Вече цяла година мина, а все така задружна е ФЕВРУАРСКАТА дружина! (10)

• 22 729
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • София
"Съсел" е нежно обръщение м/у мен и мъжа ми.  Flutter И докато си живеехме с мисълта, че Борис все още мааай не разбира всичко на 100%, нарече дядо си "Дърт съсел!" и то баш на място. Embarassed

Като заговорихме за аспиратори - тази вечер на моя му изгоря едната лампа. Утре ще видя как се сменя и каква да купя, че ако накарам мъжо, къвто е сръчен - останАхме си без аспиратор. Mr. Green

# 106
  • offshore & overseas
Мяуче, а сешоар не върши ли работа, че абсорбатора... То може и да е все тая де. Но аз си качих на нокията 1 час бял шум и по пътя с Деа така се предвижвам, кой знае народа к'во си мисли  Twisted Evil
Върши, но нямаме, кво да праЙш... Тя и печката върши, ако става въпрос, онази, дет сме окачили на стена, но не ми се пускаше топло... А и единственото място да се изолирам беше кухнята. Абе, въобще, куп обстоятелства в полза на абсорбатора. Иначе вярно, че мога да си кача белия шум в телефона, ама не е достатъчно силен. Люсил се оказа по-гръмогласна и от кака си. А за нея се носят легенди. Twisted Evil

Преди година-две мъжо интервюираше една детегледачка с дългогодишен опит по телефона (без сериозни намерения, просто да проучим). Ние с Калина се „забавлявахме“ през 2 затворени врати. Да се забавляваш с Халюша означава да оглушееш почти -- то не са викове, крясъци, писъци и ултразвуци... Та въпросната детегледачка, която по телефона чула през две врати нашите забавления, рекла, „Вие май си отглеждате певица.“ Joy

# 107
Бобиш  Hug Горкото кученце!
Преди време даваха по Отечествен фронт интервю точно с един такъв който трови кучета Close
Мики сладури сте!
Радост и мен много ме ядосва факта,че в универмага няма рампа за колички!
Ники  Joy сладур е Бо!

Днес хубаво се разходихме и Сияна се сдоби с пееща маймунка и кукла по-голяма от нея Simple Smile

# 108
  • offshore & overseas
Хаха, Ники, човек вече трябва здраво да си държи езика зад зъбите, ако не иска папагалите да пускат фрази на място. Отде мислите, че е научила Халята оная дума, с която нарече вятъра?

А иначе наЩа попива и тя като гъба, неусетно, особено от баба си (майка ми лъвица, която е доста люта на приказки) и стреля с/у баща ми, но е неуместно да споделям конкретни думички, че....

Но онзи ден, като им бях на гости, ми направи истерия за сладолед, щото баба й й купува всеки път, пък аз реших, че, йок, тоз път няма да има, освен ако не омекна (е, омекнах няколко часа по-късно). М/увременно Халюша взе да се вайка, да цъка и да повтаря "Живот ли бе да го опишеш!" (от баба й заучено). Laughing

Да не говорим, че напоследък като ме викне, трябва да се телепортирам незабавно и ако не се случи, се започва един нажален вой: „Мими, беее, защо не идваш? Мамо, беее, елаа? Защо не ми идваш, бе, мамо, бе?“ Rolling Eyes

# 109
Мяу, Ника, Маргарете, развеселихте ме с вашите истории. Това сегашните дечица са опасна работа. Joy
Мики, много сте сладички. Hug
Неви, "съсел" ще рече "плъх" или "паткан", както му казват по варненско.  Laughing

Ние изкъпахме бубка, хапнаме, направих една мусака и сега мисля да се запътвам към леглото. Алекса днес след 30-минутно мрънкане, викане, връткане в леглото, вирчене на крака и плюене на бибката заспа почти напреки на леглото с нос, забит в обиколника, развита, с крака, качени на одеалото, което е на камара и полусъбут чорап.  Joy Картинка и половина!  Laughing Нещо не яде както трябва в 21ч., така че очаквам утре сутрин да не дочака храненето в 7ч. и да ме призове към 5:30-6:00ч. за млеконадой.

Желая ви спокойна нощ, момичета, и сладки сънища!  newsm46  sleepuu SleepingLaughing

# 110
Еййй, скъса ми нервичките тоя форум  newsm77

Ника, мерси, мила за съвета  Hug Язе кеша го затрих, както и всякакви курабии, лог ин-и и подобни гадости, обаче newsm23 нали сме админско семейство та тука виндовс не огрява Naughty Явно проблема е локален та ще помоля вещото лице в нашата къща да поразцъка  pletka

Мяу, Марги   newsm65

Бобиш - гуш, миличка  spoko

# 111
EEEEEEEEХ! Бях на Sex And The City 2!
Eeeeeeh! The night is soooo over!

# 112
Леле , БОБИШ! Така съжалявам! Гуш, гуш, гуш!

Гадове мръсни! Дано има възмездие за горкото животно!

# 113
  • offshore & overseas
Марго, току що се зачетох в твоя подпис, където прочетох следното безумие „Не може ли просто да си изкажете мнението, а задължително трябва да осъдите чуждото бебе... “ Изгубих 3 минути в умуване какво е искал да каже авторът и дали е почерпил мъдрост от реални случки от живота, после като видях какво всъщност пише,  doh и реших, че ми е време да залязвам. hahaha

# 114
Лека нощ и от мен - отивам да си гушкам мъжете  55 newsm46 amiiii

# 115
Добро утро, мами   food010

# 116
ДУ Hug
Тино за първи път спи толкова много от 21.00 до 5.00  Shocked Явно много се измори вчера Sad
Мяу, това в подписа ми като продължението на онова за германския,руския и българския форОм Wink
А за тази жена, тя не прави някакви заклинания,но има 5 деца(вече пораснали) и твърди,е са били много урочасвани като бебета Crazy това  се предава там от майка на дъщеря и явно наистина действа Crazy
Денталното ви "СЪ" при Радина е "цъ" или въобще отсъства, защото й е обратна захапката. Cry Водих я на ортодонт и ще слагаме брекети някой ден,че не се оправи от самосебе си. Долната челюст й е по-развита  Tired
А иначе аз използвам всевъзможни гризачи, за да умилявам миОто и децата Mr. Green съсел,мърмот... Много са ми сладки тези твари Rolling Eyes
мики, да сте живи и здрави, хубави сте  Hug

# 117
Добро утро и от мен!
Радост мерси за кафенцето.Сиянка се събуди в 6 часа,до сега поиграхме и сега тя спи,а аз се наслаждавам на кафето си и след малко се захващам с домакинството и дано не се равали времето,че пообяд да хващаме пътя.
Дайте идея как да направя едно месо с моркови и гъби?

# 118
  • Бургас
Добро утро!
Радост,Мерси за кафето  Hug

Ралмин ми писа вчера,че е качила снимки от нашата разходка,ама нещо има проблем с нета и форума,затова давам линк ТУК   Mr. Green

Аз вчера си гледах едни снимки от преди няколко години от Щатите, когато се бях поболяла от мъка по моя мъж/ и естествено бях луднала от работа де/,та се гледах колко слабичка съм била.Много криво ми стана.Пък таз диета 3 пъти я почвам и все нещо ме изкушава. Ама и аз съм една мекушава, уж от тия снимки се амбицирах,ама да видим.

Димана вчера се криви много,както си стоеше и почваше да пищи. Много трудно заспиваше. Доста се чудех какво е,предполагам зъби. Според баба й е това,венчето й било надуто,аз нищо не разбирам и нито подутина виждам ,нито нещо бяло.
Дано само в събота да не дойде другата й баба /демек свекито/ да дава и тя акъли.
Хубав ден на вас и бебоците!

# 119
  • Плевен
Честити месечинки на Даниел, Калоян, Георги, Мартин, Лора и Михаела. Да са живи и здрави!
Да се похваля и аз, че днес става 1 година, откакто заченах Августин  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт