Празничен е нашият СЕПТЕМВРИ- пълен с торти и с дни РОЖДЕНИ!

• 43 311
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, благодаря ви за пожеланията  Hug . Да ви се връща, както се казва  Laughing

# 661
Честито и от мен Цвети!   bouquet
По анкетата:
1. Най-много играе с колички, багери, камиони. За кръщенето му подариха сглобяема писта с бензиностанция, гаражи, асансьори и там се занимава доста време.
2. Носи 23 номер, но сега като купувахме зимни обувки купих 24, за да има малко място за по-дебело чорапче, пък и крачето ще порасне още.

Моарейн честито повишение! Simple Smile Ирини радвам се, че написа как сте ти и двете ти септемврийчета.

# 662
Честит Рожден Ден на Васко, да расте, здраво, весело, палаво, щастливо дете. Честит празник на семейството.

# 663
  • Пловдив
Честито и от мен на едно от най-малките ни "септемврийчета"-да е жив и здрав красивият Васко и много да слушка мама!
Моите юнаци вече са добре и ме ядосват подобаващо  Crazy

# 664
  • София
Мерси за поздравите Hug.Снимков материал тези дни. Peace

# 665
Стеф да ти е живо и здраво порасналото момченце, да расте щастливо и да е все тавък чаровник.  bigdance2

# 666
Почерп, почерп, за 27-мия ми рожден ден!  Grinning

# 667
  • София
Честити рождени дни на всички нечеститени от мен "септемврийчета", окръглихме годинката - остана май само Марта на Параход.
Моарейн - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, много здрава и щастлива!
При нас положението е рутинно, Мила я гледа бабата, аз на работа....
По анкетата - Играе повече с батковите си колички, реди един пъзел, обича да "рисува", харесва й да пъха монети, жетони  в касичка. Водя я на "Бебешка музика" в Ри Ри Ра и й харесва.
Носи 23-24 номер.
Не ще рокли, поли, сукмани. А, не ще и гърнето, ама хич. Пък си иска цица. Туй то.
Има ли още кърмачки?
Поздрави и повече топлинка Hug  

# 668
Moaрейн  newsm59 да си здрава,щастлива,винаги красива и много,много обичана !   bouquet
 Честит рожден ден и на всички сладури,които не успях да поздравя   love001
И да се похваля,моят мъж от днес е на работа и то по неговата специалност Grinning Но за сметка на това пък,вчера пак са съкратили баща му ooooh! Далия тази седмица е в къщи пак болна от бронхит,а го кара преди около 2 седмици #CrazyТози път се разминахме с антибиотика.А като оздравее,ще я заведем на алерголог.И сме решили да купим уред за инхалации,че веднага да мога да реагирам при първи признаци Tired И аз се обзаведох с хрема,да не остана по назад Mr. Green
По анкетката носи 23-24 номер,играе си с купички,чинийки,абе готви детето със вода и салфетки ooooh!Играе с кукли,обича много  да пее и танцува,все женски работи Heart EyesВ яслата я научили да сяда на гърне,но нищо не върши де,но и това си е напредък Naughty

# 669
Честит рожден ден на Васко! Да е жив и здрав Hug

Моарей, честит празник! Бъди щастлива  bouquet

Мимолетка, хайде да преборите тези болести вече, много й се събра на малката, а и на вас Hug

Зоя носи 23-24 номер. С играчки много малко се заиграва и в много дъждовните дни се чудя с какво да я занимавам. Много обича да чете книжки, влюбена е във Франклин и сега той й е любимец. Имаме го и на играчка и само го разнася напред-назад. Също много играят с Хриси на "училище", което се оказа доста сполучливо, защото Зоя знае вече да брои до 3 и не бърка, като я питаш колко камъчета е събрала, знае основните цветове. Тази помощ от Хриси ми е незаменима Heart Eyes

В неделя ходихме да си берем ябълки в овошна градина. Е, нямаше такава радост, но понеже Зойката не може да къса от дървото и взимаше от земята и слагаше в торбата. Сега много гордо обяснява как тя ги е събирала тези ябълки Party

Петка, Бае, и тук детските градини са ужасно скъпи 1500 - 2000 на месец. И децата спят на земята на едни чердженца направо с дрехите Crazy

п.п. Забравих - Цвети лека бременност!

# 670
Привет и от мен
По анкетата
Носим 22 номер обувки.Но вси4ко си зависи от самия модел-някои 22 не ни стават,други пък са ни големи Crazy Но общо взето този ни е номера Peace
С игра4ки....играе си с нещо около 5минутки,след това преминава към следващото.Най-4есто се заиграва с моливи,химикалки,пастели.Оби4а да драска и целите ни стени са разноцветни #Crazy
Стеф да ти е много здрав Hug
Моарейн много щастие ти желая.

# 671
Така...
Дария изяде едно маааалко парченце пластилин, не успях да го извадя от устата й...  Confused 
Да звъня ли на лекарката й се чудя  Thinking  какво да я правя, дали ще й навреди нещо, притесних се  Confused

# 672
  • Пловдив
По принцип пластелините не са опасни-все пак не става въпрос за количества,де... Peaceне мисля,че лекарката ще се впечатли,но ако ще си по-спокойна звънни!

# 673
Така...
Дария изяде едно маааалко парченце пластилин, не успях да го извадя от устата й...  Confused 
Да звъня ли на лекарката й се чудя  Thinking  какво да я правя, дали ще й навреди нещо, притесних се  Confused
моарейн не знам какъв точно ви е пластелина, но по принцип детските са такива, които стават за "ядене". Е не, че искам да кажа, че може да се яде постоянно, но не е опасно ако го погълне. Не се притеснявай, утре ще е на другия край.

# 674
  • София
Така...
Дария изяде едно маааалко парченце пластилин, не успях да го извадя от устата й...  Confused  
Да звъня ли на лекарката й се чудя  Thinking  какво да я правя, дали ще й навреди нещо, притесних се  Confused
Колко ли неща са лапнали, без дори да ги видим.  newsm78
Щом е малко, според мен съвсем няма нищо страшно.  Hug
Но, ако ще ти е по-спокойно, звънни на лекарката й или на дежурен педиатър във вашата поликлиника /ако имате такъв/.

Общи условия

Активация на акаунт