Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 101

• 95 091
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Честит празник на всички дечица!!! Нека са Ви живи и здрави, палави и изобретателни. Да надминат родителите си откъм пакости!!!
ditsan - Аз и толкова няма да мога сигурно, така че не си обиждай тортата. Екстра си е.
KikiNiki - Ама, безкрайно крайно време ти беше да се завърнеш. Много хубава торта. не си загубила тренинг.
Катенце, страхотни са и двете торти. Особенно тая за тате е уникална.
Clairette - Браво на теб. Ама, наминавай по-честичко, да се отчиташ поне. Като на женска консултация...
Стаси -  много готин подарък. И както винаги свежи цветове.
Бубеееееее - и да искаш и да не искаш душко, ще крадем и копираме от тебе. То, 2 еднакви торти не направи да му се не види!!! Пуууууууу! Срамота! Не се кахъри за лъскавата торта. толкова е реалистична така! Иначе сигурно ще се загуби слънчевия блясък. Уникална е.

# 661
  • У дома
Ето последното ми изпълнение - пак на бързо и пак недовършено.

Момичета, много хубави торти виждам напоследък, но не мога да не спомена как оставам без дъх всеки път пред произведенията на Буболинката. Златни ръце имаш, Бубе!   bouquet

# 662
момичета дайте ми идея как да направя балдахин на бебешко кошче. Благодаря предварително.

# 663
Честито на Clairette и Бубето! Още много победи ви пожелавам!
Честити рожденни дни на всички от изминалите дни! Да сте живи и здрави!
Честит имен ден и на днешните празнуващи!

Clairette, исках да те попитам как залепи образите на двамата влюбени?
Наталина, твоята тортичка е много цветна и апетитна. Трактора е сладурски,макар и с неравности Simple Smile
Катя, и двете ти торти са прекрасни! На мен фаворит ми е първата,но и втората е с интересен замисъл.
Бубе, талант си и можеш да се гордееш със себе си!Ти рисуваш приказки върху тиртите. За правенето на рапани би ли споделила с нас това филмче?
Атланта, хубав бухал,но малко тъжен.

# 664
БЛАГОДАРЯ МОМИЧЕТА,за хубавите думи.Ванче,Дарилка от вас похвалта значи много за мен,благодаря ви!
Буболинката ,напълно права си плана беше такъв.Нооо все ми се вижда празно и решавам да добавя по нещо и така се уливамммммммммм.Това ми е голям недостатък,осъзнавам го и пак го правя.Искаше ми се да ви почерпя с парченце за рождения ми ден но от толкова народ покрай мен забравих да снимам а вече няма.
Наталина,честито на малкия Дани .Тортичката е супер аз никога няма да я докарам така.
Буболинката,тортичката ти за годишнината ви  ме заплени.Страхотна е!
Атланта а бухалчето ти много ми хареса,много е сладко.

# 665
Още веднъж благодаря на всички   bouquet !
Clairette, исках да те попитам как залепи образите на двамата влюбени?

Ами много е лесно- това е наша снимка от сватбата, просто я занесох да я принтират като ядлива снимка и я сложих върху пкритата с фондан торта. Мързелива работа  Laughing Embarassed . Знам, че в Бг по по-различен начин правят тези ядливи изображения, технологията е малко по-друга, нека момичетата ти обяснят ( нещо вафлени кори, кристалина се използват), за да не те объркам.

Буболинка уникални произведения, всичките са зашеметяващи  Crazy , но тортата за годишнината е просто произведение на изкуството, не знам мъжа ти какви претенции има  Naughty , но тортата е страхотна.

Аталанта много симпатичен бухльо. Честит ти имен ден и тук   bouquet .

# 666
  • София
Ох, вместо да си цитирам поста, взех, че го изтрих........  Crazy
В тази връзка, искам да помоля за линк как се прави делфин или за хубава снимка, подходяща за апликация.

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 09:40 от petia_tag

# 667
  • Norge
Момичета,
Влизам извънредно развълнувана, с една_единствена цел: да споделя нещо във връзка с Буболинката.
Това е едно момиче не само с необичаен и безкраен талант, но и един човек, притежаващ огромни запаси човешки качества.
Бубка, благодаря ти за коментара, благодаря ти колкото повече не може да се благодари.  bouquet
Възхищението ми и от последните ти торти _ огромно.
Рускините обичат да казват, че талантливият човек е талантлив във всичко. За истиността на подобно твърдение може да се поспори, но в твоя случай го приемам безрезервно.  Peace Hug

Хиляди поздрави на всички малки и големи рожденици и на всички, които очакват и изживяват важни и уникални събития.  Hug

Постът ми беше само емоционален Blush, много красиви торти останаха без коментар, за тях поднсям само по едно цветенце, а после може да се върна на по_спокойна душа за да разгледам отново.   bouquet  bouquet

# 668
  • У дома
Благодаря ви момичета и специални поздрави на всички адашки за днешния хубав празник, макар и със закъснение.

Само да ви кажа, че рецептите гледах от тук - http://www.amazon.com/Roses-Heavenly-Cakes-Rose-Beranbaum/dp/047 … 872162&sr=1-2 и съм много очарована от книгата.

Нелка, и мен развълнува с този пост и ако трябва да се доверя на интуицията си, мисля че си права.

# 669
Добър ден на всички творящи и ЧРД на всички рожденници  Laughing
Бубе направо ме е срам да си покажа рисуваната торта.Прелестни са ти тортичките прекланям се пред таланта ти   bouquet Atalanta бухалчето се копира веднага (много е идейно  Mr. Green ) Пускам мойта торта  Embarassed Аз лично съм доволна от нея на живо изглежда още по хубава
Имах си едно от тези каренза силиконовите и все не ми се отдаваше възможност да го пробвам  Rolling Eyes еееее  сега "отпечатвах" но на снимките не си личи (и на живо много много не се забелязваше) другият път ще натискам повече. Тази торта я направих за госпожите ни от яслата - днес сме запоследно там и от септември сме в детска вече. Мислех да напиша само благодаря но видях този (Извинявам се непомня кой беше правил също тортичка за госпожите си)
Бордчето или бордюрчето  Laughing (както и да е ) ми стана много наръфано едно и затова си направих айсинг. Да ама той не се сгъсти та затова така съм го изляла никак си  Embarassed
Аааа и розите са просто "не рози"  Mr. Green ама толкоз си мога Да кажа че РМ2 този път ми стана превъзходна - тестото на пико пасти да яде(щом съм и рисувала върху него и не се размаза  Peace) Мисля че му хманах цаката на рисуването как да не се размазва- просто като си направих табелката  я сложих за малко в хладилника и след това я извадих и рисувах... Много писане много нещо......... Embarassed Лек и успешен ден на всички   bouquet

# 670
Здравейте момичета,ще поръчвам моделираща маса на ПиКо.Доколкото разбрах са по 7 кг .С КикиНики ще си разделим по 2кг.Някой иска ли да се включи за останалите 3 кг.Ако има желаещи моля да ми пишат или да ме намерят на Skype- yolanta_marinova Simple Smile.

# 671
Момичета, разпределихме вече Пи Кото, за тези ,които изпуснаха -следващия път Hug

# 672
Нат ,със закъснение да поздравя твоят малък мъж  bouquetДа ти е жив и здрав.Тракторът ми хареса и е много автентичен Hug
Катя Сливен,чудесни неща си приготвИЛА HugИзпипала си всичко до детаил.Сърцето ми е фаворит   chefИ да споделя с теб ,че картичките които прилагаш са много ефектни.Моите поздравлениея Hug Hug Hug
Буболинка,тебе бог те е надарил с изключителен талант ,това което правиш е повече от изкуство ,понеже зная ,че върху торта е адски трудно да се рисува ,но ти го правиш с огромен ефект.  chefЗа мен е удоволствие да гледам твоите произведения newsm20Думи не намирам за да изкажа моето възхищение от твоята работа.Продължавай да ни радваш мила  bouquet
Атланта ,бухалчо е много готин HugСпоред мен всичко си е на мястото ,а защо на теб ти се струва недовършена не зная.
Хрисив,твоята тортичка ми взима вниманието ,много стилна ,нежна и красива  HugМного интересно си направила борда отдолу с красивата рисунка е идеално  chef
Сега да покажа тортите от вчера
тази беше за дервер ми и племенникът ,които вчера имаха празник.
това пък е формула от атомната физика ,за бивш учител.Който се развълнува много ,като я видя понеже поръча торта по телефона по мой избор.
А ето и една сметанова.

# 673
Здравейте,момичета.Няколко дни не можех да се влкюча,че голямата ми дъщеря я приеха да учи в Софийската математическа гимназия и ходихме до София да се записваме.Прочетох,че и Антоан е имала подобни радостни вълнения-много здраве и успех на детенце.По този повод спретнах поредната кошница за госпожата,която и предаваше по математика.Имах желание да направим и дръжка,но детето не пожела.И цветята сама си ги реди и в др. дейности ми помага,че много си обичала госпожата.Видях пак страхотни торти,oсобено на Буболинката.Нямам време да коментирам др. торти.Лек ден на всички.

# 674
  • някъде на юг
Здравейте момичета! От дълго време не съм се включвала и сега съм започнала да правя торта  и имам един въпрос.

Нямам есенция ром а имам ликьор Бейлис него в соса за напояване ли да го сложа или в крема/ крема ще е домашен млечен/? И колко лъжици да сложа?Благодаря предварително Hug

Общи условия

Активация на акаунт