ДЕКЕМВРИЙЧЕТА 2009

• 29 537
  • 696
  •   1
Отговори
# 555
С колектор за момченца,сложихме го после го държах в банята 20 мин на течаща вода ,че не искаше да пишка  Mr. Green,пресипах го в стерилно шишенце и готово.

# 556
Пробвах с колектор, нищо не стана.Стоеше залепен на него няколко часа.Изпишка се веднъж, но количеството беше минимално и урината буквално полепна по пликчето.Държах го и голичък, въоръжена с шишенце в ръка.След известно време се изпишка, но не успях да нацеля момента и попаднаха няколко капки в шишето.
Лошото е, че урината я искат до 12ч.В този период имам възможност само за 1-2 часа проби, защото към 10ч вече заспива и спи до 11.30ч.После го храня и т.н.
Ще опитвам пак...

# 557
  • София
Rumi,  като се събуди сутринта веднага му лепни колекторчето.Остави го по голо дупе и голи крачета и си играйте докато се изпишка.Чувака съм и че може леко да се намокри дупето на бебето, тъй като по принцип пишкали като им стане хладно.При мен много бързо се получи.Може би просто не си уцелила момента и е бил пишкал скоро.КАто цяло става много лесно с колектора при момченцата.Няма смисъл да го гониш с шишето  Laughing

# 558
  • Sofia
За урината - тази сутрин седнах в банята да го изпишкам, а съпруга със стерилното шишенце причакваше отпред. Стана за 5 минути, но аз така или иначе винаги след сън и преди ядене го изпишквам и може би за това стана бързо  Peace
Но при всички положения веднага след сън бебетата пишкат.

# 559
  • София
Ние също с колектор му събрахме урина. Първо, по съвет на доктора му сложихме колектора след баня като си лягаше, но пишката беше насочена перпендикулярно на дупката на колектора и също се получи малко количество полепнало по стените на найлончето. Най-вероятно беше изтекло през залепената част. Нахраних го сутринта и пак му сложих колектор, но подвих пишлето така, че да попадне в пликчето надолу (колкото и да е дребен пишока става Simple Smile ). И до следвщото ядене имаше събрана малко урина колкото за изследванията. Успех! Съветите за мокрото дупе и хлада ми се струват супер разумни Simple Smile

# 560
Аз също се видях в чудо с взимането на урина, взимахме я 3 дни и накрая чувствах такова облекчение все едно съм си взела някой изпит  Peace
Дебнех я със стерилно контейнерче, пробвах да и шуми течаща вода, да преливам вода от чаша в чаша, пръсках я леко с хладка водичка, но не стана и на 3-ия ден реших пак да пробвам и без да очаквам резултат, взе че се получи  newsm44 и си мисля, че всичко е въпрос на търпение и най-вече да на целиш момента!
Rumito - в 3-та градска взимат проби до 16.30, аз лично занесох към 14ч. и резултатите станаха готови за 30 мин.
Успех на всички в това трудно начинание!  Laughing

# 561
Аз първия ден пробвах с колектор, резултата беше нулев. 2 пъти се изпишка, но нищо не влезна в пликчето. На другата сутрин я измих, и бях купила стерилна чашка от аптеката за урина, сложих и я на дудито и я държях, а баба и я придържашеприклекнала докато се изпишка, давах и да пие водичка, че по бързо да стане и за 10 - 15 минути резултата беше перфектен. А иначе сестрата ми каза да и стерелизирам една чиния или нещо такова и в нея и после да прехвърля, но с тези чашки беше супер удобно.

# 562
  • Габрово
И аз много трудно взех урина. Залепих колектор, но той се разлепи и беше само мокър. А при нас е малко сложно, защото тя вода не иска и да опита. Та чаках със стерилното шише на дупето и така ... доста време и нерви ми отне, но взех колкото за изследването.

За глутена ще изчакам още тогава и друг път ще гледам по старателно, особено ако е пазарувал мъжът ми. Мерси, Ели!  bouquet

# 563
Честит рожден ден на МиленаЕнева!!!

Мoята мишка стана днес на 7 месеца Grinning

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 11:24 от Амбър

# 564
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛЕНА !!!  Party

# 565
Какво мислите за захранване с домат?! Един вкусен доматен сок ми се върти в главата  Wink

# 566
Честит рожден ден Милена, жива и здрава и много щастлива    bouquet

За захранването с домат не знам какво да кажа, но мисля че ще раздразни стомаха ако е само чист домат  newsm78

# 567
  • Sofia
Честит рожден ден на Милена Енева  newsm59

Амбър честити 7 месеца на малката ти  мишка   bouquet  ura

# 568
Какво мислите за захранване с домат?! Един вкусен доматен сок ми се върти в главата  Wink

Колкото и узрял да е, доматът е КИСЕЛИНА и се дава след 1-годишна възраст - ти си прецени дали искаш да причиниш това на детето си да му дадеш сега ... Ако решиш- дай го със сиренце ... така да му се ослади още повече.

# 569
Какво мислите за захранване с домат?! Един вкусен доматен сок ми се върти в главата  Wink

Колкото и узрял да е, доматът е КИСЕЛИНА и се дава след 1-годишна възраст - ти си прецени дали искаш да причиниш това на детето си да му дадеш сега ... Ако решиш- дай го със сиренце ... така да му се ослади още повече.
Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт