 12:49 от viara.an

# 567
viara.an ,това е правило на модераторите в този сайт.Няма нужда да пишете така на момичетата тук....и толкова  е лесно да се слага тази думичка /height/ ,във всяка снимка както е обяснено на първа страница...,така че не виждам защо тръгвате да са сърдите?!

# 568
viara.an ,това е правило на модераторите в този сайт.Няма нужда да пишете така на момичетата тук....и толкова  е лесно да се слага тази думичка /height/ ,във всяка снимка както е обяснено на първа страница...,така че не виждам защо тръгвате да са сърдите?!

Както виждате отреагирах веднага на отправеното към мен искане , толерантен човек съм .Не обвинявам никого и не се сърдя никому , но имам дързостта да казвам директно какво мисля .

# 569
viara.an  ти си невероятна с тези украси , моля те пускай повече снимки , гледам ги с удоволствие   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт