zа Суити. Заглавието ми действа много готино и лятно.. Нищо, че тука сме далече от лято, а и дали иzобщо ще се доближим таzи година.. не zнам вече
Нени, не сте сами и Ана Мари е с болки в едното ухо, прекарахме ужасна нощ. Това е моят кошмар (ушите). От брат й съм се нагледала как дете се мъчи от уши и... И се надявах при нея да не се случва, но явно не може. Та и ние днес бяхме на доФтор
. Не zа друго, ама утре е и почивен ден, та реших да я водя да я видят, докато е време. Да не би да е сериоzно и да е zа антибиотик. Но не било, каzаха, дано да е така. Обаче тука капки zа уши не дават (но пък аz винаги си имам, не оставам беz, нося си ги от БГ Деца, какво да ги правиш..

И дано на Калоянчо да не му е това слабо място, zащото е ужасно нещо. Кристиян почти всяка хрема го удряше в ушите
Да се оправя бърzо и повече да не ви идва до главата
.

Прави ми впечатление, че момиченцето с времето стана по-отстъпчива, докато Галя тепърва започва да отстоява позициите си, като не си дава играчките, например. Та подобни неща ги възприемам като нещо нормално за възрастта. 
Правя манджи в несваст и по кръчми ходим и по гости и не и не. Вече глупости взеха да ми минават през ума. От няколко дни, дори седмица обаче давам пюрета на Хипп за след годинка, е няма такова ядене. Не й стигат, дояжда си с плодове и АМ. Та...така май ще решим нашия проблем с храненето поне за известно врме.
От голямa ползa сa ми.Суити нямa дa се откaжa дa я събирaм с де4ицa,но ми стaвa много криво дa виждaм кaк някои се плaшaт от нея и едвa ли не бягaт рaзплaкaни при мaйките си.Тя нaистинa е хиперaктивнa и с по-особен темперaмент.
При нас е същото. Уж е любвеобвилна, прегръща ги децата, милва ги, но после започва да им се кара. Да не я доближават, да не й пипат играчките, да й дават техните... Като изтеряса много започва да замахва, за да удари, скубе им косите, замеря ги с пясък...