Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 33

• 39 514
  • 716
  •   1
Отговори
# 45
Аз не осъждам постъпката на Гюлшен, нито на Али Ръза. Нито са ми се променили симпатиите към тях. Напротив. Просто не го очаквах. Приех го по-скоро като слабост на сценария, не толкова на героя. Но пък... и в живота не знаеш какво да очакваш дори и от хора, които си мислиш, че познаваш.  Peace

# 46
Добро утро и от мен  Hug
Благодаря за труда и отделеното време на създателите на темата.  newsm20
Снощи искренно се забавлявах на Джавки.  hahaha Joy Joy Joy
Като види "господина" и блесват очичките пък после "Фикрет отвори прозореца, че ми става лошо от този дърдорко".  Mr. Green
Добре, че Фикрет е досетлива, та видя накъде се развиват нещата и го покани човека на гости.  Party
Ама то с това нейно семейство дето всички се крие, трябва да се научиш да четеш мисли, за да си в час със ситуацията. Та Фикрет си и я има школовката още от родния си дом.  Mr. Green
За Ферхунде, аз мисля, че има чувства към Шефкет. Обича начина, по който той я обича. Ама то в повечето връзки е така или обичаш, или се оставяш да бъдеш обичан. Ама в момента осъзна, че няма бъдеше със Шефкет, че няма да се получи, защото той винаги ще си остане неуверен, наивен и пасивен. Трябва тя да го мъкне цял живот на гърба. Не всеки би се съгласил на такова нещо, защото само с любов не се живее.  Flutter
За Гюлшен съм напълно съгласна с qnence  Peace
Не, аз съм съгласна, че трябваше нещо да се направи, но ако Гюлшен искаше да помогне - сама да се беше занесла при Шефкет маминия. Не трябваше да занимава дъртите с техните кръвни налягания и тн.  Peace
За Сузан и Хайрие съм съгласна, че много си приличаха в снощните реакции на Сузан. Ама нея не бих се ангажирала да я сложа в категорията Хайрие, защото я дават по-рядко и не мога да си създам обективно мнение за жената.  Thinking
Но е факт, че Али Ръза и Кемал също си приличат. За това и Кемал успя да го разбере много добре какво му е.  Flutter
А за Седеф какво да коментирам, никакво чувство за такт от страна на Хайрие. Ама това не е нищо ново за нея.  Whistling
Не виждам смисъла на този отпор от страна на Неджла като ходи при Левент. Стигаше да каже само, ето ви парите, благодаря ви за помощта. Пък тя го заплашва, стой далеч от семейството ни. Че той си има вземане-даване с Ферхунде, не с Текин. Това са различни неща. Честно, не го разбрах на това какъв му е замисъла.  #Crazy

# 47
Долс,аз пък точно обратното  Laughing,чудех се до кога Гюлшен ще търпи,да не предупреди Текинови,точно това очаквах!И аз мисля,че тя го направи най-вече заради Шефкет,той не я уволни когато заслужаваше,когато за пореден път помагаше на Ферхунде.Едва ли не,почувствала се е длъжна да го направи,с тази си постъпка предпазва Шефкет.

Чебурашка,ми тяа ферхунде сама си го каза в предните серии-не че обича Шефкет,а й харесва да е единствената за него,това е собсвеническо чувство.

# 48
Господи, изядохте ме!  Joy Joy Joy
Аз не казвам, че Ферхунде винаги е права и тя греши много и постъпва глупаво и необмислено, но, повтарям, никой няма право да се меси в личния живот на другия, без да са го помолили. Ако постъпката и беше толкова добра, защо я беше страх да не разбере Ферхунде, защо не и призна от самото начало? За мен лично това е грозно и то много.

# 49
Карамелиа,а Ферхунде имаше ли право да си играе с Шефкет,и не само с него,а с цялото му семейство?С нейна помощ Шефкет се оказа в затвора,семейството е потънало в дългове,а тя имаше ли право да иска издръжка?какво право имаше тя,да влезе в това семейство и да го разбие на парченца!?Да изброявам подлостите й,и вмешателството й в чуждите животи ще ми отнеме цял ден,така че ще се въздържа,всички ги знаем.Само един ще спомена-с какво право,застави Оуз да се ожени за Лейля,това не е ли вмешателство!?не беше ли грозна тази постъпка,да се възползва от обстоятелствата,за да изкяри пари!?От там последваха много събития...
Че нали досега ферхунде,за това я използваше,приятелката си,да й помага да се меси и управлява чуждите животи!?И тогава тя беше добрата приятелка,точно за това,тогава имаше право!?Имаше ли право да подлъже Шефкет да се подпише,това е наказуемо,това е измама!?

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 10:41 от rozi-maxi

# 50
и мен ме разсмя баба Джеврие... ейй, тва старо купище като се размиришело било страшна работа

Joy Joy Joy

# 51
Та има ли човек на когото Ферхунде да не се е бъркала,с цел да "помогне".???Нейната помощ се изразява в някакво садистично удоволствие от страданието на другите,последвано от невинна физиономия и саркастична усмивка.........  #2gunfire

# 52
Намесата на Гюлшен беше с единствена цел да помогне.Според мен тя изпитва вина,че и с нейна "помощ" Текинови са в това положение,защото помагайки на приятелката си,и тя им вредеше,въпреки че никога не го е искала.
А "помощите" на Ферхунде са или за да задоволи потребността си да уязвява хората,или за пари-изнудване.

# 53
karamelia анти-Ферхунде акцията е отново в оборот Mr. Green -Ферхунде е типичен пример на поговорката-Господи,пази ме от приятелите,от враговете сам ще се пазя. Peace Гюлшен наистина няма право да се меси в живота на когото и да било,а особено на Ферхунде.Ето защо съм твърдо дори за избора и на Ферхунде да е с Левент-защото той поне я търси.Всички други и завиждат и затова не търпят конкуренцията и.
И още-Неджля за пореден път се показа като куха клейка-вместо да благодари и ръка да целува,тръгнала за заплашва.. ooooh!

# 54
... Гласувах,че харесвам дискусийте и участниците,срещнах чудесни хора тук!Оформлението,както винаги и то е страхотно,но за пореден път си помислям,че това е много труд и ще споделя,че аз влизам в темата за да си побъбрим,така да се каже,и си мисля,че няма нужда от всичко това,особено в моментите,когато темите се изписват с ненужни въпроси,нападки,спорове...,а после-благодаря  за новата тема!Еми хубаво,ама като сте благодарни не я изписвайте с глупости!Не ме разбирайте погрешно,споделям го защото ценя чуждият труд!И все едни и същи хора го правят.Соя-фен си има семейство!Нека тя и другите които учавстват в оформлението на темите пишат,наистина ли не им представлява трудност,не им отнема много време,че за тях е ОК да го правят  Hug.
За другите не знам, мога да отговоря за себе си. За щастие разполагам със свободно време и необходимия минимум технически познания, за да пускам темите. Единственото ми и предостатъчно и пребогато възнаграждение за положения труд е вашето удовлетворение и добро настроение. Освен това и аз, както всички, участвувам в даден форум, ако ми харесва и е приятно. И обратно, когато темата се пълни с негативизъм, заяждания, спорове, обидни и груби думи, неверни и преувеличени твърдения, съвсем естествено започва обратния процес roll back на загуба на интерес и отказване,

# 55
Според мен,лампичката на Левент трябваше да светне,виждайки от кои хора се оплаква тя,и особено връщането на парите за болничната такса.Подли хора,имамници не постъпват така,и би трябвало да се замисли наистина,що за човек е Ферхунде.Ама той-не,все пак е мъж и долната глава си иска нейното  Laughing.Ами айде,да му честито  Mr. Green!Ще гледаме,кога ще се сифиряса,кога ще разбере какво "съкровище" си е намерил  Mr. Green.

# 56
рози-макси
Наистина забравих, че тя накара Шевкет да играе на борсата и да загуби откраднатите пари, също така тя го накара да тегли парите от картата и да играе комар, и Теким да взимат кредити. Тя накара Неджля да избяга с Оуз.
И съм съгласна с теб за едно, не трябваше да изнудва Оуз да се жени за Лейля (лошо ми става само като и пиша името  Sick), трябваше да остави нещета така както са и сем. Теким да си живеят със срама.
Само да добавя, че спирам с обсъждането на недостатъците и достоинствата на Ферхи. Да си поговорим за Джаврието, тя голяма палавница се оказа. Simple Smile

# 57
  • В тъмната гора.
Ето, от анкетата си стана ясно, че тук повечето влизат заради информацията за сериала и дискусията по него. Спама не пречи докато не вземе колосални размери, т.е 1/3 от всичките 49 страници, че понякога и повече.

# 58
  • София
 newsm74  за темата

# 59
Замислих се аз какво бих направила, ако моя приятелка врътка гаджето си и си има любовник.  Thinking
То много зависи от ситуацията. Ако той е "леке" и тя се спасява с новия човек, бих я подкрепила за новата връзка и това да се раздели с гаджето. Ако обаче гаджето е свестен тип, ще я предупредя първо нея или да го остави и да си бъде с другия, или да си остане само с него, защото така трима не е честно към нито един от тримата. Ако приятелката не си вземе бележка, ще кажа на гаджето й да внимава с половинката си. Пък той  да си решава какво да прави, ако иска да си я следи, да я хваща, или да си живее по същия начин. Той си решава.  Crossing Arms
За това си мисля, че Гюлшен трябваше да говори с Шефкет и той да реши, а не разни други хора да решават вместо него как ще се развива живота му.  Thinking

Много ми се иска Лейля наистина да се вземе в ръце и да започне нов живот.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт