ДЕКЕМВРИЙЧЕТА 2009

• 29 494
  • 696
  •   1
Отговори
# 75
Ниста, а на Елтън Джон ще ходите ли?

Вени, стискам палци да мине леко пътуването. А защо не можете да ползвате ваша си кошница например? ако си казвала вече, сори  Simple Smile

Евил, да ти е жив и здрав Калоян  Hug

Къпане - всяка вечер. Най-често само с водичка, шампоан на косата през 3-4 дена. Ритуал е, както се казва, а и не бих го пропуснала - поти си се вече детето, още повръща често, с две думи има си нужда от баня.

Гледах прогнозата...май ще се провали срещата.

# 76
Почерпете се за малкия рожден ден на Ели Heart Eyes Честито на наборчетата Hug

# 77
Маянка - Честита  половин годинка на Ели. Да расте здраво и лъчезарно детенце Simple Smile
Честит рожденик и на Евил на патерици. Това голямо момче е на път сигурно да открие света на любовта и романтиката  Wink

Ниста, Денерис, Елф, Елени79, Ета - Благодаря  и на вас за пожеланията Hug Искрено се надявам да мине всичко нормално, въпреки че ме тресе здраво паниката.
Денерис - за кошницата не разрешават да се вземе в самолета защото това не е сейфти оборудване за самолет и немогат да поемат риска детето да пътува в нея. Доста глупаво, ама не ми оставят голям избор. Ще видя дали ще и хареса да стои в слинг и ще се обзаведем по всяка вероятност с един, както предложи Ета.
Днес сложихме последната ваксина и вече следващата на 12 месеца.  Незнам от ваксината ли е, но последните дни сме ужасно криви, по-скоро са зъби ми се струват. Купих едно хомеопатично за зъбоникнене на Боарон, и има голям ефект при нас. След около 20 минути след като и го дам, кротва и заспива дори. Та смятам да купя поне 2-3 кутии за България, въпреки че може и там го има....
А за времето - моля, моля не  се оплаквайте Wink Няма по-кофти време от нашенското, днес за първи път от една седмица напече и стигна до към 18-19 градуса. Добре че тук парното в апартамента мога да си го пусна по всяко време, че иначе бяхме умрели последните две седмици.
Бамби - както са казали вече и преди мен, намери начин да си починеш сама поне за няколко часа, това ще ти се отрази много добре. Всеки може да се изнерви в определен момент, но прекалено малки са дечицата да разберат, а и те са още толкова зависими от нас... Дано има някой който може да те отмени поне за малко  Hug
За къпането - не пропущаме. Няма по-голям кеф за Алекс, така че никога не и го спестявам, а и след това спи толкова спокойно.
Толкова за сега от нас. Ние лягаме, а на вас пожелавам един слънчев петък, въпреки прогнозата   Hug

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 09:10 от venydimitrova

# 78
Честити половин годинки на всички малки сладурковци.   newsm51
То и наш Боби днес става на 5 месеца . Е гоним ви още всичките . От вчера малчо започна като плаче да вика ма-ма-ма . Естествено ,ясно ми е че е още неосъзнато ,но пък е хубаво да го чуеш .
Днес пък такова скапано време , уж щеше да е като вчера...... Най мразя да стоим вътре . Дано при някои от вас е слънчево. По морето щяло да е подходящо за плаж /завиждам ви грозно варненки /  Mr. Green

# 79
  • София
Честито на малката голяма Ели и със закъснение на Коко и на Калоян!
Боби ще настига, но и той празнува та поздрави!
Къпем се и ние всяка вечер, а за концертите толкова ми се ходеше на Морчийба, но ще изпуснем, защото този Парк Лайф Фест са го изместили с един месец от миналата година и точно тогава сме на море Sad. Остава Масив Атак юли месец, но още не съм се запасила с билет...
Лек ден Simple Smile

# 80
  • sofia
Моля, почерпете се за рожденния ми ден! Като си помисля за броя на годините и ми става малко депресивно.

Честито и на Ели на Маянка.
Бамби не знам какво се е случило на твоята помпа, но аз ползвам една Авент, която вече храни четвърто бебе и не е мръднала, уплътненията също съм ги стерилизирала, но по принцип не е хубаво.Провери дали правилно е сложена малката бяла част - назъбена от едната страна, която помага за образуване на вакума, със зъбчетата нагоре, дано да ме разбираш.

# 81
  • София
 bdbaloniАлбе, честит празник   bouquet и не се коси.Нали знаеш кога трябва да се депресираш от броя на годините си-когато свещите върху тортата прехвърлят по стойност цената на самата торта  Mr. Green
Пък и не знам на вас дали ви прави впечатление, но по мои наблюдения с напредването на  възрастта жените се разхубавяват, така че ето още нещо, което да ни носи хубави емоции от този ден  Hug
Честито на патеричка и на на Коко и Калоян!
Честито на Ели и на Бобчо и на всички онези, които имат повод за празнуване.А всички останали нека си измислим повод за да "изживеем динамично прекрасно и стремително" днешния ден
 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 82
  • София
Алба, честита прекрасна, женствена годишнина! Много хубава възраст според мен! Да те радват и обичат всички, които ти обичаш!

# 83

И Андреа днес се присъединява към отбора на порасналите бебоци!Е ние чукнахме половин годинка Laughing!
Честити 6 месеца и на Ели на Маянка!
Честит рожден ден на Алба!Пожелавам ти всичко най-розово и не брой годинките,а празнувай и се забавлявай   smile3525
Честити 5 месеца на Бобчо!
Честит рожден ден на патерица и на Калоян на Евил!
Абе с 2 думи да се чувстват поздравени всички,който празнуват Laughing!

# 84
  • Варна
Добър ви ден! Благодаря за честитките!

allba_a, наборе, няма се даваш, дето има една приказка:
"А, бяхме, млади и красиви, а сега сме само красиви" Mr. Green
Честит да ти е празника! Жива и здрава да си!

Честит 1/2 РД на Елхичката на mayanka!
...и на останалите намерили повод за празник.
Хубав ден!

п.п.ellica11
Пък и не знам на вас дали ви прави впечатление, но по мои наблюдения с напредването на  възрастта жените се разхубавяват, така че ето още нещо, което да ни носи хубави емоции от този ден
Господ здраве да ти дава за тези думи Laughing[/size]

# 85
здравейте
Алба честит рожден ден,много здраве и щастие   bouquet
честито на всички които днес имат месечинка,за да не изпусна някого Hug

Ей тук времето е страхотно(за сметка на вчера слетобяд).Сутринта успях да отида на козметик,малко да се поосвежа,този 1 час там ми действа доста добре.И на разходка успяхме да излезем,което е добре.А сега трябва да оправям пак багажи че ще ходим на гости на баба и дядо.

# 86
  • Sofia
Aлба честит рожден ден, бъди много много щастлива и винаги красива!!! nbirthday
Честита половин годинка на бебоците на Елени, Маянка и честити 5 месеца на Бобчо.
Петър тази вечер беше особено кисел. Будеше се често и мрънкаше без явна причина  ooooh!
И сега е кисел та за това ми е трудно да пиша.  Hug

# 87
  • София
Честит рожден ден АЛБА - да си жива и здрава и все така красива, а годините никой не ги брои, важно е как се чувстваме  bouquet
Честита половин годинка и на мойта слабост Ели и на Андреа разбира се newsm67, Бобчо и той да се чувства поздравен Hug

Иначе тъй като днес срещата се провали, аз нещо се депресирах окончателно и отивам при мама за ден, два да ми погледа децата, че все пак и аз за нея съм си дете Mr. Green

# 88
Алба, честит празник и от мен ,  и не ги брой тия годинки изобщо , защото си още много млада .   bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря на всички за честитките за Боби. По принцип и аз не съм от хората които си намират повод за празник във всичко, но докато направят годинка децата ни ще празнуваме всеки месец , пък после през година , тъй че , честито на всички закръглили месечинките    Heart Eyes

# 89
честит рожден ден Алба   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт