последна октомврийска седмичка 24.10 - 30.10.05

• 14 811
  • 443
  •   1
Отговори
# 285
Е,Моренка,много се радвам,че си по-добре.И аз искам да дойда на срещата Hug

# 286
  • BABYLAND
Хайде мацки....очакваме включване тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=50861.0

# 287
Ето ме пак ,вчера се постригах и много се харесах  Flutterобаче днес вече не ooooh! и ми е едно криво и ужасно  Confused иде ми да си стоя в къщи докато не ми порасне,иначе нищо интересно при мен Tired
Сънииииииииии ама къде се изгуби?

# 288
  • Стара Загора
Слънчева сигурно е под завивките с Иво...не като нас да си чеше езика Mr. Green Работа върши детето Mr. Green

# 289
вчера се постригах и много се харесах  Flutterобаче днес вече не ooooh!
Значи е ред утре пак да се харесаш Blush

# 290
вчера се постригах и много се харесах Flutterобаче днес вече не ooooh!
Значи е ред утре пак да се харесаш Blush
newsm10
Ели,и аз си слагам като твоята лентичка,пък да видим докога?!А аз си мислех,че вече са 3месеца..хи-хи

Последна редакция: чт, 27 окт 2005, 23:47 от danidan

# 291
Дано, а довечера нападам мъжот, щот ову наближава и не прощавам! Mr. Green / Може и от това да е болката, но е доста по-силна от друг път, доста и за това имам притеснения /
   Етинка, скъсах се от болки - като ме почна от снощи... Пък всичките календарчета говорят за ову след 3-4-5 дена.. Днес към 14-15-16h (не погледнах часовник), мина изведнъж като по чудо.. Правих ову тест - и всичко си излезе наяве... Пък е рано уж!
   Така че, пожелавам и при теб да е така.. Просто сме нетърпеливи този месец!!!
   Иначе този месец бях просто полудяла - много ми дойдоха проблемите и подозирах, че ще закъснее.. пък то: супер изненада... Само дето тази вечер не ми пуснаха и... май този месец ще го отпишем с огромно съжаление...
   Да не забравя да спомена: и мен само лекичко ме прорязва (еднократно!) уж при ову, пък... Иначе вчера бях при гинеколог, случайно правих и ехограф: щяха да ми кажат, ако имам кисти. Пък и пу- пу, никога не съм имала!

# 292
  • Стара Загора
Добро утро момичета Crazy
Честит петък на Дарилка и Теди...те нали все празнуват на този ден Party Party Party
Аз днес малко ми е зафичено ама ще изкарам де...нали утре ще си поспя здраво Mr. Green

# 293

Ео,браво за дарението на кръв smile3501,дано ти се върне стократно и за листчетата!

Данидан,благодаря, ама аз съм пуснала 5 бебета, 500 ще ми дойдат множко #Crazy Mr. Green Освен ако нямам мноооого пари и не се грижа за всички изоставени дечица (това от малка си го мисля Embarassed). Та като го казвам това, вчера свекървата ме води на разходка в София (дааам, аз може от 2 години да живея тука, ама нищо не знам къде е Mr. Green ) и както ме води, води и се озоваваме пред някакъв бебешко-детски магазин и аз ,като по чудо, веднъж да не се захласна, бях се разсеяла, обаче тя спира, завира ме на витрината, почва да се радва на всичките мъндзърки дрехи и обувчици и задава любимия въпрос, "Тоя месец направихте ли бебето" Grinning И аз,първо ми стана смешно...Ми преди 5 дена пита, казахме и "не"...от тогава кога да го направим? Или ако сме го направили, то определено Ицо не е участвал Joy Разбира се, не се впуснах в такива подробности и отговорих чисто и кратко не. Май трябваше да взема да и обясня,че не бързаме, щото ако ме пита така на всеки 3 дена Crazy  А, каза ми и нещо друго...май ще трябва да си сменя единия подпис - аз съм била поне с 4-5 години по-пораснала от Ицо на акъл Joy Бе знаех си аз, че не съм толкова малка, колко той мисли, ами просто съм кротичка и му отстъпвам...Щото все сме на негова територия...Да дойде той догодина в София, ще види кой носи панталона в тая къща Mr. Green

# 294
Честит петък на Дарилка и Теди...те нали все празнуват на този ден Party Party Party

Херкооооооооооо,
ний с тебе здраво ша си паснем, усещам те аз  Mr. Green
Ай и утре да се наспиш до обяд...

Теди, нещо се изгуби, но май не е за добро. Момичета молете се за свекърва й. Има нужда от молитвите ни Praynig

# 295
Добро утро и честит ви петък!

Аз днеска съм в почуда. Спрях дуфастона и чакам да ми дойде днес или утре. Вчера Т ми спадна на 37,1 и малко, по малко през деня приех, че ще има М и това е. Да, но днес се качи на 37,3. При предишните ми цикли, преди менструация Т пада няколко дни преди това.  #Crazy Сега пак почнаха едни надежди... Викам си, да не се надявам, че ме боли вчико като за М, но...
Теди, липсваш ни мила!

# 296
  • Sofia
Вера и аз ти следя графиката и днес много и' се зарадвах Grinning  , а дано  Praynig  !
Друго освен ПМС усещаш ли ?

# 297
Здравейте и аз да се отчета преди два дни успях да я намеря руската църква и си пуснах желанието  1stroller  Simple Smile
Аз чакам лелката след 4 дни, но не ме болят гърдите, това ме притеснява, защото цикъла ми е много точен и преди да ми дойде ме болят 7-8 дни, което значи че може би този месец ще ми закъснее. Уфф не стига че изтървах овуто ами сега и симптоми на лелка няма  Embarassed  Embarassed

# 298
При мен ПМС са тъпи, топли болки ниско долу, понякога кръста също ме боли. Чувствам си гърдите натежали и ме притесняват сутиените, но това с гърдите в последните месеци се появи, като почнах дуфастона. Така, че не разчитам на това.
Мъжа ми все пита за температурата, дойде ли ми и така хептен се втилясвам!
Док, каза че с тоя цикъл закъснее ли ми два дни и работата е ясна. Остава сега да почакам още малко.

# 299
Вера ще ти стискам палци  Simple Smile  Simple Smile Дано имаш успех този месец

Общи условия

Активация на акаунт