В София ли те оперираха? Дарушка, браво за успешния уикенд!
И на нас ни предстои една седмица в Истанбул, но по работа. 
ТиНе, много се радвам, че се включваш!
Като няма за разказване, сигурно има за показване.
Пусни някоя снимчица!
В София ли те оперираха?
И на нас ни предстои една седмица в Истанбул, но по работа. 
Като няма за разказване, сигурно има за показване.
Пусни някоя снимчица!
Дано си добре 
Страшна работа, свекърва ми официално отказа да е основния гледач, защото я прави на луда, като го оставим изпада в истерия която е полунаистина, полупреструвка. Ляга на земята и започва да пищи и да тропа. Същото, но в по-мек вариант го прави когато нещо не му се даде или нещо не стане както той иска. Абе голямо залягане пада

Но от днес определено съм по-добре, нямам и Т вече.

и така на татък докато не се изнервя достатъчно
и не се скарам по-остро.
за щастие сме горе долу здрави,та може би затова и не чувствам нужда от тези стимулатори.
На първата хистология е доброкачествено, така че ми олекна, а и на всички около мен 
милва ме по превръзката и я целува - "Мама има ох, ще мине" 
Хвърля, блъска, реве истерично и отнема бая време, докато се успокои... Снощи доста се притеснихме, даже днес ходих да говоря с лелите в яслата, тъй като спомена, че "Радо бий"
)) И май и 18-тия е на път, види му се края и на туй... 

)

-4 кътника за 1месец-дано вече имам спокойни нощи
.
Много бърбори и повтаря всичко,но още по бебешки ,но се усъвършенства. 
Хехе, не... пак й давам, но на нейната масичка.
"П'авя супица от семки, втуснооо, го'еща супа от ца'евица"

имат си техни приоми с които държат вниманието на децата,които може и да се различават от тези в къщи.Тръгването на ясла е труден период и за детето и за майката,първите 2 седмици са критични-просто малък ужас.Още си спомням как Кристиан плачеше,и аз колко виновна се чувствах,че го оставям на някакви чужди хора
но всичко мина и замина-след време ходеше с удоволствие,а аз се освободих от огризенията си.Не винаги ни се покриват очакванията за това,какво се случва там и как трябва да бъде,но като общо мисля,че всичко е в границите на нормите,а и винаги има по някой от персонала за който работата с децата му е призвание ,а не посто работа.След толкова писаници,с нищо не те успокоих,дано да попадните на добър персонал....
, но за съжаление в речево отношение не сме много напреднали.