Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 68-ма тема

• 130 131
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Селма, може ли рецептата за Пастрома от свинско месо. Страшно много ми хареса, Благодаря ти   bouquet
   Как ме трогна с интереса си! (толкова ми е кофти в душата сега,че всяка мила дума ми идва,като слънчев лъч!) Благодаря!  Hug
   Непременно ще я напиша,M_NikWink

Lindita ,ditsan,Venetta, благодаря за оценката на тортата ми!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 76
   Как ме трогна с интереса си! (толкова ми е кофти в душата сега,че всяка мила дума ми идва,като слънчев лъч!) Благодаря!  Hug

Lindita ,ditsan,Venetta, благодаря за оценката на тортата ми!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Селма, мила, не бива да ти е кофти на душата, сега трябва да грееш като слънчице! Я не обръщай внимание на лошотиите. Аз пък покрай твоята пастрома си изнамерих рецептата за пилешка такава, ама днес ми се размина. Но тия дни ще я спретна!  bouquet

# 77
При нас орзо с пилешки хапки и зеленчуци и кус кус с няколко вида зрънца.

# 78
Селма, Hug    Не знам защо ти е кофти,но дано бързо ти мине!  

От мен,след сладките и едни солени

Минитарталети

# 79
Може ли рецептата за кремчето на Ния с ягоди,благодаря ви.  bouquet

# 80
   Лабрекс,Краси,  Hug

Аз пък покрай твоята пастрома си изнамерих рецептата за пилешка такава, ама днес ми се размина. Но тия дни ще я спретна!  bouquet
   Да,сигурно се приготвя и от пилешко/пуешко,както и друго месо.
   Но от Мама си я познавам от свинско.И сега ,като я приготвям,ми мирише на празник в родителски дом.  Heart Eyes

# 81
  • София
Селма, може ли рецептата за Пастрома от свинско месо. Страшно много ми хареса, Благодаря ти   bouquet

Hug наистина много ми хареса как изглежда, а и се надявам да е още по - вкусно. В петък двете ми мъжлета са рожденици и смятам с това да си посрещна гостите.

Леле, леле Pety какви вкусотии нареди аз докато се намотах.

# 82
  Ето и рецептата.
  Пастрома от свинско месо.
   Дано съм обяснила добре.Ако имате въпроси,ще ви отговоря.  Simple Smile Peace

# 83
  • Пловдив
ОХ МОМИЧЕТА  Crazy FlutterНямам снимки но не мога да не ви видя какво творите днес пак сте във вихара си всички  ... Flutter
labrex винаги със страхотни неща  Hug
СЕЛМА пастрома ти е божествен просто копнах си рецептата ще го правя като имам гости Peace Peace За желирания сладкиш просто ей така  #Crazy гледах падам си по тези като твоя но ми е забранено  Mr. Green Mr. Green  Не се давай на емоциите да те побеждават  Peace
Гуинет толкова ми става хубаво като видя показаното от тебе стилно и привлекателно. HugПингвините ти са страхотия  bouquet
Pety  оххххххх Crazy направо се олях   Crazy  от вкусотиите ти браво....
краси.мира тарталетите ти са красиво- апетитни Sick Peace
mimi P27 картофките ти са много хубави и аз днес май ще си ги правя Crazy
 Аелис чушки чушки моята слабост страхотно изглеждат  Hug
vanillla възхищавам ти се на поднасянето на блюдата и снимките които правиш.
Venetta ох и при тебе е винаги апетитно и поднесено със вкус и гали очите а за устата да не говорим  Mr. Green Joy
Пап-чо Ама и ти си един подстрекател с тези кюфтета от грах малееееее Whistling Hug
ТАЙНЕ пак си сътворила страхотни тутманици ...  bouquet
esy и твоите неща са стилно подредени ,апетитни и снимките ти са прекрасни  bouquet

Lindita , 3xi, ditsan , nahodkata  и всички не спомената страхотни сте  Hug Hug

# 84
Зелена салата

Едни шницели

И едно пюре от червена леща с картофи(за сгъстяване),което си мислех,че изобщо няма да се приеме добре,но ми поръчаха пак да правя такова Mr. Green

Селмичкаааа  Hug Hug Hug Hug Я  се дръж! И не се притеснявай! Всичко ще бъде наред и ОК....  Hug Hug Hug

# 85
  • Пловдив
МАСТЕРЧЕ идвам ти на гости моменталически Hug Hug Hug Hug
Кога се прибра кога спретна менюто  ooooh!

# 86
хайде аз да се включа с едно по-отдавнаншно меню, но трябваше да изчакам да излезе публикацията  Grinning
цък на снимката за голям и четлив размер  Grinning

# 87
Lois,добро меню и честито още веднъж.

# 88
Лоис, и тук моите поздравления! Всичко е прекрасно!  bouquet

Момичета благодаря за хубавите думи!

Някъде напред някой беше питал за вкуса на агнешкото с канела, ами екзотичен, интересен, допадна ни нас Peace

Ето и рецептата за кекса, дано ви хареса, лесен е и наистина е много пухкав, като памуче Wink

Бразилски кекс

Ванила, с теб вчера сме мислили еднакво при подготовката за снимки  hahaha

# 89
  • Пловдив
Лоис поздравления много хубаво направено  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт