МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 5

• 66 470
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
merry_ng, моля те да публикуваш и графика на д-р Ризова за м.Юли, че и него го няма в сайта

# 211
Да попитам?Баща ми лежа за първи път във въпросната болница по клинична пътека 3 дни.Има и Телк решение,но въпреки това е платил след изписването 21лв.Редно ли е това?
Ами то и в МБАЛ Бургас при изписването плащаш разни такси за престоя.Поне преди 2-3 години беше така.Ако и сега е така, би било странно и нереално във Ветрен да бъде 100% безплатно.

# 212
и мен ме нямаше няколко дни,защото малката принцеска избърза с 9 дена,ама ние си я чакахме по-рано да излезе.Тръгнах с изтекли води,на смяна беше д-р Люцканов и акушерка Стела(дано не обърках името на акушерката),всичко мина нормално,слушах и изпълнявах каквото ми кажат и за разлика от първото ми раждане,където бях цепната и шита,сега имах само три шевчета и се чувства по-добре още отначалото с изключение на анемията.В общи линии съм много доволна от персонала и обстановката,храната също,но има и неща които хич не ми харесаха.
Фотоклетката и на мен ми се изключваше.
Посещенията на роднините че стават в стаята в която си с бебето,много гадно ми стана като разбрах че така ще стават,на три родилки роднините в една стая при бебетата,ако знаех че ще е така щях да си платя за ВИП стая,там май са по две момичета,поне по-малко хора в стаята при посещения.
И лекарите и персонала,който влезе никой не си казва името,не мога да познавам всички гинеколози и педиатри,да не говорим за другия персонал.
И колкото лекарки и акушерки разпитвах за кърменето,толкова мнения получих,та накрая се доверих на д-р Колева и на старшата акушерка.
Ако някой има въпроси за престоя,ще се включа да помогна.

# 213
Да попитам?Баща ми лежа за първи път във въпросната болница по клинична пътека 3 дни.Има и Телк решение,но въпреки това е платил след изписването 21лв.Редно ли е това?

Отговорих на ЛС.  newsm03

# 214
и мен ме нямаше няколко дни,защото малката принцеска избърза с 9 дена,ама ние си я чакахме по-рано да излезе.Тръгнах с изтекли води,на смяна беше д-р Люцканов и акушерка Стела(дано не обърках името на акушерката),всичко мина нормално,слушах и изпълнявах каквото ми кажат и за разлика от първото ми раждане,където бях цепната и шита,сега имах само три шевчета и се чувства по-добре още отначалото с изключение на анемията.В общи линии съм много доволна от персонала и обстановката,храната също,но има и неща които хич не ми харесаха.
Фотоклетката и на мен ми се изключваше.
Посещенията на роднините че стават в стаята в която си с бебето,много гадно ми стана като разбрах че така ще стават,на три родилки роднините в една стая при бебетата,ако знаех че ще е така щях да си платя за ВИП стая,там май са по две момичета,поне по-малко хора в стаята при посещения.
И лекарите и персонала,който влезе никой не си казва името,не мога да познавам всички гинеколози и педиатри,да не говорим за другия персонал.

И колкото лекарки и акушерки разпитвах за кърменето,толкова мнения получих,та накрая се доверих на д-р Колева и на старшата акушерка.
Ако някой има въпроси за престоя,ще се включа да помогна.

Честито Ви бебече!!! Желая Ви много щастие и много здраво детенце!!!
Радвам се, че всичко е минало добре, но и съжаляваме за лошото впечатление, с което си тръгнала.
Относно посещенията има алтернативи, предлагаме възможност да се оставят бебетата в отделението по Неонатология, когато са часовете за свиждане, а срещите с посетителите се случват и във фоайето на РО. Ограничаваме и броя на посетителите и много строго се следи за часовете за посещение. Наистина едно от предимствата на вип стаите е това, че има само две  родилки с две бебета и, и завесите също вършат добра работа в тези случаи.

Искам да посъветвам бъдещите мамчета, които ще сблъскат с тези притеснения. Във всяка стая до вратата има  сложен дезинфектант за ръце. Искайте от посетителите в стаята да се дезинфекцират при влизане в стаята. Използвайте и антибактериалната завеса, следете и дали всички са обули калцуните, които им дават на рецепция.

# 215
merry_ng, моля те да публикуваш и графика на д-р Ризова за м.Юли, че и него го няма в сайта

Графикът на д-р Ризова е:

дневна: 4, 15, 16, 19, 21, 28, 30
нощна: 25
І-ва - 5, 9
ІІ - ра 26

# 216
Аз си мислех да попитам точно за това дали бебета не ги вземат в часовете за свиждания.И аз не искам който влезе и да се надвеси над новороденото!

# 217
merry_ng  Hug благодарско!

# 218
  • Бургас
Ако не искаш,няма да е при теб по време на часовете за свиждане.Кой както си реши !  Peace
Честит бебок и на Денито ! Как се казва малката? Да ви е жива и здрава !  baloni

# 219
  • Близо до морето (200 м)
... извинявайте, обърках се  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 15:04 от beatris

# 220
Ами не знаех че малките могат да ги взимат в неонатология,не съм питала,но и не ми е съобщено.Може би в правилника трябва да се напише,който стои на масата.За завесата,в стандартната стая е само 1 и аз си я дърпах,а за дезифенктанта-какво да ви кажа,ами един от другите гости не видях да си сложи от него,а моите хора ги карах да се мият и премиват,ама който на колкото му е културата.Е,сега вече на другите майчета ще им е ясно как да процедират.Ама и аз съм си виновна,че все не се сещам да питам за такива важни неща.Иначе лошото впечатление е само моментно,докато се прибера вкъщи.Щом сме добре с малката,лошото впечатление ми се изпари,вече забравих.
Малката се казва Виктория.

# 221
Искам да попитам Мери,има ли в болницата доплер за проследяване кръвоотока на бебето? newsm78

# 222
  • Бургас
Искам да попитам Мери,има ли в болницата доплер за проследяване кръвоотока на бебето? newsm78

Да има. Peace

# 223

Да имаме ехокардиограф с който д-р Шивачев - детски кардиолог от МБАЛ "Света Марина", проследява кръвотока на плода. Той ще бъде при нас на 27 юли.

# 224
merry_ng може ли по подробна информация за детските кардиолози които ви посещават, кои са кога идват, как стават записванията, прегледите минават ли по каса, може и на лични

Общи условия

Активация на акаунт