След всичкото това оправяне на багажи и прибиране,пране и прочие,най-накрая малкия заспа и аз си легнах да ви почета.Гледам че и тук е доста запустяло(както улиците днес в града
).При нас какво друго,освен че пак посетихме болницата в Бургас,понеже ставаме тази сутрин и какво да гледам ,едното око на малкия подуто и зачервено :ооооh:направо ми стана лошо и без много да му мисля и н доктор.Казаха че не е нещо възпалено и е най-вероятно ухапване от нещо и казаха че на този етап няма смисъл да даваме каквото и да било ,само ако се влоши.Иначе като цяло той си е спокоен ,когато го пипна там не реагира но на мен ми притеснено.Продължава да си е така,зачервено и леко подуто,но ще видим сутринта как ще е и ще решим какво да правим.Дано да няма и помен от него 
Хайде лека и спокойна нощ

, но аз не съм на това мнение, храни се повече от добре (пу-пу) и си е много жизнена. Така че теглих по една дълга и ги оставих да се чудят. Зъб, още няма, макар венецът от много време да е набъбнал и побелял. Върти се, като шикалка от гръб по корем, но обратната посока й е все още трудна.

Ти ще я захранваш ли или по-натам?