Лятото дойде - ОКТОМВРИЙЧЕ иска на море!

• 28 492
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте,мами!
Честит 6 септември- Съединението на Княжество България и Източна Румелия ! 
Вчера ходихме на логопед.Ще трябва да наблягаме на музикалните играчки, книжките с картинки и да се учим да посочваме.Много съм доволна от специалиста.На контролен преглед ще сме на 25.09.
След това ходихме на РД и Хриси за първи път танцува.Днес и пуснах песнички и започна сама да играе.Смятам РД да го направя в къщи с приятелчета, а вечерта с роднини.
Поли, леко раждане и бързо възстановяване! Praynig

# 616
здравейте на всички,за първи път пиша в темата и търся помощ..синът ми е октомврийче,но сменихме града и жилището и обстановката и той започна да отказва да яде това което харесваше преди..например сутрин хапваше попара със сирене,хляб и масло без проблеми,сега се мръщи...единствено си останаха плодовете които не отказва...дайте ми рецепти за гозби,който вашите малчугани хапват с удоволствие..търся начини пак да проядем...благодаря ви предварително..

# 617
bambi1, добре дошла! Нормално е при стрес да откаже така храна. А любимите му храни? Браво за плодовете. Моето е злоядо и попара не иска да яде, закусва 2-3 вида сандвич (с кашкавал, с яйце и сирене, с кайма, на тостера с кашкавал) и това е. Ходихме насам-натам за по 4-5 дни и пак не ядеше с охота, като нова храна опита пилешко шишче и пърленка Laughing.
n_alex76, браво на вас. Пак се разминахме в Св, но другия път ще си разменим координатите обещавам. И аз вече мисля за РД на Митко, ще съм започнала работа тогава и ще бъде голям стрес, но имам  същите планове като теб. Митко започна да посочва с пръст по-късно отколкото докторът казваше, но това не ме е притеснило изобщо. Успех с книжките и музиката, в образованието е истината Peace
Снощи напипах ново зъбче и на Митко - долен кътник, ето защо често е кисел и мрънка (поне така се успокоявам).
Поля75, идвай по-често да ни пишеш хубави новини. Чакаме най-голямата от теб.

# 618
Алекс, дано си се поуспокоила малко Hug

Бамби, от стреса е може би. Ще му мине. Моето яде от кухнята и от нашите манджи.

Честито ви кътниче, Кали Laughing

# 619
Мече, определено вече съм на ясно какъв е проблема на Хриси и с какво да играем, а това никак не е малко. Hug
Ако имате притеснения за говора на Вашето дете, логопеда знае как да Ви помогне.
Сега ще търся детска електическа четка за зъби, за да масажираме езика. Wink

# 620
Радвам се, че си по-спокойно. Моето лапе днес каза "долу" и "ела", полекичка напредваме Crazy

# 621
  • софия
ние пък не млъкваме, дори вече реди и изречения -  тати кара кола, мамо стой тук, како ела папаме,нунаме .... и подобни .може да са от 3 думи, но на място.сигурно е, че си имаме кака и само се гонят и после търсят из стаите.каката рано също ми проговори и това си е до детенце - едни бързо си "развързват" езичетата други по - късно. най много промяна имат като минат две  годинки,ако дотогава им е било трудно, или като тръгнат на ясла - ние ходиме на ясла от януари месец. Peace

# 622
  Браво на бърболивите! Ха, сега да видите какво е Tired Laughing

Микроелена, добре че до сега не тръгна на ясла мойто. Ако там проговарят повече не ми се мисли..Боби от месеци си парви изречения с по 4-5 думи..а как повтаря всяка наша реплика не ми се говори. Днес баща му се е побъркал с него, аз бях на работа. От утре започва яслата, дано лесно се адаптира.

Като имам време ще ви прочета повече Hug

# 623
Моята започна с яслата но и болестите вървят заедно с яслата ръка за ръка.
Започна я кашлица хрема и някакъв странен обрив по гръбчето и малко коремчето и ще пропуснем за някой ден докато се оправи.Но и млякото не иска да пие защото кашля и го повръща.... Sad

# 624
  • Бургас
Добър ден от нас  Grinning

Гале ,за съжаление повечето интервюта вече протичат по този начин Crossing Arms
Аз още преди 6г ,когато кандидатствах минах през тези въпроси.
За мой късмет от първото интервю си намерих мястото Wink
Октомври се връщам пак там.

Мече, тоя филм ме разкисна тотално,
а предходната вечер гледах по диемата май беше,
един друг ,който още повече ми разби психиката.
Как ги правят толкова силно въздействащи направо не е истина.

И да споделя,че съм под адски стрес-
Никол тръгна вчера н аясла.
Първия ден не плака когато се разделяхме ,
но после си е поревала добре.
Оставих я в 8 -взех я в 11ч
Днес я заведох 8,15 и още щом видя оградата вика-Не-НЕ-НЕ.
Ама няма как оставих я разплакана.
Постоях отвън ,защото се запознавах с други мами от нашата група
и си говорехме как да им купим някои по-големи играчки/кухня и тн/
По едно време се заслушах и никой не плачеше.
В 11ч като отидох Никол не плачеше,но когато ми я изкараха пак се разплака
и ми казаха,че много е плакала.
Та сега съм в стрес /голям стрес/защото няма да я спирам,
октомрви се връщам на работа и нямаме избор.

Оплаках се Grinning
Иначе като я взема и след мах.30минути все едно нищо не е било.
Надявам се до края на месеца де се адаптира,ама и да не  еще си ходи де.
/Ох,чуствам се лоша майка Blush,но пък за да живеем сносно трябва да се работи./

За РД -ние ще повторим миналогодишното парти,
само че тази година ще имаме още една рожденничка.
Групата на Шаро е от 4 гърли и 2 пича Laughing
Та ще има общо парти за всички,
ще е средата на Октомври.
Най-голямата госпожичка е на 10.09.08г ,
а най-малката на 09.10.08г.
Другите са в промеждутъка Laughing
Ще е в парти център с една голяма торта и много игра.

Айси, дано Стели бързо се оправи Hug

Криси,много да пазиш Бобо,щот такъв пич рядко се среща
и момите от яслата нимож го разделиха Wink

n_alex76 много е хубаво,че вече имаш отправна точка  и знаеш какво да правиш.
После ще се опракваш ,че не млъква малката прелест Grinning

Поли да имаш най-лекото раждане и най-послушното бебешоче Hug
А и батковците да помагат Simple Smile

Вили честито ти християнче  bouquet
Дай някоя снимчица.

Пак направих ферман Blush
Лек ден милички Hug

# 625
Едно голямо ЗДРАВЕЙТЕ и от мен . След доста перипети да се добера и до форума   дена алергия към белтъка на млякото, стрептококова и стафилококова инфекция в този ред   Подробности ще напиша утре, ако на някой му се слушат за мойте перипети .   от мен и лека нощ, - отивам да пистивам дзверо страшникиов. 

# 626

здравейте на всички,за първи път пиша в темата и търся помощ..синът ми е октомврийче,но сменихме града и жилището и обстановката и той започна да отказва да яде това което харесваше преди..например сутрин хапваше попара със сирене,хляб и масло без проблеми,сега се мръщи...единствено си останаха плодовете които не отказва...дайте ми рецепти за гозби,който вашите малчугани хапват с удоволствие..търся начини пак да проядем...благодаря ви предварително..
Ние така след голямото местене нешем да се храним в стола, а иска да го гушна седнал в мен и така, не заспиваме и сами след 2-3 месеца нещата се пооспокойха и имаме наченки на подобрение  Joy

# 627
Неди не си лоша майка, мисля че повечето дечица ги зове яслата, моя убавец  - също. Разбирам те как се чувстваш, аз плачех отвън , а дъщеря ми вътре, но ....няма начин, ще свикне и то по-бързо отколкото очакваш. Не ти ли разрешават да поостанеш малко с нея , докато се заиграе и поуспокои? Аз също се чувствам ужасно - затова и не ми се пише, от другата седмица съм на работа и след това в дълга отпуска, но чувството , че малкото човече вече няма да е с мен много ме натъжава. Криси пиши как е малкия бърборко след първите впечатления от яслата.
Таня искрено съжалявам за всичките ви трудности, дано всичко е зад гърба ви !
И за край - моето момче каза - Не папи! и от 5 дни е влюбен в гърнето. Много бърбори и пее, търси си приятели в парка - просто имам чувството , че порасна за няколко дни.

# 628
  • Бургас
Добро /ревливо за някой/ утро Simple Smile

Танюшко Hug как толкоз гадости накуп бе слънце Hug
Кажи как сте?

Пепениче мерси за куража Hug
Аз уж се държа и не показвам колко ми е кофти,
но се усещам как ми се стъжнява и ми е мъчно,защото се разделяме Sad
От друга страна ще научи адски много нови неща и ще намери нови приятели.
Днес пак поплака като я оставих.
Влязох с нея постоях 3-4 мин. ,но те всички плачат/10 парчета Simple Smile/
Днес ще пробваме да остане и за обяда и да видим.
Довечера ще споделя как е минало.

Честито за Не папи-то Laughing

# 629
Гушкам ви и аз Hug

Общи условия

Активация на акаунт