МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 5

• 65 387
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Да, в 424 бях.

# 661
Някой може ли да ми каже акта за раждане на бебето след колко време е готов. Забравихме да питаме в деня на изписването.

# 662
След 15 дни  Wink

# 663

мен тъкмо ме изписваха а теб те настаняваха Simple Smile

# 664
Искам да се обърна към всички мами родили нормално в МБАЛ Дева Мария за да споделят своите впечатления. От изказванията на повечето родили оставам с впечатлението, че 90% раждат със секцио??!! Надявам се, че не съм права!
Също така съм изненадана, че храната в болницата се доплаща, тъй като преди влизаше в цената на стаята. Моля, обяснете ми защо има разлика в цената за храна в стандартна и във VIP стая.
За ФМ аз също препоръчвам д-р Миринчив. Бях при него на ФМ и наистина много се старае като обяснява подробно всичко.

Родих дъщеря си на 30.05.2010г. в МБАЛ Дева Мария. Постъпих с изтекли води и 1см разкритие в 18.00ч. и родих в 00.50ч. Раждането мина много леко - бих родила още 100 деца така. Наблюдаващият бремеността ми лекар беше Гамишев и никога не е ставало въпрос за секцио въпреки че съм с висок диоптър. Направих консултация с офталмолог който потвърди че няма проблем за нормално раждане и наистина всичко мина прекрасно. В стаята в която бях и трите момичета родихме нормално. Съгласна съм с коментарите за третото легло - изключително неудобно е. Момичето което се падна на него нямаше къде да си сложи личните вещи - стояха и в чантата, нямаше телевизор и завеса... Но това е единственото нещо което на мен лично не ми допадна. Изключително съм благодарна на целия персонал защото наистиха се грижиха за мен и бебето ми. Като си тръгвах платих на касата точно 460лв. - толкова ми казаха че ще платя и когато постъпвах.  Успех на всички бъдещи мамчета - пожелавам ви толкова леко раждане като моето - аз наистина не усетих че раждам Simple Smile

# 665
Здравейте момичета как сте?
Графиците на док.са готови ако се интересувате на ваше разположение съм.

# 666
Аз искам на Гамишев!Благодаря!

# 667
  • Бургас
А аз на д-р Хрусанова.И аз благодаря! bowuu

# 668
Тази тема само за бъдищете майки ли е? Искам да попитам нещо което не е свързано с раждане и незнам дали да е тука? Има ли тема за другите отделения в болницата?

# 669
Темата е за всичко свързано с болницата! Peace Питай спокойно!

# 670
Добре, Бабата на съпруга ми на скоро получи инсулт. Лежа по здравна каса в болница 8 дена и е изписаха . У тях си е от 4 дена има човек който да стои при нея и да е гледа но смятаме че има нужда от допълнителни медицински грижи. Затова искам да попитам могат ли да е приемат в болницата да е под постоянно медицинско наблюдение? Специалисти, мединински лица да се грижат за нея. Дали има такава услуга болницата?
Тя не живее в Бургас и с докторите много трудно става връзката.

# 671
psichology79 може ли и графика на д-р Ризова  Praynig   

# 672
Аз също бих искала графика на д-р Гамишев.

# 673
А аз да питам: този график е за АГ кабинетите, нали? За родилно е друг или...? Защото и аз искам да знам до края на седмицата в АГ кабинетите 1-ва смяна кои са лекарите. Или да излезе графика на сайта, за да не се редим да питаме една след друга. То и да знам какво значение има, искам не искам трябва да отида на датата  newsm03 , но все пак...

# 674
Ето и графиците :
Др.Хрусанова ДНЕВНА - 7,10,15,19,23,25,29
                                         НОЩНА -  1,4,8,16,20,27

Др.Гамишев                     1ВА -  11,14
                                         ДНЕВНА - 8,12,16,20,27
                                         НОЩНА - 22,29

Др.Ризова                         1ВА - 1,10,15,20,24
                                          ДНЕВНА - 3,4,8,22,25,29
                                          НОЩНА - 5

velizarka_8 Този е графика няма отделен.

Общи условия

Активация на акаунт