Благодаря ви за пожеланията, надявам се и аз бързо да я подмине хремата.
Феичка и аз се учудих като видях, че е пораснала с 3см - вярно върви финна, ама на кого ли

той ли е много отпуснат още, тя ли е хлъзгава...кака му към 7-мия месец я курдисах там, пък нямаше такива проблеми. Днес изяде едно 100 грамово пюре без кой знае каква фира, та съм доволна. Вчера му дадох и сурова ябълка био. Много ме беше страх да не му направи колики, ама пусто от нищо няма резултат в памперса
/

Тъкмо похвалих огърлицата, сега ме обзеха съмнения, че действа - вчера стигнахме до панадола.
Дай ми на мен таблици и графики, схеми и диаграми... 

Забравих да кажа, че след това си цока кърма
Утре може да направя клипче как се кикерчи
. Ама толкова е пораснала,погледа и е като на голямо дете - да ти е жива и здрава!

Надявам се вече се оправяш и ще си на линия скоро 
, но нека да расте здрава и все така чаровна; направо мен ме заболя като И видях кожата; дано никога не се повтаря (между другото Sunnyflo не е писала скоро, те също се мъчеха с алергия, дано всичко е наред) 
Който е късметлия, вече спи
На който голямото дЯти е спало до 7 вечерта, сега седи и скляпа... ама поне мога да ви напиша нещо, че нали все от телефона чета. Да се изкажа по някои теми, които се сещам:
не знам сминдуха ли свърши работа или малкия спря да се келеши, но за една седмица отчетохме прираст 220гр (сравнено с 300гр от миналия месец) - поуспокоих се доста. Вярно, че ядем на 2 часа и се въртим в какви ли не пози, но ще издържим още няма и месец, и като почне и друга храна, се надявам да не висим всеки 2 часа на зарядното. Всъщност, споделете, моля как ви се промени режима на кърмене, доколкото има такъв, след като захранихте - започнаха ли дребните да ядат по-нарядко или си е както преди?

!Искренно ти завиждам,че е тооолкова кротка.И аз си мислех,че по зле от баткото(който както виждам е съименник на вашия
)не може да има,ама....оказа се,че можело