Празничен е нашият СЕПТЕМВРИ- пълен с торти и с дни РОЖДЕНИ!

• 43 479
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Здравейте,честито на всички които съм пропуснала,да са живи и здрави!
Яни кат,мисля,че още е рано да се притесняваш-те момчетата са си така.Моят син проговори на 2 и половина-но пък с цели изречения започна.Ти му говори -той си слуша и събира информация.
По повод говоренето-Мони е на другия полюс-бърбори всичко,пее,почти няма дума дето да не е повторила след мен,при това правилно,а когато прави изречения използва страшно много думи.
Жужа,съжалявам ,че в хубавото време ви се налага да се лекувате,дано да минава бързо и през зимата да не повтаря.
Григ,бърза адаптация  Hug всяко начало е трудно.
Ние сме добре,завърнахме се от Турция.Хареса ни.Моника се е представила добре пред бабата,като е питала само за батко си къде е,за мама и тати дума не е обелила.

# 631
  • София
ЧРД на вчерашните рожденници/то едва ли има кой от тях да си види поздрава/-да са живи и здрави.
ИЛИНА на мама .:PATE:.  
  МАРТИН на мама Шматка  
  НИКОЛАЙ на мама pupipol
Стефан на мама pavlinka
 ЧРД днес на сладкият
  ЕЛИАС -Теодор-да ти е жив и здрав Веч. Hug
Иринии драсни някой ред де Crossing Arms-имаше 2-ма рожденника,покажи по някоя снимка.
Ние бяхме хремави 1 седмица.Готвя си и аз рожденника с тоалети,партита,идеи за торти.Мене си готвя,че ще ходя на работа за 2 седмици.Каката готвих,облесло-всичко и беше малко-разори ме,учебници.
Жужа-много ми емъчно ,че сте така болни-дано това да е за последно и бързо оздравяване.

# 632
Дзак! Проспах направо цялата поздравителна тема  ooooh!
Да са ви живи и здрави всички вече пораснали момчета и момичета! Те нали вече не са бебета!  Laughing  bouquet

Моят Тарзан днес сефте се научи да духа свещи и само ревеше да ги палим и да ги духа. Голяма комедия!
Снимки не съм правила точно днес, защото празнувахме нестандартно и не взех камерата. Но една снимка от вчера, да го видите с новата прическа.

One year later von Arwen Abendstern auf Flickr

# 633
Здравейте, мамета!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИЧЕН МЕСЕЦ НА ВСИЧКИТЕ НИ СЕПТЕВРИЙЧЕТА! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МИЛИ ДЕЦА! ВСЕ ТАКА РАДВАЙТЕ И ОБИЧАЙТЕ РОДИТЕЛИТЕ СИ И ИМ ДАВАЙТЕ МНОГО ПОВОДИ ДА СЕ ГОРДЕЯТ С ВАС! А ВИЕ, СКЪПИ МАМЕТА, УВАЖАВАЙТЕ И ЦЕНЕТЕ ДЕЦАТА СИ!ПРЕГРЪЩАЙТЕ ГИ И ГИ ЦЕЛУВАЙТЕ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-ЧЕСТО! НЕКА УСЕЩАТ ЛЮБОВТА ВИ И ДА ЗНАЯТ КОЛКО СА СПЕЦИАЛНИ!
Много блгодаря на всички за поздравите за рождения ден на Елника! Григчо, мерси, че честитиш и моя празник (Онова кученце проходилка, което ни даде остана у нас. Обади се щом си дойдете в Бг да ти го върна  Hug Елинка още си играе с него и го търкалясва у дома Simple Smile )
Нашият празник мина неусетно бързо. Събрахме 10 дечица в клуб "Барбарони" в Младост 1, където беше общият Септемврийски рожден ден миналата година. Аниматорките бяха страхотни, постоянно обгрижваха децата. Не направиха и проблем от това, че тортата ни беше без сертификат. Приготви ни я Литъл Суит Дидка - нашата тортена фея. Ето и снимков материал:

Тук има още Simple Smile : http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=525083&id=1799575422&ref=fbx_album ( Който не ме е добавил - Росица Милева съм)  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 12:11 от Флучия

# 634
  • София
Честита втора годинка на днешната рожденичка Елена на pezota и на вчерашните рожденици Елиас и Ясен!  bouquet

Вечи, това е поредната (твоя) страхотна снимка! Елиас е направо пленяващ! Heart Eyes

yani_cat, съвсем ли никакви предмети не назовава? Rolling Eyes А бърбори ли иначе на свой си език? Предполагам, че като момче е нормално да проговори малко по-късно, но ако намираш това за притеснително, една консултация с логопед може да успокои страховете си, или пък да даде някакви насоки, ако е необходимо. Hug

Жуже, според мен някаква програма за укрепване на имунитета е по-добре, отколкото да я спрете от ясла. Дори като не ходи, пак ще среща вирусчета под път и над път. Thinking За съжаление не мога да помогна с лекар-хомеопат. Може би Ане знае, или Асето (тя често си ходи в Бургас). Пиши им на лични, ако не се включат скоро! Peace

# 635
Честит рожден ден на Елена на Пезота!
Ели и Флучия са много красиви, както винаги!
Честито на всички деца, които съм забравила да поздравя Simple Smile
Ами Суит за съжаление не назовава абсолютно нищо, постоянно бърбори, но е неразбираемо. Говори си на негов език и вече започвам да се притеснявам. Иначе както казах, като го питаш нещо ти отговаря или ти посочва и си личи че разбира, но от устата му разбираема дума не излиза. Само НЕ и Няма  Simple Smile
Жуже, а защо не я спрете временно от яслата, малко да си почине и да събере сили, след толкова боледуване организмът и сигурно е изтощен и едва ли ще може да се справя с вирусите като здравите деца.

# 636
  • София
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ И ОТ НАС!  Hug
Яни, щом си говори нещо, според мен няма място за притеснение! Той и Ради говори думите, както той си знае. Може просто да не го разбирате все още. Ради например на кучето Станчо казва ТА-У, а "искам да слеза тук" и нещо като "яя пупа". Той се казва А-И и т.н....Аз го разбирам почти винаги, но другите - едва ли.
Жуже, дано се оправите скоро.
Радо яде:  hahaha

# 637
Здравейте!
Благодаря на всички за съветите и подкрепата, безценни сте ми!   bouquet
Няколко дена нямах нет, защото се прибрахме в Бургас. От 2 дена Криси е по-добре. Иначе се беше влошила, ужасно разтройство и повръщане имаше и беше обезводнена, но се справихме вкъщи. Тази седмица също ще сме си вкъщи и другата ЖЗ пак ще е на ясла. Много съм доволна, времето е страхотно и аз нямам никакви странични аганжименти(от работата) и по-цял ден сме навън, а тя е страшно послушна. Не ми се иска да я давам на ясла, но трябва да работя, няма начин. Дано да боледува по-малко и леко вече! Ще се обърна към някой хомеопат, благодаря за ЛС.
Иринка скоро се чудих дали не е време вече да се хранят по-чисто, но явно още ще почакам. Криси е същата и маже навсякъде. Отваря си хладилника, замъква си стол и......храна из целият апартамент.... И ние казваме ТА-У, но предназначението е Чао, казва се Кити или Тити. Не говори още има-няма 20тина думички в речника си.Много бърбори и пее, но дори и аз не я разбирам.

# 638
  • София
Иринче, много сладък нацапан Ради! Heart Eyes  Важното е, че чинията е празна! Grinning

Днес бяхме на консултация за втората годинка. Галя вече е висока 90 см Shocked - за три месеца е пораснала с 4 см! Тежи 13 кг + 100-200гр. Сложихме най-сетне четвъртия Пентаксим. Педиатърката каза, че сме имали късмет, защото едва вчера са получили нова партида, преди това пак е нямало. Биха й инжекцията в ръчичката този път. Вечерта имаше малка подутина и направих компрес с риванол. Надявам се да й понесе безпроблемно.

# 639
  • София
ЧРД на патерица на Елена на Пезота-и тя изчезна безследно.Да ти е жива и здрава.

# 640
Честита втора годинка на Лия и Миглена  bouquetЖелая им много здраве и весели игри  love001
Честита втора годинка и на другите рожденици,които пропуснах  bouquet
Благодаря ви за пожеланията за моята писанка newsm51 Нашият рожден ден мина много обикновено,само с бабите,но нямаше как.Аз и бях на работа и като спомен ми остана само шетнята,но другият път  smile3508Далия от 4 дена ходи на ясла и много и харесва.Казха ни,че била родена за ясли Heart EyesИ на мен ми харесва на работа,дори взех вече и първа заплата Grinning
Иринче,голям сладкиш е Ради,много сладко се е омацал Heart EyesИ един щастлив след макиажа Joy
Жуже,бързо оздравяване Hug

# 641
Мимолетка, благодаря за поздравите  Hug , ще предам на Лия  Simple Smile Тя едвам заспа след един много емоционален празничен ден  Heart Eyes

Отдавна не съм влизала в темичката, затова специални поздрави за рождения ден на всички малки септемврийчета, да растат здрави и усмихнати деца! И по едно цвете за майките им  smile3525

# 642
Здравейте, честито на всички рожденници, на тях и родителите им желая здраве и щастливи моменти!   bouquet

Приключва вече нашият рожден месец  Heart Eyes  а децата ни са толкова големи, чак не мога да повярвам  Shocked  Ето, вчера, разглеждах на Дария бебешки снимки, ми едно такова пухкаво, бузесто, ококорено, пък сега една голяма, своенравна и суетна госпожица...  Heart Eyes  Боже, как растат, наистина бързо!

Аз съм отпуска пак, довзимам си платената натрупана такава, после като се върна на работа ме очаква повишение  newsm44  Така рече шефа  Mr. Green  Малко взех да отикясвам из къщи, нали посвикнах с бързия ритъм, ноооо в името на повишението ще изгърмим отпуската  Mr. Green  Спрях Дария тая седмица от яслата, че да се гледаме вкъщи, но нещо й е много скучно с мене вече  Rolling Eyes  Дано днес не вали, че да излезем. Борим едни сополи пак в момента и тъй като нещата се позакучиха, мажа с бактробан и вече е по-добре.
Ще правите ли някакви схеми на имуностимулация - витамини и т.н.? Чудя се дали да взема Саностол, пак да попие малко...

# 643
  • София
Ето още една септемврийска мама с коремче- Цвети! Hug

моарейн, да не забравиш да почерпиш за повишението! newsm53

За имуностимулаторите- напоследък доста се зачитам в тази тема за пазаруване от Iherb.com, има много интересни препоръки. Сайтът е страхотен, между другото- цените са несравними с тези в БГ, а доставката е само 4 долара. Вече поръчах за големите Витамин Д и прословутият Цитросепт (в Щатите е под друго име), само че на капсули. Мисля да поръчам сиропче Цитросепт за Галя, излиза в пъти по-евтино от цената в БГ. Гледам майките много поръчват коластра и мултивитамини, може би ще взема и това по-нататък.
(Ето един код за 5$ отстъпка от първата поръчка- IMA027) Hug

# 644
Еха, Суити, мерси много, сега ще се поразровя.  Hug
Ще почерпя, ми как, само да го имам черно на бяло първо  Mr. Green  Blush

Общи условия

Активация на акаунт