Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 33

• 39 526
  • 716
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте и от мен!Аз не мисля,че има нещо странно Али Ръза да иска работа-все пак и там е криза,а има и дългове да плаща,в такъв момент човек забравя гордостта си.А с едната гола гордост не се живее.Ако щете вярвайте,но и аз го казах почти на глас-Сузан е като астрална близначка на Хайрие.Е,по-засукана и богаташка,но елементарна и простовата,не познава хората.За разлика от нея Кемал е истински благородник    bouquet .Човек,който не е забравил от къде е тръгнал,който не потъпква достойнството на по-бедните.
Шефкет-абсолютен наивник.Да се ожени за още една като Ферхунде-пак няма да му уври главата.Ферхунде-тотален егоист.Майка и и го каза-ама кой да чуе.Уж рева /не от любов,разбира се/,избърса сълзите и се втурна към леглото на Левент.И тя гони приятелката си от фирмата-ама сега е лесно има апартамент,а до вчера виснеше у тях.Какво е това,че Ферхунде са я принудили да напусне любовта си  Sick  Sick  Sick?????!!!!Без коментар!!!!

# 31
Бискит,съгласна съм с всяка твоя дума Peace,както винаги!
И като допълнение на предният си пост,искам да кажа,че е за предпочитане е човек да изневери на приятел,отколкото на себе си!

# 32
Аз пък точно това очаквах от Гюлшен да направи!Тя е чудесен човек,добра,разбираща,справедлива,милостива и тази й постъпка,беше абсолютно в унисон със същността й!Тя разбра,че Ферхунде прекалява,и се почувства длъжна да се намеси,да помогне на Текинови.
Глупав опит на Гюлшен да разтовари съвестта си,който можеше да коства живота на Али Раза.
След като не е била съгласна с поведението на приятелката си,да беше отказала да взима участие и страна.
Мисля си дали новото й приятелство с Аслъ не я накара да си преосмисли приоритетите и приятелствата.

# 33
Рози-благодаря!Старая се да съм обективна в мнението си ,а и развитието на филма го потвърждава.Като е толкова просто защо Ферхунде каза,че обича Шефкет и след има-няма час два кани друг мъж в леглото си.Ами просто е!Не го обича,естествено.Просто искаше да му докаже,че тя ще реши кога да сложи края-това го каза и на Али Ръза.А Шефкет като не си познава стоката-да и се връзва като глупак!Бившата на Левент ме изкефи-не толерираме подобно поведение.Жалко,че Левент го раздава влюбен,та не я натири и той!Пфу!  #Cussing out

# 34
# 35
Аз пък не виждам какво толкова има ,че отишъл да иска работа при сват си ? newsm78 Те ,младите са се събрали ,и да се правят че не е така,така е.Тъй че е хубаво даже ,че във фирмата има човек ,който ще работи и няма да излъже никога.И могат да му имат доверие.Може би защото при нас са много често тия семейните фирми ,че ми се вижда странно във филма да обръщат чак такова внимание.И вече и драми да създават. ThinkingКой знае какво/ Whistling
А Джеврието май влиза у правия път.Тоз ерген много бързо и преобърна житейските представи. Joy Joy
Горката Седеф си мислех снощи.Как всички си говорят за Ферхундето и Шефкет и никой не помисли как тя се чувства. Thinking
А Ферхундето майка и и каза много правилно:Сама отблъскваш хората ,а после страдаш за тях.

# 36
Аз пък точно това очаквах от Гюлшен да направи!Тя е чудесен човек,добра,разбираща,справедлива,милостива и тази й постъпка,беше абсолютно в унисон със същността й!Тя разбра,че Ферхунде прекалява,и се почувства длъжна да се намеси,да помогне на Текинови.
Глупав опит на Гюлшен да разтовари съвестта си,който можеше да коства живота на Али Раза.
След като не е била съгласна с поведението на приятелката си,да беше отказала да взима участие и страна.
Мисля си дали новото й приятелство с Аслъ не я накара да си преосмисли приоритетите и приятелствата.

Гюлшен казваше всеки път на Ферхунде,че не постъпва правилно,че прекалява.Но просто вече не може да си трое,не може да понася всички коварни планове и постъпки на Ферхунде.И когато тя си позволи дори да я заплашва,само защото не споделя подлостите й,чашата преля!Аслъ няма нищо общо със случилото се.Това е моето мнение  Peace.

# 37
И си абсолютно права!   bouquet

# 38
  • Русе/София
Поздрав за оформителите.  bouquetФилма става все по-интригуваш със своите обрати,нови любови,отмъщения и предизвикателства. newsm78

# 39
никога не е глупаво да тръгнеш по правия път Peace  Дай боже всеки му такива приятели, верни и предани в същото време като те видят че падаш от пропаста да те дръпнат, но Ферхито много се е засилила, едва ли Гюлшен или майка и могат да я спрат.

# 40
Не съм съглсна!!! Никой няма право да се меси по този начин в живота на друг човек. В края на краищата тя на кого е приятел, на Теким или на Ферхунде? Ако иска да се меси, тогава да отиде при Ферхи и да и каже на нея каквото мисли и ако тя не и обърне внимание, то тогава да си троши главата. Защото ходенето при Теким не е приятелски жест, това вобще не е жест, това е идиотизъм.

# 41
Поздравления за новата тема и създателите й   bouquet

# 42
karamelia   изобщо не е идиотизъм постъпката на Гюлшен! Това е жест към Шефкет, само че чрез родителите му. Тя много пъти казваше на Ферхунде какво мисли, но кой да я чуе. Ферхунде изобщо не приема чуждо мнение, пък било и на приятелката и. А Ферхунде какво  е направила до сега за Гюлшен освен да я ползва за квартира, когато има нужда?

# 43
Какво означава според тебе да си приятел-да си мълчалив свидетел на глупостите на някой или да му посочваш грешките.Според мен е второто.Но само егоист като Ферхунде не може да оцени нито думите на майка си /Ти на чия страна си...........???/,нито постъпката на Гюлшен.Грешката на Гюлшен беше,че е прекълено търпелива.А за месенето в живота на другите е тема за други спорове.......

# 44
Не съм съглсна!!! Никой няма право да се меси по този начин в живота на друг човек. В края на краищата тя на кого е приятел, на Теким или на Ферхунде? Ако иска да се меси, тогава да отиде при Ферхи и да и каже на нея каквото мисли и ако тя не и обърне внимание, то тогава да си троши главата. Защото ходенето при Теким не е приятелски жест, това вобще не е жест, това е идиотизъм.

Гюлшен казваше на Ферхунде всеки път,че не постъпва правилно,че постъпва подло,а тя послуша ли я,поне веднъж замисли ли се,че приятелката й може да има право-никога!Ферхунде изисква от близките си,винаги  безропотно да се съгласяват с нея,да я подкрепят и да й помагат в коварностите,дори и да не са съгласни.кой има такова право,кой постъпва така с майка си и приятелката си!?Вече 100 пъти чухме от устатай-ти на коя страна си!?
Гюлшен е много добър човек,честен,с чувство за справедливост,и тя просто не може повече да гледа,как Ферхунде съсипва Текинови,с какво толкова го заслужиха!?пак повтарям-изневери на приятелката си,но не и на себе си,това е по-важното!Ферхунде я загуби като приятел,напълно заслужено!
Ферхунде я уреди на работа,по-точно я е предложила,а Гюлшен е била одобрена не само защото Ферхунде я е препоръчала,а и заради способностите си.А целта на Ферхунде,е да й е под ръка,да й помага и там в плановете й.

Общи условия

Активация на акаунт