Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 45

• 37 079
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Наивница- smile3525 ТИ СИ СУПЕР ТАЛАНТ на клипове за Аси и Демир. Дали може да се направи и превид на песента на един от двата езика-турсли или английски.  Момичета, коя от Вас знаеше как да пише до вестник Сабах. Хайде да пуснем писмо и  да честитим   рождения ден на Мерджан от името на най-запалените фенки на Гордата Аси. Писмото може да го преведат тези момичета от другия форум за ПС.

# 616
evich74  и аз оня ден това се чудих-- по рано без да го питат дърдореше за нея,а сега нещо го е налегнала забрава,че е женен за най-красивата......що така ? Или пък няма много интервюта,освен това в Дубай,та не може да се изкаже човека.

В последно време медийните изяви на Мурат са свързани с филма Аси... в Дубай, в Саудитска арабия.. Братята араби плащат много, ама искат да питат за това, което ги интересува и си чакат отговорите.... Тях Бурчин хич не ги интересува.... hahaha hahaha hahaha
Мурат няма начин да се прави на ударен и да приказва за туй дето не го питат... А те си питаха хората... и снимки и кадри му показаха...Мурат си възвърна малко паметта и затова....

# 617
# 618

И на двете снимки кат го гледам,фикир Мурат,май е лапнал горчива ядка  newsm78

# 619
Благодаря Ви за хубавите пожелания!!!
Лека нощ от мен... до утре.....

# 620
# 621
# 622
# 623
Лека нощ и от мен. Лягам си по рано,защото внучката е тук  и днес е много тъжна. Преди малко ни казаха,че внезапно е умряла котката й. Беше много мило и добро коте. Преди няколко години я купиха от един зоомагазин.Никой не я искаше ,нищо ,че беше ангорска порода..Котето беше глухо и  е нямало куповачи за нея. Когато дъщеря ми разбрала,веднага си я взима. След раждането на внучката,котенцето не се отделяше от детето.  Лекарите днес не са успяли да помогнат. Сега ми е много тъжно,не мога да пиша защото не виждам буквите от сълзи. Не искам детето да ме види разстроена,а освен Вас  с никой от вкъщи не мога да говоря за това. Всички страдат много, много.  Моля да не ми се разсърдите,че Ви занимавам с мойте проблеми,но в момента нямам по близки приятелки  от Вас. Тук в момента сте само и единствено Вие.

# 624
Ох, didoka45, къде пък това се случи.......Не знам дали си чела Моста на дъгата, при едни такива случаи тая притча ме спасяваше. Съжалявам, много съжалявам за котенцето. Животинките са най-добрите душици! Praynig

# 625

Исках да питам виждате ли любов в погледа му на горната снимка?

# 626

Исках да питам виждате ли любов в погледа му на горната снимка?

Любов ли! Каква любов!!!
Повече ми прилича на погледа на един примирил се мъж,който си казва наум: Смей се, смей! Аз ще си играя ролята на влюбен съпруг, но само пред хората...
А ти рано или късно ще си платиш.....скъпо и прескъпо....

# 627
# 628
Любов ли! Каква любов!!!
Повече ми прилича на погледа на един примирил се мъж,който си казва наум: Смей се, смей! Аз ще си играя ролята на влюбен съпруг, но само пред хората...
А ти рано или късно ще си платиш.....скъпо и прескъпо....

И на мен, ама рекох да не би пък щото нали съм една пристрастена и пристрастна........

# 629

по приятна картинка за Лека Нощ

Ти "лека нощ" ми каза, мила,
но лека ли ще е нощта?
Щом двама ни е разделила,
          тогава ще е тежка тя!
Пърси Шели

Общи условия

Активация на акаунт