Празничен е нашият СЕПТЕМВРИ- пълен с торти и с дни РОЖДЕНИ!

• 43 482
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Честит рожден ден на Аида и Велин!Бъдете здрави,щастливи и много послушнички  bouquet
 Григчо,Зоя е голяма сладурана,много е чаровна Heart Eyes

# 601
Благодаря, момичета за пожеланията!
Честит втори рожден на всички мъници, оито пропуснах тези дни. Да растат здрави, умни и щастливи деца! Много усмивки им желая. Честито на именниците и на всички ученици. Спорна година.
мимолетке, бързо оздравяване на вас и целувки на сладурчето.
григчо, дано се устроите добре. Попътен вятър и много нови и истински приятели да откриете там. На децата лесна и бърза адаптация, в което не се съмнявам, де! Децата са адаптивни по природа.
Ние вече сме на двуседмична почивка, която започна чудесно. Дано така и продължи.
Лек и прекрасен ден на всички дребосъчета и техните семейства. Честит втори рожден ден в аванс на всички, на които това им предстои.

# 602
  • София
Суит-май среща за 2 ЧРД на Софийските септемврийчета  няма да има -за жалост...То за тоя месец май време не остана за организация?
ЧРД на Аида и Велин-да са живи и здрави.

# 603
  • София
Мислех да предложа импровизирано да се видим някъде навън в сряда сутринта- 22.09, почивен ден е....Обаче прогнозата е за облаци и слаб дъжд.... newsm78

Честит празник на Аида и Велин!   love001

# 604
Честит празник на празнуващите днес - Ния, Галето, Виктор Габриел и Мишката! Бъдете здрави и щастливи!
Честито на патеричка на другите дечица, които празнуваха миналите дни  Heart Eyes

Ние сме добре, местим се вече (доживях!) и се подготвям за празника ни в неделя.
Дайте ми идея за менюто - мислех си предястие (салатка, мезе), основно и десерт... Айде първото и третото е измислено, де, ама второто... Вие с какво черпихте родата?  Mr. Green

# 605
Здравейте момичетааа  Hug  bouquet
Не съм ви забравила,но в тези последни дни от лятото гледаме максимално дълго време да прекарваме навън Grinning
Да благодаря най-сърдечно на всички,които се сетиха за нас на РД на моето малко момченце!ОБИЧАМ ВИИИИИИ!  Heart Eyes Hug Heart Eyes  bouquet
С извинение и закъснение  Blush Честитя Рождените Дни на ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ СЕПТЕМВРИЙЧЕТА-да растете,здрави и щастливи и да радвате много всички около вас!  Heart Eyes Hug  bouquet
Честито и на всички ,празнуващи днес!Хубав празник !!!
Ето малко снимков материал и от нас  Grinning
Георги вече на 2:

# 606
моарейн, може да ги гостиш с "пиле рокфор". Няма начин да се изложиш, става бързо, а и до сега не съм срещала човек, на който да не му хареса. Рецептата:
пилешки гърди
чаша бяло сухо вини
соев сос
топено сирене
синьо сирене
кашкавал
готвярска сметана "хопла" (с друг вид не ми се е получавало)
маслини (по избор)
Задушаваш пилето във виното, отцеждаш го, добавяш соев сос (на вкус) и всичко изброено, наливаш сметана и бъркаш до сгъстяване. Поръсваш с настърган кашкавал.
Добре е да правиш по около 2 порции в тиган. Сметана слагаш около един пръст. Ако решиш да готвиш цялото количество на веднън рискуваш да си прекараш целия ден в бъркане, та за това на порции. Много бързо става.

Може да направиш и вратни пържоли с гъбен сос, пак стават бързо. Аз за това се сещам. Успех!

Честит празник на празнуващите днес  и от нас на - Ния, Галето, Виктор Габриел и Мишката! Растете здрави и щастливи, мили деца.
Пен, Гогата е много готин и тортата му е великолепна!

# 607
  • софия
Здравейте, банда....
включвам се да кажа едно БЛАГОДАРЯ, защото познавайки, вече малкото от Вас, знам, че ще го кажете от сърце, благодаря!

Поздравявам всички порастнали и скоро порастващи наши си малчугани, желая им да са все така здрави, игриви, не толкова послушни (защото все пак ако сега не правят магарии-кога?) и винаги за радост на мама и тати.

Липсвате ми всички, и ви целувам много Simple Smile

# 608
Честит Рожден Ден на Галина,Ния, Михаела и Виктор Габриел, да са живи и здрави, палави, щастливи. Безгрижно детство. Спомням си преди две години този ден беше много плодотворен...Поздрави на семействата на малките пораснали плодчета.
Честит Имен Ден на всички празнуващи днес.
Честит празник на патерици на Джи, Аида и Велин. Да растат здрави, весели, игриви за радост на родителите си.
Григ , добре дошла в групата на странстващите българи. Как сте с адаптацията? Зойчето е страхотна сладуранка.

# 609
Честит рожден ден на Ния,Виктор Габриел,Галето и Михаела  bouquet Бъдете здрави,жизнени и много щастливи!

Аз сега най-после ще се похваля Grinning От понеделник започвам работа и то точно това ,което искам и по специалността ми LaughingЕй казвам ви,ще се пръсна от кеф newsm81 Гадният кръг на каръщината явно се разскъсва вече Mr. Green И на милото му се обдиха от 2 места за интервю PartyДнес ми е страхотен ден!Само Далито малко ме притеснява.Снощи повръща много пъти,а днес уж добре и преди 2 часа пак CryНе се е повтаряло .Причината се оказа сиропа за кашлица ...май newsm78 Сега лежи пак,много е отпаднала TiredДано и тя се оправи по-бързичко Praynig

# 610
  • София
Честит рожден ден на нашите астрални близначета НИЯ, ВИКТОР-ГАБРИЕЛ И МИШЕТО! Да носят много радост на близките си, да растат уверени и спокойни! Heart Eyes

Благодаря за поздравите! Hug Ето я и моята щастлива рожденичка в яслата. Wink Занесохме там торта и почерпка. Бебешкото парти ще е в понеделник следобяд у нас. Така се случи, че тази седмица ми е особено натоварена. Днес се прибрах много изморена вкъщи, но се почувствах направо блажена от часовете, прекарани с порасналото ми момиче. Blush

Ето тук се готви да духа свещичките, а за подкрепа любезният кавалер я държи за ръка. Simple Smile

Пенелопи, Георги е направо като ангелче с тези къдрици!  bouquet Изглежда много, много доволен от празненството! Peace

Дидишонче, изгуби се! Hug

моарейн, ако ти се занимава / че е малко играчка/, мога да ти напиша една много хубава рецепта за пилешки руладини. Много впечатляват като вкус и външен вид! Peace

# 611
Честити Техни дни на Галенцето, Мишето, Ния и Виктр-Габриел, бъдете щастливи, сладки човечета!!!
Суити, Галинка е страхотна синеока кукла   bouquet

Мимолетка, честито от все сърце, спорна и доходна да е  Hug На мъжът ти също, само така..
А а те питам..., с памперсите до къде сте? Щото.. аz съм си там, дето бях, а именно - до под кривата круша все още. Нещо.. не zнам какво става Rolling Eyes
Дано Далия се zакрепи бърzо и не е фатално, осоебено след като zапочвате нови работи сега.

А май всички малчугани/ки (или повечето) вече са "големи" деца беz памперси преz деня.. офф...

Григ, радвам се zа вас и се надявам да сте добре, ако имаш желание, раzкажи малко повече  bouquet

# 612
Честити рождени дни на Галето, Симонка и Сми-то! Всичко най-най-най!   bouquet

Мимолетка, много се радвам за вас! Ама много! Като знам колко е хубаво, като се подредят нещата! Хайде сега и Дали да се стабилизира и да влезнете в ритъм.

Мерси за идеите, момичета, аз реших вече какво ще правя - с пилешко ще е пак, и гъбен сос... Дано се получи.
Ние вчера и онзи ден си бяхме вкъщи, че Дари нещо се беше разхремавила. Нищо особено, но реших да я спра за 2 дни от яслата, да си починем с нея  Mr. Green  Днес ще се гласим за утрешния голям ден  Grinning  

# 613
Прекрaсни сa децaтa ни!!!Дa сa много здрaви и весело детство!4естито нa всякa поотделно,зaщото нямa по-голямо изживявaне от товa дa сме мaйки!!!!
Тук сме ние с тортaтa!
Весели прaзници през септември

# 614
  • София
ЧРД на патерица на  Ния,Виктор Габриел,Галина и Михаела-да са живи и здрави и много послушни.
Суит-Галето е голяма сладурана.Аз съм навита за среща на 22.

Общи условия

Активация на акаунт