Стартирам залагания. 

Тази каша на Хумана е с глутен на всичкото отгоре, може и към това да е реакцията. Иначе Мустаков се води голямо светило, но съм срещала и доста мнения, че всъщност работата е малко прехвалена. Твоят педиатър към него ли те препраща?

!
!
.Направо не ми се мисли,как ще се организираме,но искам да избегна местенето на два пъти,че с тези деца ще ми дойде на нагорно.Иначе сме добре,Андреа хапва с пълна сила,свекито зарежда био продукти от градината на село и всичко върви по план график.

То и с мойто ЕГН......
като ги изчета ще пиша...
. Дамян геройски издържа мероприятието от 16ч до 00ч. През което време се кърмих на 3 пъти /къщата на ресторанта в приземието се ползваше като ресторант, а горе като галерия и го кърмех в галерията - страшна романтика! сред безброй живописни платна в тази стара традиционна къща/, той спа 3 пъти и най-забележителното - осра се 3 пъти, при което си омаза качествено тоалетите, та добре че имах 4 ката дрехи и го преобличах 4 пъти.... накрая си викам, ако се изсере още веднъж и край... вече нямам дрехи, за щастие точно тогава приключихме със сватбата... В деня на заминаването през нощта разви страшна хрема, а сутринта ми вдигна 37,5 и аз леко се зачудих да ходим ли, да не ходим ли... ама викам си, тръгваме, къде ти ще изпускаме сватба, дадох му Панадол и фиу... за 1 час стигнахме до Пловдив, и пак изпуснахме ритуалната зала... нещо много се замотахме покрай това леко разболяване.

, направо да ме
.

Препоръчани теми