МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 5

• 66 453
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте на всички!! Heart Eyes
Родих преди две седмици едно хубаво момиченце Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, да ми е жива и здрава!
искам да изкажа благодарност на целия екип newsm51, на доктор Гамишев и особено на акушерка Славина Димова, която беше така търпелива да изтърпи всички мои претенции и болки!
Аз съм една щастлива майка!!!! Two Hearts

# 151
Някой знае ли кои кардиолози работят тук?

Д-р Златка Георгиева е Началник на кардиологично отделение.
В отделението работят д-р Ватева, д-р Скръчкова, д-р Василева, д-р Танчев  и д-р Власакиев, които са Терапевти с кардиологична насоченост и дългогодишен опит в КО. Методичното ръководство е на Кардиологична болница Св. Екатерина гр. София.

А д-р Ралица Чавдарова не работи ли вече? Много бях доволна от нея...

Наистина д-р Чавдарова е много добър професионалист в работата си и страхотен  човек! Желаем й успех в новото начинание.  bouquet

# 152
Здравейте бъдещи мами и аз чета темата с интерес и следя ,макар че термина ми е средата на декември  Simple Smile Ходила съм 2 пъти на преглед  в болницата при доктор Гамишев и съм очарована от него, разкошен човек и специалист според мен. Решила съм да раждам в болницата и видях, че има курсове за бременни и че са безплатни. Искам да идвам, но датите за месец юни просто са ми много ранни, все пак искам информацията да ми е прясна  Peace Затова имам въпрос - ще има ли такива курсове септември, октомври или ноември месец?  newsm78
На всички ви пожелавам лека бременност, бързо и безпроблемно раждане!  Hug

Здравей, не се притеснявай можеш да посещаваш училището, когато ти е удобно, той се провежда във всеки месец.  Simple Smile

# 153

SuNnY SkY , merry_ng благодаря  Hug

merry_ng , въпроси най-вероятно ще имам доста, дано не ти досадя Peace
Искам да попитам за сега, талонът, който изисквате може ли да бъде издаден от личния лекар или е задължително да бъде от следящия бременността гинеколог?

свежата , честито дъщеричка baloni, да ви е жива и много, много здрава Simple Smile

# 154
Аз раждах преди да минат към ЗК, но принципа е еднакъв. Ако личния ти е съгласен , то МОЖЕ да отидеш с направление от него, стига да попълни акуратно данните. Аз имах проблем с гинеколога и личната ми даде листа...

# 155
  • Бургас
Здравейте!

Не съм чела последните няколко страници на темата, защото се обебих.  Grinning Малко избърза младежа, но важното е, че вече сме добре.Няма да влизам в подробности, само ще кажа, че съм изключително доволна от раждането и престоя си болницата.Радослав се роди 19 дни по-рано, беше малко незрял и се наложи да постои два дни в интензивното на кислород.После му направиха и няколко фототерапии, защото караше тежка жълтеница.През цялото време получавах информация за състоянието му, позволяваха ми да го виждам когато поискам.Не съм платила и стотинка повече за лечението на бебето.Доплатих си за две нощувки, понеже мен трябваше да ме изпишат,а той да остане. Искам да благодаря на на целия персонал на болницата за грижите, които положиха за нас.И по-специално на д-р Колева и д-р Хрусанова.  bouquet Това е накратко от нас.

И сега един въпрос към адашката Мери. Grinning В сряда следобед ще идваме на консултация с Радослав.Можеш ли да ми кажеш кои педиатри са на работа тогава? Предварително ти благодаря. Hug

Последна редакция: нд, 20 юни 2010, 10:12 от Мария♥

# 156
  • Бургас
Мария♥ Честита ти радост ! Да ти е жив и здрав малкия Радослав !  Hug

# 157

SuNnY SkY , merry_ng благодаря  Hug

merry_ng , въпроси най-вероятно ще имам доста, дано не ти досадя Peace
Искам да попитам за сега, талонът, който изисквате може ли да бъде издаден от личния лекар или е задължително да бъде от следящия бременността гинеколог?

свежата , честито дъщеричка baloni, да ви е жива и много, много здрава Simple Smile
Здравей, не се притеснявай готова съм да отговоря на всичките ти въпроси без значение колко са на брой. Ако имаш впредвид направлението за приемане може или ти го издава лекаря следящ бременността ти или тук на място ти го издават, когато дойдеш за приемане.  bouquet

# 158
Здравейте!

Не съм чела последните няколко страници на темата, защото се обебих.  Grinning Малко избърза младежа, но важното е, че вече сме добре.Няма да влизам в подробности, само ще кажа, че съм изключително доволна от раждането и престоя си болницата.Радослав се роди 19 дни по-рано, беше малко незрял и се наложи да постои два дни в интензивното на кислород.После му направиха и няколко фототерапии, защото караше тежка жълтеница.През цялото време получавах информация за състоянието му, позволяваха ми да го виждам когато поискам.Не съм платила и стотинка повече за лечението на бебето.Доплатих си за две нощувки, понеже мен трябваше да ме изпишат,а той да остане. Искам да благодаря на на целия персонал на болницата за грижите, които положиха за нас.И по-специално на д-р Колева и д-р Хрусанова.  bouquet Това е накратко от нас.

Миме, д-р Хрусанова е на работа в сряда - тя ще ви прегледа.  newsm03

И сега един въпрос към адашката Мери. Grinning В сряда следобед ще идваме на консултация с Радослав.Можеш ли да ми кажеш кои педиатри са на работа тогава? Предварително ти благодаря. Hug

# 159
  • Бургас
SuNnY SkY, благодаря!   bouquet

Мери, благодаря и на теб за бързия отговор!   bouquet

# 160
[color=orangered]ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, КОИТО СА РОДИЛИ!!! ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО, МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВИ ДНИ![/color]Съжалявам за пропуснатата възможност да се запозная с Вас лично, това би ми доставило огромно удоволствие.

Бих искала да предложа на всички форумки, които ще раждат при нас, ако желаят, когато настъпи момента и ги приемат в Девата да ми дадете  възможност да се запознаем и да контактуваме, докато сте още тук  и заедно да се радваме на бебчетата Ви.  Ако желаете това да се случи, свържете с мен, оставям мобилния 0884 88 66 82 или  кажете на психоложката, тя ще ми предаде. По този начин можем да подновим традицията да обявяваме форумските бебета, пред майката да се е добрала до компютъра,  newsm53разбира се по нейно желание. newsm03

# 161
Здравейте!

Не съм чела последните няколко страници на темата, защото се обебих.  Grinning Малко избърза младежа, но важното е, че вече сме добре.Няма да влизам в подробности, само ще кажа, че съм изключително доволна от раждането и престоя си болницата.Радослав се роди 19 дни по-рано, беше малко незрял и се наложи да постои два дни в интензивното на кислород.После му направиха и няколко фототерапии, защото караше тежка жълтеница.През цялото време получавах информация за състоянието му, позволяваха ми да го виждам когато поискам.Не съм платила и стотинка повече за лечението на бебето.Доплатих си за две нощувки, понеже мен трябваше да ме изпишат,а той да остане. Искам да благодаря на на целия персонал на болницата за грижите, които положиха за нас.И по-специално на д-р Колева и д-р Хрусанова.  bouquet Това е накратко от нас.

Честито ти бебенце!!!Нека малкия юнак ръсте здрав и щастлив и  Ви радва много  newsm53
Радвам се че всичко е минало благополучно Simple Smile

# 162
Здравейте, можете ли да ми кажете дали прегледите в АГ кабинетите са по здравна каса, или само ражданията?

# 163
Здравейте, можете ли да ми кажете дали прегледите в АГ кабинетите са по здравна каса, или само ражданията?

Само ражданията са по здравна каса, прегледите още не са, защото договора ни с НЗОК е само за болничната помощ. Дано скоро успеем да променим това.  Simple Smile

# 164
Дано това се промени и да е по-скоро. Много по-удобно е във Ветрен, знаете иначе до "Света София" как е с паркирането, изобщо в центъра на града. Аз няма да хвана до раждането, но пък знае ли човек, може за второто, ако не се изплаша достатъчно сега  Rolling Eyes
Честито на мама Мария*, бебчо да расте здрав и да ви радва.

Общи условия

Активация на акаунт