Малките слънца очакат с нетърпение морското вълнение

• 31 901
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
Привет и от нас  Laughing От много време не ссъм писала,но пък ви чета редовно.Новата темичка е страхотна,определено вече е за плаж  Sunglasses

# 76
Привет, момичета  Hug
Напоследък нямах време да влизам в темата и доста съм пропуснала, но от вчера Ели вече е християнче  Simple Smile, та да почерпя по случая  Simple Smile

http://media.snimka.bg/6413/019081990.jpg

http://media.snimka.bg/6413/019082032.jpg

В албумчето на Ели съм качила още няколко снимки  Simple Smile.

Честит рожден ден с огрооомно закъснение на Зоя и Крум. Каро, да са ви живи и здрави и само радост да ви носят. Дечицата наистина са прекрасни  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 13:00 от tanita

# 77
Тани, да нацелуваш християнчето от мен Hug
Тя е вече голямо момиче, много  красива.

# 78
Честито християнство на Ели!
Много е сладка Heart Eyes

Аз съм болна и току що си отмених часа за зъболекар утре Sad А ми е толкова важно, ще ми изпопадат зъбите..
Така кашлям, че не мога да повярвам -  боледувам изключително рядко и сега съм като гръмната.
Само Чефо да не го заразя, уж го избягвам, но.. Sad
Оплаках се Blush

# 79
Tanita, честито ви християнче! Ели е много красиво, голямо момиче, пу-пу да я посерът кокошките! Mr. Green

КАРО, ЧРД на Зоя и Крум на патерици! Големи сладури са! Heart Eyes Hug

Орелийка, да оздравяваш бързо!

# 80
  • София,
Много сладка малката християнка! тани да Ви е жива и здрава  Hug
Леле Орелийка бързо да оздравяваш, то в това гадно време е ужас и ние в къщи сме болни всички - без баткото, Вероника вече цяла седмица си кашля и хърка с едни секрети, мен ме боли гърло, а таткото и той е с една хрема, разменяме си ги вирусите взаимно Mr. Green
Утре мислим да заминаваме в провинцията за една седмица, но още се чудя заради Вероника - ще я водя първо на лекар - може пък там да се оправи като смени климата ooooh!.
Комикс как е Бо?

# 81
  • Варна
Господ да закриля красивата Ели, вече християнка.
Ние Крум и Зоя ги кръстихме малко след изписването. Нямаха и 3 килограма. Тогава много проблеми се бяха насъбрали. Добре, че кръстницата им ни даде съвет да не чакаме повече а да ги кръстим.
Момичета, не знам при вас как е било но аз повече от месец все за онзи период преди година мисля. Дори на моменти сякаш наново преживявам всичко и само ми се плаче. Не очаквам да го забравя (дори и не искам) но ми се щеше поне като се сещам да не изпитвам болка и мъка.

# 82
  • Варна
Пали, честит рожден ден! Желая ти да си здрава и усмихната!   bouquet
П.С. Скоро не си пускала снимки на Ади. Как сте?

Аз да си призная не съм чела темата много отдавна и не съм в течение на нещата - ще наваксам след 19-ти. Вчера си взех първия изпит, а имам още 2.
Видях само, че Танита са правили кръщене - честито ти християнче!   bouquet
Хубав слънчев ден желая на всички.  Heart Eyes

# 83
Да ви е честито кръщаването и да ви е жива и здрава малката  Hug
Ние днес сме с разстройство  Sick От сутринта до сега сме акали 7 пъти и не знам какво да му дам да яде  newsm78
На обяд ядохме пъпеш и се чудя да не е от това..после яде картофена манджа,преди малко мляко,защото му къркореше коремчето...и......четох за сварен ориз или оризова вода,но понеже не мога да се свържа с педито и се чудя какво да правя,а трябва да направя нещо  Rolling Eyes

# 84
  • София и там където не се пуши
Честито на празнуващите, да са живи и здрави и добри християни.

Има вирус с разстрайство и повръщане. Разстройството кара около 5 дни.

# 85
tanita честито ти християнче да ти е живо и здраво и много да ви радва Hug

# 86
  • София,
ПАЛИ ЧЕСТИтТ РОжден Ден!

galina_86 много лошо това, но дано да не е вирус, а от някаква храна да сте раздразнили стомахчето. Ако имаш ентерол дай му едно прахче на малчо. Спирай мсички сокове и плодове, давай му само сухари, бисквитки, варени или печени картофки, някакви диетични каши безмлечни - оризови, можеш да му направиш и варен ориз като сложиш повече вода, и като се свари ориза леко го подсоляваш, а водата я отцеждаш и му даваш да пие от нея. Дано се оправите бързо.

# 87
Семирамида,благодаря за съветите  Hug

# 88
  • София
Пали, честит празник   bouquet

Тани, да ти е жива и здрава малката християнка   bouquet Да я нацелуваш.

Орелия, бързо оздравяване.

Каро, и на мен ми се е случвало да си спомням за раждането. Около РДто по-често. Да са ти живи и здрави дечицата Simple Smile

Галина, съветите на Дани са добри. Ако хапва хляб, можеш да препечеш филийки.

# 89
  • в белята
Танита честито християнче, нека Бог да го дари с най-добрия ангел хранител.
Аз малкия мисля да го кръстя по -възможно най-бързия начин на някой голям християнски празник ,защото за именния му ден няма да стане ,той е на Бъдни вечер.
Галина ,Семерамида наистина ти е дала добри съвети ,сега незнам дали няма нещо по-специално за недоносените ни сладурковци ,ама аз малката като е имала разтройство съм я оправяла с чай от кората на калинка ( или другото име е нар ) ,къде кеде по-бързо действаше и от ентерола и от хидрасека.
Днес ми стана съвестно заради малката .защото не я пуснах на един детски рожден ден ,тъй като рожденничката е с бронхит и е инжекции ,а те толкова добре се разбират ,а сега заради Генни и ограничавам контактите с деца .............. Cry Cry Cry
А малкия е със зверски колики от вчера съм спала само два часа и инфакола непомага.Какви са тия хомеопатични лекарства ,вече и това ще опитам?

Общи условия

Активация на акаунт