Ваня какво да ти кажа и Ани е така с яденето - 1 ден яде що горе нормално, но следващите 2-3 яденето се прехвърля в ад. Не иска нищо, даже и каша, въпреки че се правя на маймуна и какво ли още не, само и само да хапне. Напоследък обаче забелязвам, че с повече търпение се постига. Ако откаже оставям я, след 30 минути или час предлагам пак и така. За радост дните, в които отказва да яде са все по-малко и се надявам с времето да изчезнат
.Иначе да се отчета - вчера бяхме на консултация. Наддала е 300гр и е пораснала с 2 см, т.е. вече е 6 кг и 65 см. Но пък така ме стресира нощеска, от снощи, та до сутринта поддържа температура, която постоянно се покачва, въпреки сиропа за температура, който и давах. Преди малко бяхме при личната и се оказа, че е някакъв вирус.

аз с месата ще се занимавам след 1-2 седмици.
Лелеле!!! Май битовизма
Ако имате още нещо за казване по темата, казвайте и да се приключва, че никому не са полезни нервите.
(тази торта на картинката винаги много съм я харесвала)
, има два долни зъба, изкарани с доста мрънкане и носене на ръце от моя страна, не иска да яде ни пюре, ни каша, но вече е християнче 

?