Празничен е нашият СЕПТЕМВРИ- пълен с торти и с дни РОЖДЕНИ!

• 43 480
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Честит Рожден Ден на Симона на Анамар и Стилиян на Ина лимонова, да растат здрави, весели, щастливи, палави деца. Честит празник на семействата им.

# 616
Толкова рожденици изтървах, че чак ме е срам  Embarassed

РАДОСЛАВ на мама *Ирина*, АЛЕКСАНДЪР на мама Соня, СИЯЙНА на мама Дими, ГЕОРГИ на мама Penelopi, НИКИ на мама ЛъчеНаДъгиче, РАДИНА на мама sunshine3, МЕЙТ на мама Sheila, МАГИ на мама Raffaella Sanzio, ЙОРДАН на мама yani_cat, EMA на мама GaliaZdravkova, ВЕРДЖИНИЯ на мама Irinii, АИДА на мама Lanvinka, ВЕЛИН на мама Jesuse Nelly, НИЯ на мама stella, ГАЛИНА на мама sweetkids_mama, ВИКТОР ГАБРИЕЛ на мама Janis J, МИХАЕЛА на мама Дидишонче, СТИЛИАН на мама ina_lemon, СИМОНА на мама anamar
Бъдете живи, здрави, палави и безгрижни, мили деца!

С вчерашна дата честито на софианци и всички празнували именици! Здраве и дълголетие   bouquet

При нас - обичайните детски радости и тревоги. Играем с каките и батковците до тъмно, говорим с тях, че дори и успяваме да се скараме, после рев и чудо, че другите си тръгват, но с мама няма оправия - накрая и Надя се прибира   Laughing
Много се забвлявам как ги кара да играят на "балона се надува", на "спи сиво зайче" или на "пускам, пускам кърпа" , тя обикаля и пее нещо измислено с големите, а мен ме гони от мястото на играта  hahaha
С криеницата е дори по-интересно. Брои "ено, де, ти" после мънка нещо и продължава "дет, наси" (десет, единайсет). Понякога ходи да се крие зад едно дърво, а понякога показва къде се е скрила каката "кака Йоли тука кий"  Joy
Особено се забавлява да рисува с тебешир и все ме подканя "айде, мамо, уси" (рисувай).
Понеже играем  в парка на гарата, не пропускаме нито един влак и ритуала е да махаме на влака, да вдигнем високо ръка, все едно показваме на влака палката и накрая да издебнем чичкото с "апката" (шапката) и когато не гледа да му пипнем палката. По-скоро дупките на палката  hahaha

# 617
Честит рожден ден на Дария,Мила,Максим,Андреа и от  вчера на Стилиан и Симона newsm59 Бъдете здрави и щастливи деца Hug

# 618

Почерпете се за здравето на 2-годишната Дария!   Heart Eyes

# 619
  • София
Моарейн, честита втора годинка на Дария! Желая ви много взаимна любов и радостни мигове, а на рожденичката- да е здрава, палава и весела! Hug

# 620
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ СЕПТЕМВРИЙЧЕТА КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА.ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛЮБОМИР И МАКСИМ!РАСТЕТЕ ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ ДЕЦА!
Ади от 15.09 ходи на ясла.като я водя плаче, но като я вземам с всеки ден е все по-спокойна.За съжаление днес е сополива  и няма да е на ясла.
Лек ден на всички!

# 621
Честито на всички рожденници, на които съм пропуснала да честитя поради моето "редовно" влизане. Blush
 Гледам снимчици тук таме и хем се кефа хем ми е мъчно, че вече са си дечица, а не бебета.  Tired
Ето малко снимки и от нашия рожден ден, който мина отдавна, но поне беше този месец  Mr. Green
http://www.snimka.bg/?album;aid=535304
парола: berguzada

# 622
  • София
ЧРД на патерица на  Дария,Мила,Максим,Андреа-да са живи,здрави и весели деца.

# 623
  • София
Честит рожден ден на Далия! Да расте палава и игрива и да не боледува! Hug

С малко закъснение, но с най-добри пожелания честитя на Мила, Андреа и Максим! bouquet

bora, разкажи как мина празненството! Simple Smile

mimoletka, на добър час в работата! Какви са ти първите впечатления?

Галина74, браво на Ади за успешната адаптация! Как е хремичката?

Галето минава през нещо като повторна адаптация в яслата, тъй като почти всички деца са нови. Приятелчетата, с които беше свикнала, вече преминаха в първа група, а новите деца все още доста плачат. Когато тръгна за първи път през януари, попадна в една вече изградена и адаптирана група, и сега силните сутрешни емоции я изненадаха. Laughing Иначе през деня си прекарва много добре, не спират да я хвалят. Blush

# 624
Честито на всички порастнали септемврийчета, които пак пропуснах. Да растат здрави!

Честит рожден ден на Далия! Мимолетка, успех в работата Hug

Суит, много хубава Галето, а и кавалер вече си има Wink Дано плачещите дечица да не й повлияят и да ходи с желание на ясла.

Всички снимки, които видях, са просто прекрасни и е така интересно да виждаш как от едни малки вързопчета, сега се усмихват порастнали дечица Heart Eyes

За нас не знам какво да кажа. Ние толкова време се чудехме да дойдем или не, да останем или не Crazy Все още си мисля, че е временно, но ме страх, че като се завърти животът и това временно може да се окаже доста дълго. Иначе, май само аз не се адаптирам добре, защото се затворих в себе си и съм малко неконтактна. Все още чувствам голяма езикова бариера и не им разбирам акцента. Иначе тук ми е интересно като място. Има толкова различни хора, различни култури, говорят се всякакви езици по улицата, че си е предизвикателство да се докоснеш до всичко това. Има си и големи минуси и утре ще бъде единият от тях - все още не познаваме никого и ще си празнуваме РД на Зоя само ние (а като се сетя в София какъв празник можем да направим), но това е положението.

# 625
  • София
ЧРД на  ЗОЯ на мама Григчо  
  ЕЛЕНА на мама Флучия  
  АНТОАНЕТА на мама els  
  ЯСЕН на мама Juliko
  ВЛАДИСЛАВ на мама Нели-на патерица

Днес ЧРД на
  ЯНА на мама Петка  
  ВИКТОРИЯ на мама Anjelika84
  АЛЕКСАНДЪР на мама ssissi
Да са живи,здрави и палави деца.

# 626
  • София
Честита втора годинка на Яна и Александър, както и на вчерашните рожденици Зоя, Елена, Ясен и Владчи! Да бъдат здрави, весели и да научат много нови неща през започващата трета годинка от живота им! Hug

Григчо, сигурно е за добро това, че предприехте тази сериозна стъпка. Тук в БГ положението няма скоро да се подобри. Аз започнах сериозно да съжалявам, че не помислихме за емиграция по-рано. Дано с времето да се адаптираш и да се почувстваш повече в свои води! Hug

Вчера си направихме прекрасна разходка в Борисовата градина. Simple Smile Водихме Галето в конната база и я качихме на малко конче. Тя не изпита никакъв страх, много й хареса. Simple Smile

# 627
Здравейте!
Честито на всички рожденици, които съм пропуснала! Нека са мноооого здравички и щасливи!

Ние сме.... и аз незнам вече... от един месец кашляме, изпихме всички възможни сиропи, даже почнахме да ги повтаряме. Вече пием втори антибиотик и няма никакво подобрение, все същата е, даже и на по-зле от 2-3 дена е с ужасно разтройство и май накрая ще минем на инжекции. Лекарката ни съветва зимата да не я водим на ясла, а няма кой да я гледа. От друга страна тя посред лято изкара една плевмония, сега пак е с бронхо-плевмония, зимата направо не ми се мисли. Сумати химии изпи само за 2 месеца, чудя се дали някой хомеопат няма да ни помогне? Някой знае ли добър такъв в Бургас?

# 628
Стеф, Суит, благодаря ви за пожеланията. Празникът мина скромно, но рожденничката беше много щастлива.

Честит празник и на астралните ни близначета и на Флу  bouquet , макар и на патерици.

Честито и на вчерашните рожденици - Яна, Вики и Александър.

И най-накрая стигнах и до днешните - Марти, Нколай, Стефан и Илина. Да растат здрави и весели!

Жуже, дано малката се подобри, че много неприятно толкова време да боледиува. Аз харесвам и използвам алтернативна медицина и мисля, че ще ви помогне, но за съжаление не мога да ти препоръчам никой.

# 629
Честит рожден ден на Ясен и на Елиас от вчера!
Живи, здрави, весели и засмени деца!

Моят малчуган си е добре, няма да ходи на ясла тази зима, още не ми се пуска. Свекърва ми живее наблизо и е пенсионерка, а и мъжът ми не работи на установено работно време, както и аз. Не ми и харесват яслите тук, пък и още ми се струва малък да се разделяме Simple Smile Четох книгата "Как се възпитават момчета" и там пише, че момчетата по-трудно преживяват раздяла и е добре до 3 години да са си вкъщи, пък и аз така го усещам, смятам че не е готов. На детска градина е записан от другата година Септември и ще ходи задължително, но за ясла съм решила засега да не го пускам.
Притеснява ме нещо и май няма други деца като нас - не иска и не иска да говори. Излизаме предимно с моята приятелка, която има момченце родено на 15 Септеври, и то е по същия начин. Дали не трябва да го събирам повече с други деца? И двамата повтарят само не и няма и това е. Иначе ако ги питаш нещо рабират и отговарят с да или с не, но самите те не говорят нищо разбираемо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт