Малките слънца очакат с нетърпение морското вълнение

• 31 906
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
  • София
bubalanak, виж и тази тема - Ах тези колики - какво Ви помогна?

Алекс мина с Еспумизан, Саб Симплекс (редувах ги) и чай на ХИП.

# 91
  • София и там където не се пуши
Не си мъчете децата по голями празници да ги кръщавате - голям ужас е.

Моя също по най-бързия начин го кръстих, но така стана, че беше тогава на почти 5 месеца, а отеца в МД ни направи чиста молитва в самия параклис.

# 92
Танита-да ти е жива и здрава християнката. Голяма и красива госпожица е станала вече.
Пали-честит рожден ден на теб.
Бубаланак- аз съм спала с Мимето върху мен. Само това ни помагаше да се наспим и двете.
И другото за колики-борина. Надявам се ,че знаеш какво е ,защото като питах лекарката в МД дали мога да й давам и тя ме гледаше като извънземно.

# 93
Здравейте! Laughing
Благодаря за пожеланията! Hug
Ади е добре, като изключим рефлукса от време на време Confused
Не съм ви чела отдавна, надявам се всички да сте добре
Вики Hug ето я Ади, преди два месеца, на тържество в д. градина
http://media.snimka.bg/5702/017659071.jpg
http://media.snimka.bg/5702/017659072.jpg

# 94
  • в белята
Мидичка ,знам какво е борина ,само дето ми казаха да не давам в Педиатрията  newsm78 newsm78 newsm78 ,чудно все си мисля ,че е по-безобидна от другите лекарства ,същото ми казаха за каквито и да е чайчета - да давам само готовите смеси.И ние открихме вчера ,че малкия е най-спокоен като спи върху нас.
Ние от снощи сме с някакви сополи  Sick Sick Sick ,чудно ми е къде го простудих  newsm78 newsm78 newsm78.Намазах го с мас ,а сега ще ми донесат и сребърна вода та да видим докъде ще го докараме.Чудех се дали да не му включа и чай от шипка заради витамин С и да му направя някоя инхалацийка на инхалатора  newsm78 newsm78 newsm78
А да и открих чуден сироп за кашлица ( ен ти тус ),дето оправи кашлицата на Лени дето я влачи един месец и заради която направих ренгенова снимка на детето ,щото си мислех че има плевмония и не се чува на слушалката...................егати и паниката съм а?
А за кръщенките на големи празници ,дали защото беше през седмицата ,но Лени я кръстихме на Св.Константин и Елена и то на Рилския манастир и си бяхме само ние ,та затова имам такова желание да е на голям църковен празник.Е сега няма да е там на Богородица например ,че е храмов празник и става ...........  #Crazy #Crazy #Crazy

# 95
  • София
bubalanak, бебетата се успокояват когато спят по корем.
В родилното така ляжахме с Алекс и един прелитащ лекар (дошъл да види негова пациентка) каза, че това е най-правилната поза. Не само за коликите.

# 96
И аз го слагам Стефан по корем от новороден.
Навикът му си е до днес - така заспива винаги..
Следобяд заспива самичък, след един час се буди и ме вика - гушкам го и си доспива върху мен още около час Heart Eyes

bubalanak , следи цвета на сополките. Настинките при малките бебета са причинени от вируси.

В тази връзка - аз съм пушка, не мога да повярвам, че даврандисах за един ден Shocked
Е, кашлям и се цифкавя, но нищо общо с вчерашната ми агония.

# 97
Тани честито христянче. Hug Да ти е жива и здрава и много щастлива.  newsm51
Пали честит рожден ден и на теб.  bouquet
bubalanak, бебетата се успокояват когато спят по корем.
Peace И при Коки тази поза помагаше.
Бързо оздравяване на всички болни. Hug
Малко снимки и от нас.    

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 15:48 от Aleksi_Koko

# 98
  • София,
Привет на всички, ние сме вече в порвинцията на гости при баба Hug. Леле тук ако знаете каква жега е, направо немога да повярвам Shocked, 28 градуса показва термометъра Peace, а в София беше 16 - 17.
Пали а Ади много е пораснала,тя сега ще е в първи клас нали  newsm78
bubalanak идеята с инхалатора е много добра, така по бързоще му мине хремата на малчо, Peace, ако можеш пусни му един носен секрет да видиш, че ми се струва, че едва ли си го простудила, просто си е донесъл екстри от болницата, нали доскоро нослето все му се запушваше и сумтеше. А за коликите наистина по добре пробвай с нещо хомеопатично, Ентерокинд или гастрокинд или нещо друго, ние имахме зверски колики до осмия месец включително, и нищо не ни помагаше нито инфакола, нито Еспумизана нищо, но тогава незнаех за ентерокинда, наскоро обаче беше с някакво повръщане и разстройство и давах от ентерокинда, защото и се появиха и колики и болки в стомахчето, много и помогна, даже не се стигна и до разстройство, мисля си че от тях се повлия много добре. Peace
Алекси Коки е голям сладур Hug
ние сега отиваме да чакаме баба от работа, леле горките нямат търпение, сега са окупирали дядо си и двамата и той горкия се чуди на кого по напред да обърне внимание Mr. Green.

# 99
  • Варна
Коки е голям сладур, един малък мъж. Ние също имахме колики до много късно едниствено облекчение имахме от капките колийф( не знам точно как се пишеше). А за разтройството - Зоя беше една седмици с такова. Една приятелка ми даде съвет да спрем десертите (млечни) от кухнята и вече втори ден имаме подобрение. Нищо не съм й давала като лекарства иначе ако трябваше да давам щях да опитам с оризова вода. Това ме посъветваха много познати.

# 100
  • София
Аз снощи уж щях да пиша колко е пораснала Ади, но май не съм постнала Simple Smile
Голяма кака е тя Simple Smile

И Коки много пораснал. Сега видях снимките.

Ето го и моя разбойник от днес. За пореден път излязохме без шапки. Дияна се върна да му взима и не му намерила  hahaha Взела каквото намери. 1во Алекс носи една моя, после носи и шапката на кака си Simple Smile

Каро, по принцип при стомашни проблеми се минава на лека храна, диетична. Десертите от ДК по принцип са с мляко, и не са подходящи при разстройство.

# 101
Момичета, благодаря за чудесните пожелания  Hug Hug Hug
Попрегледах темата набързо  Simple Smile
bubalanak, вярно че с голямо закъснение ви го пожелавам, но все пак - честито ви изписване. Много да ви радва малкото юначе  Hug
Ели също я изписаха от болницата с хрема, явно всички си носят по нещичко вкъщи.
АнМари, честита ти придобивка  Hug . В първия момент, преди да дочета поста докрая, си помислих "А, адашката се е сдобила с нов котарак,  Joy"
И аз искам нов апарат, ама кога ли ще стане - не знам. За нашия Пентакс доста се бяхме изръсили , ама хич не съм доволна от него - аз ли не мога да го настроя както трябва, той ли си е боклук.... На открито снимките ги бива горе-долу, но като снимам на закрито всичко е размазано....
Алекси, много е сладък Коки, голямо момче е станал  Hug

Ели е малко болничка и от пет дни е на Зинат. Днес бяхме на контролен преглед, вече находка няма и продължаваме само със сиропчето за кашлица. Слави да не види нещо и той се разкашля. Лепнала съм с магнити на хладилника два листа и си пиша на кой какво кога давам..... Нещо ЕГН-то ми се отразява и много взех да забравям  Joy

Ивана, вие как сте? Нашите кумове са от Хасково и ни погостуваха тези дни за кръщенката. Страхотни са хората из вашия край  Hug.

Пали, честит рожден ден на патеричка  Hug

# 102
  • София
Много е пораснал Коки!
Ан Мари отиват му шапки на твоя малчуган Heart Eyes
Моите са с Т,затопли се времето и се разболяха,на обратно са.Дано бързо се оправим че в понеделник са рожденници.

# 103
  • панагюрище
Здравейте!

И ние сме с Т от тази нощ. За първи път вдига толкова висока Т - 39градуса.Цял ден спи и се гуши милата.Дано бързо да се оправяме.

bubalanak,  Ива&СиЕ  бързо оздравяване и на вас!

Всички дечица са много пораснали и са големи сладури Heart Eyes

# 104
  • Варна
Алек и с шапки и без шапки е много чаровен, направо е красив. Всички деца да оздравяват, че идва време за плаж.

Общи условия

Активация на акаунт