последна октомврийска седмичка 24.10 - 30.10.05

• 14 812
  • 443
  •   1
Отговори
# 180
 Здравейте милички,  Hug
Миналата седмица докато бъркахме кекса много рязко ме заболя корема. Режеща болка, траеше няколко секунди, от единия до другия яйчник, през средата на корема. Все едно ме бяха разрязали на две. Ову-то беше минало, но и болката беше по-различна. После на на два три пъти пак ме сви така и отмина. Та съм се зачудила какво ли ще е това, да съм настинала - не съм. Пааак ли да търча на лекар... Stop
Случвало ли ви се е такова нещо?

# 181
  • Някъде там...
Здравейте и от мен Simple Smile
Велмар стискам палци скоро да се похвалиш с ярка втора черта и потвърждение от лекар.
Данидан успех със спермограмата.
Хера, Леа това с ремонтите на колата ми е до болка познато - сега ни предстои да се изръсим 500 лв за ремонт и само отлагаме, а и зимни гуми скоро ще трябва да се пазаруват. А за ремонта на къщата направо ви завиждам, не за друго ами поне си имате какво да ремонтирате, ние само сменяме квартири и ми се е втръснало от стари мебели и падащи плочки и тавани  #Cussing out

# 182
Режеща болка, траеше няколко секунди, от единия до другия яйчник, през средата на корема. Все едно ме бяха разрязали на две. Случвало ли ви се е такова нещо?
И на мен ми се случва, и то често. Не съм ходила на лекар за това защото забелязвам че се случва около 5-6 дни преди да ми дойде. Само че мойта болка е много рязка, но само в единия яйчник, обикновено десния. Като ида другия месец на лекар ще питам за това.

На мен след 4-5 дена трябва да ми дойде и ми е едно смотано... doh
Шоколадец, и аз тогава (не) чакам да ми дойде. Айде другата седмица да се похвалим заедно!  Hug

# 183
Една приятелка така не искаше да си прави тест, шото като станело ясно, че е бременна, трябвало да спре да пуши, та удължаваше дните с цигари, но не за дълго... smile3521 Да не би и ти така?
Embarassed Rolling Eyes SickЛелеее- може и това да  е търсения отговор ShockedКато се замисля- пуша си -леко гузно,заради догадките.Офффф- май вече трябва да направя сутрешния тест,колкото и да ми е притеснено....За съжаление ставам в 5.00 за работа Shocked и страшно бързам .А и това за сутрин ли се брои?!? newsm78

# 184
Мерси за стискането,мацки!Резултатите излизали след 2дни.Оказа се,че трябва отделно "даване"за микробиологията на мъжа.Аз мислех,че всичко е от едно.Така че,другата седмица пак.
Хера и Лея,аз знам,че след малък инцидент се случва нещо хубаво,така че,горе главите! newsm10
Гризка,и ти си голяма скица, newsm62бързо оправяне!
Жабче,и ние ще си имаме къщички,няма страшно. hug
*vera ,защо не отидеш на лекар,за всеки случай Thinking  Big Ups
Морена,ти как си днес?
Аз отивам на консултация за дипл.си работа,така че-лек ден от мен wavey

Последна редакция: ср, 26 окт 2005, 12:04 от danidan

# 185
...
И на мен ми се случва, и то често. Не съм ходила на лекар за това защото забелязвам че се случва около 5-6 дни преди да ми дойде. Само че мойта болка е много рязка, но само в единия яйчник, обикновено десния. Като ида другия месец на лекар ще питам за това.

Сещам се за какво ми говориш и мен така ме боли отдясно. Но този път беше много различно. Даже мъжа ми се уплаши, че така изведнъж се свих. Все едно със скалпел ме бяха разрязали от единия до другия хълбок и след няколко секунди, нищо не усещах вече... newsm78

# 186
Еллица, мила, чул те Господ, ама аз лично не тая много надежди, защото този месец не бяхме много изпълнителни, та леко и спокойно си чакам лелката и си пуша без угризения, та и винце си пийвам вечер...
Велмар, бъди спокойна и гледай да не се поддаваш на страховете гадни.../малко е трудно, но мисли за хубавите неща, които ще ти се случат ако си бременна/, пък цигарите - като се увериш със сигурност, тогава Stop
Данидан, хубави резултати ви желая!

# 187
Добрю утро девойки Леа и Хера - нема да се ядосвате Naughty, всяко зло, за добро  bouquet Аз тая нощ пропътувах 360 км. до София и от колата - на работа, няма да ви обяснявам - как ми се спи, то поне да бях ходила по купони, а то - проблеми да оправям, чужди! ЕГаСИМуСи и жувота! Обаче на мъжот няма да му се размине довечера - ще си спазвам план - графика и т'ва е полУжениетУ Mr. Green Весел ден  bouquet Пишете ми, че ще си заспя на работното място иначе Laughing Стискам палци на тези, които чакат новини, ей ще успеем всички един ден да знаете! Сигурна съм!  bouquet

# 188
Като заговорихте за цигарите, никой ли не ми забелязва лентичката?  Embarassed Embarassed Embarassed

# 189
хи-хи,браво Ели.Аз за три месеца си дръпнах само веднъж,но докога още не съм сигурна... #Crazy
Весел ден и аз вярвам,че един ден всички ще се срещаме с бебчета по градинки и полянки!  bouquet

# 190
Ееей, Елличка, браво!  smile3508Ама много съм разсеяна да му се не види...Как така ги спираш, изведнъж ли реши? Сподели малко челен опит и аз да се пробвам!
Етина, мн. е хубаво да виждаме такива оптимистични мисли тук!   202uu

# 191
момичета,хайде да направим нещо с тези цигари.Предната инициатива нещо не се получи.Ако знам че има и други като мен да ги отказват,така отборно,смятам че можем да се справим.Все пак се подкрепяме една друга.Ако има желаещи за такава "акция против цигарите"-нака се заформим групичка на онлайн-подкр4епящите се.явно сама няма да се справя Cry

# 192
Етина, мн. е хубаво да виждаме такива оптимистични мисли тук!   202uu

Ако знаеш колко бях отчаяна като прописах тук за пръв път........не, че и сега не ме спохождат разни мисли от време на време, но този форум ме научи на много и ми даде много!
Позитивизъм ми е майката! / дет се вика  Laughingbouquet

# 193
По повод на цигарите - не съм пушила година и половина, а усещам че от два, три дни така зверски ми се пуши. Странното е, че като ги спрях не усещах такава нужда, както сега. Нещо съм пак наобратната аз, май

# 194
Абе честно да ви кажа, то лентичката ми не трябва да показва 1 ден, ами нула, ама изглеждаше много смешна. Та си сложих един ден за убост  Embarassed
Аз съм за такава инициатива, амкар че съм сигурна че няма да ми се получи. Откак бебеправим вече 7 месеца все ще ги спирам, ама като не се получава бебето и аз от нерви пак пуша. Сега ще опитам сериозно!  Naughty
Айде който иска да се включва, като не си сам е друго  Peace

Общи условия

Активация на акаунт