Честито на новоозъбилите се
Алекс рева и пищя цяла нощ, та се надявам скоро да се влеем във вашите редици, та да се наспя най-накрая и аз 
По спорната така да се каже тема, аз също точно проблем не виждам, а по-скоро липса на комуникация. И тъй като комуникацията е двустранен процес, в които информацията тече и в двете посоки е редно и нормално струва ми се, когато някой подава информация, която се приема от останалите, да бъде също така готов да приеме подобна или различна тотално от вижданията му, независимо от факта с какво образование е и къде живее, като естествено не е длъжен да се съобразява с нея или да я ползва по предназначение. Джени винаги съм чела постовете ти с внимание, защото казваш интересни и полезни поне за мен неща, но понякога може би трябва да приемеш, че и ние имаме право на собствено виждане по някои въпроси, още повече, че се отнася за възпитанието и отглеждането на нашите си деца. И ако майтапа ми е бил груб, то точно това ми е била идеята и целта. В тази връзка искам да кажа, че винаги съм се възхищавала от прямотата на Евил, защото тя има смелостта да каже нещата директно, нещо което аз за съжаление не мога, дали системата ме е очукала, дали средата, в която съм живяла, учила и работила не знам, но винаги обличам това което искам да кажа в някак си по-приемливи за останалите думи, с което натоварвам най-вече себе си.
Спорен ден на всички
.

Момичета, не виждам защо трябва да се влиза в спор... на мен оттук ми се струва, че всички мислим по един и същи начин.. всички искаме най-доброто за дечицата ни и със сигурност правим най-доброто, което можем.. всеки според времето с което разполага и според разбиранията си.. Нормално е всеки да следва традициите, които познава или тези на средата в която се намира.. Аз тук го карам по африкански .. защото имам достъп до тукашната информация.. Чудесно е че имаме форума, за да можем да си сверяваме часовниците и да се обогатяваме с нови или стари теории.. Глупаво е да се критикуват сляпо теориите и практиките на който и да е континент, защото всички си имат плюсове и минуси.. и е наивно на база на начина на гледане на бебета да се обобщава нивото на развитие или манталитет на възрастните на различните места, защото изгражането на възрастните индивиди се дължи на много повече фактори като образование, история, медии и т.н.