ДЕКЕМВРИЙЧЕТА 2009

• 29 509
  • 696
  •   1
Отговори
# 105
ето ни и нас завърнали се   Grinning
След  всичкото това оправяне на багажи и прибиране,пране и прочие,най-накрая малкия заспа и аз си легнах да ви почета.Гледам че и тук е доста запустяло(както улиците днес в града Grinning).При нас какво друго,освен че пак посетихме болницата в Бургас,понеже ставаме тази сутрин и какво да гледам ,едното око на малкия подуто и зачервено :ооооh:направо ми стана лошо и без много да му мисля и н доктор.Казаха че не е нещо възпалено и е най-вероятно ухапване от нещо и казаха че на този етап няма смисъл да даваме каквото и да било ,само ако се влоши.Иначе като цяло той си е спокоен ,когато го пипна там не реагира но на мен ми притеснено.Продължава да си е така,зачервено и леко подуто,но ще видим сутринта как ще е  и ще решим какво да правим.Дано  да няма и помен от него Praynig

Хайде лека и спокойна нощ Hug

# 106
  • София
Добро утро от мен, хайде да докладвам и аз Simple Smile

Според последната консултация миналата седмица Лилия е 66 см и 6.500 кг, т.е. + 2 см и + 0.500 кг. Според "любими" хора от моето обкръжение детето е слабо Close, но аз не съм на това мнение, храни се повече от добре (пу-пу) и си е много жизнена. Така че теглих по една дълга и ги оставих да се чудят. Зъб, още няма, макар венецът от много време да е набъбнал и побелял. Върти се, като шикалка от гръб по корем, но обратната посока й е все още трудна.

Със захранването вървим смело напред, от тази седмица смятам да въведа и месо. Незнам какво значи да се замести млечно хранене, но аз всичките й "манджи" си ги приготвям с мляко- и пюретата, и кашите, така че мляко си има по 5-6 пъти дневно.

алуин, радвам се за вас с Веда Hug Да кажа, че аз също съм много доволна от Ексипиал- а Peace

Елени, случката с бебето направо ме потресе, слава богу, че все пак без травми е минало, ама за бой е тая, дето е изтървала стола, с какъв акъл ще го размахва над количката #Cussing out

rush, She_R , честито ви захранване с шоколад Mr. Green При нас още не е имало такива изпълнение, но пък и каката е по-голяма.

RALTRIF, и при нас има такива периоди, нищо не можеш да направиш, сам отминава.

Исках също така да отбележа, че всички снимки са страхотни и да поздравя новите мами с добре дошли  bouquet

Толкова засега от мен,  Hug за всички.

# 107
  • Бургас
Здравейте момичета бихте ли споделили от какви столчета за хранене сте доволни Hug

# 108
И най-важното:
днес питах охраната на Военната академия кога отваря парка и каза по "официални дании" във вторник!
Софиянки честити ни още 70дка паркче! Ще работи лятото от 7.30 до 20.30 и зимата от 9.00 до 17.30 Simple Smile
Сега се връщам да разгледам написаното и снимките на Портман.

Супер новина! Този парк е страхотен.. Но най-вероятно наплива ще е непоносим в началото Simple Smile

Марлийн  Laughing Simple Smile Аз пък взех да се притеснявам за Веда да не стане някоя тлъстуша, хаха.. Simple Smile Струва ми се че яде адски много, през два часа си иска, и през нощта също.. Общо за деня като смятам излиза по около 1100мл.. а тя вече е 4600г, тоест наддава си прогресивно.. Вярно, има да наваксва, ама се надявам това качване на кила в един момент да стане по полека.. 

# 109
  • Sofia
Портман много хубави снимки на много хубави дечица.
Алуин браво на вас детето има нужда от повече храна за сега, постепенно ще започне да наддава с по-бавни темпове  Peace
Като гледам всички са на раходка, ние се разхождаме сутрин до 11 и после почивка у дома до 16 часа. За съжаление съм без кола и не мога да се включа в общите разходки, иначе бих дошла с удоволствие.
Приятни разходки на всички.

# 110
aluin, нека, нека!! Малкото ни геройче как бързо напредва!!  Heart Eyes Ти ще я захранваш ли или по-натам?

nora_di, за този парк или ли друг вход, освен този от към "канала"?

# 111
здравейте и от мен,

опитвам се да ви покажа снимките на Димана от Калина, но не разбрах дали ги шернах....

пускам линк и ако не стане ще ги оправям довечера, че Димана ми е в ръцете

http://pettya.multiply.com/photos/album/1/Dimana

# 112
  • София
Амбърче, страхотни снимки  Hug

# 113
Браво на малката Ведичка,само така Hug.Нека си хапва детето щом и се яде да яде,важното е да добре.

И ние си направихме сутришната разходка,но преди това и по лекари бяхме,че окото на малкия е все така,нито по добре нито по зле и посетихме педи-то ,за което съжалявам.Освен че ми вдигна нервите ами и нищо не направи   #Cussing out.Попитах я за захранването да ми обясни,понеже на 17.06 правим 6 месеца и иска на тази дата да го захраня,а на консултация сме на 22.06,но каква била разликата 5 дена по рано или по късно,сега нямала време.Еми то детето ще стане на ще стане да 7 месеца ако чакам нейния кеф.Много ме ядоса,щом и сега като ви разказвам пак се вбесявам,просто на 1 юли съм я сменила.
Е оплаках ви се.
А със захранването ще трябва сама да се справям.
Портман снимките са страхотни

# 114
Момичета,снимките са страхотни!Браво на Калина,много си го бива това момиче  bouquet!И аз искам пак да я водя Андреа,но този път искам да ги снимам и двамата с батко и,ама ще изчакам да започне да седи по стабилно.
Благодаря на всички,който отговориха на въпроса за кърмата Hug.Мисля,че всичко е ок,просто повече няма да се цедя за да не се впускам в разни чуденки.
И аз съм с две ръце за среща в четвъртък!

# 115
  • София
Пускам бърз линк към снимките от днес и после ще чета Simple Smile По-лесно ми беше в Пикаса, защото са доста снимки http://picasaweb.google.com/noradimitr/2010_06_07VBorisovaSVrastnicite#

# 116
Влизам да се оплача или похваля, не знам кое по-скоро, че днес пред очите ми моят синковец се изправи в леглото си.
То все още е на горното ниво, та допълзя диването, хвана се и хоп, прав на стъпала с опънати крака, навел се понеже е ниско и зяпа какво има долу! Моменталически дръпнах циповете и смъкнах матрака.

Нищо друго интересно около нас.  Simple Smile

Много се радвам за Ведичка!  Hug
Амбър, да нацелуваш Диманка-бузанка!  Heart Eyes

# 117
  • София
Ета, Андрей ще тича пред нашите пропълзяващи мишоци! Хихи много браво за развитието му и много да и е яко дупето на майка му!
Ава, не знам за друг вход, но ще проверя тия дни и ще споделя.
На Калина снимките са супер както винаги ама и манекените си ги бива в позинга Simple Smile За среща в четвъртък - ще пусна един ивент и във феисбук от сега за НДК, че се оказа най-удобно на другите мами, но мястото може да се смени... Времето най-накрая ни разреши да започнем да се срещаме по-организирано! Алуин надявам се да можете и вие да дойдете с малката лакомница Simple Smile

# 118
  • тук
Норче, страшни снимките, благодаря   bouquet

Етка, пу-пу първи в това начинание бяхме ние с Али ... след 48 часа ще се научи да се изправя и на долното ниво. Моят мъж не вярваше, но в събота го свалихме, два дни се бори и днес беше отново прав. Само ме е страх да не му станат краката като на селски  футболист  на буквата О, та го натискам все да сяда.

хайде, лека нощ  Hug

# 119
Привет, мили мои момичета!

Чудни снимки видях, пупупу - Диманка е прелест  - майка й по-често да ни я представя, молим!
За моя любимец Али - думи нЕмам, направо ми иде да му изям пухкавите баджачета Laughing

Аз пък да ви разкажа какви ги сътворих снощи Embarassed Embarassed Embarassed
В петък водих синковеца на ДК (8180, 70см Shocked) и докато тралалосвам нещо на главата на докторката и се разсейвам, тя с отривист жест забели достойнството на бъдещата звезда на Ман юнайтед. То си беше забелено, де, ама според нея - слепнало било нещо  Rolling Eyes
Дотук добре, преживях го, ама тя ми поръча да съм го забелвала хубаво , за да го почистя, но процедурата да ставала изключително бързо - за няколко секунди, за да не го заклещя. Аз заявих, че до атрибута му не припарвам - не забелвам, не заголвам и прочие дейности не извършвам, ама тя ме заплаши, че пак ще слепне. Та, аз дадох разпореждания на благоверния да я свърши тая работа по мъжки, ама той ме отсвири с аргумента, че не трябвало да се пипа и отказа.
Чудих се аз какво да предприема и снощи след банята решавам да си поиграя на "бързи, смели, сръчни" Confused Забелвам, чистя и дърпам нагоре - да, ама не! Кожата не се издърпва - и така няколко пъти Shocked Направо изпаднах в истерия, реших, че го заклещих, исхемизирах, некротизирах и прочие страшни работи. Мъж ми в туй време къпе Ема в банята, аз крещя да идва бързо, той изскача с насапунисани ръце и естествено по никакъв начин не може да го оправи, аз само му викам да направи нещо, Ема горката стои гола под душа - абе луда работа. Накрая го облякох за секунди и отпрашиха по мъжки към Пирогов. Там един добър хирург го оправил за секунди, наредил да не се пипа до 1 годишна възраст и те така!....
Не припарвам аз повече до въпросния атрибут - за да не ме псува снахата след време Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт