Вече цяла година мина, а все така задружна е ФЕВРУАРСКАТА дружина! (10)

• 22 731
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро, момичета!
Да ви кажа как се слага памперс ако не знаете. Взех Митко сутринта в нашето легло, че нещо много крещеше, гушнала съм го и пак сме заспали. Събуждам се - цялото легло мокро и цялото гръбче на детето. Викам - какво е това чудо, памперса така да пропусне?! Като свалих бодито да го преобличам, то мъжа ми вчера като му слагал памперса го сложил наобратно, с лепенките на гърба Crazy, как го е направим не знам. ooooh! Питам го абе не ти ли беше трудно да го сложиш така, а той :ми аз гледах къде са картинките. А памперса е на либеро и има картинки и от двете страни.  hahaha

# 121
  • York
Неви, "съсел" ще рече "плъх" или "паткан", както му казват по варненско.  Laughing
Танче, съсел казваме на едно чудо, което е кръстоска между плъх и катерица  Laughing

Бобиш, много съжелявам за кученцето ти. Напълно те разбирам и силно те прегръщам.  Hug Съвсем наскоро сънувах моето кученце и се събудих със сълзи на очи, а милото то почина преди 4 години  Cry

Ние вчера добре се разходихме следобяд. Дори ми се наложи да си закупя едно потниче, че се бях приготвила за дъжд с тениска с дълъг ръкав  Rolling Eyes Днес пак се очертава един прекрасен слънчев ден.

# 122
Добрютру мацки   bouquet

Честити месечинки на порастналите Лорка, Михаел, Дани, Кало, Жорко и Марто! Щастливо и безгрижно детство им пожелавам!

Моята фурия тази нощ не ме остави да се наспя... Twisted Evil На всичкото отгоре събуди баткото с рева си, и то щото умната и майчица  Embarassed беше забравила да изключи бебефона в другата стая... Mr. Green

Радост, мерсаж за кайвето, отивам и аз да си сложа моето  morning, дано подремуца още малко диването.

Видях аз в Укипедията що за гризач е съсела, ми то доста симпатичен гризач  thumbsup

Мяуче, представям си колко сладко съска твоето Съселче  Hug Чакам го аз тоз момент със сладкия детски говор и  при Деа, ноооо дотогава бая безсънни нощи още ще преживея  Whistling

Пеперудке, мерси че питаш, Деа все още върти номера, но от време на време я убеждавам, че разходката е приятна и полезна  Mr. Green

Пухче, обикновено аз слагам месото и зеленчуците(гъби, моркови и лук) в йенска тенджера и пека за около 2 часа. Като преди това задължително мариновам месото от предния ден, ако не може, поне за час-два. Марината правя различна, според това какво имам - с лимон, вино или бира. Пробвала съм и с портокал или грейпфрут, пак става вкусно. Подправките са според вашия вкус, често използвам мащерка или босилек. Става много вкусно ако между или/и върху месото (ястието) се сложат парченца топено/пушено/синьо сирене. Също съм готвила и в плик за печене   chef . Целувки на Сиянка  Heart Eyes

Марго, а дано Тин днес е послушен и спокоен  Hug

Бръмби, hahaha мъжа ти е голяма работа, с него е весело  Joy

Мацки, много сте хубави, а чаветата  още по  Mr. Green Продължавайте в същия дух с разходките, кефя ви се  Hug

Засега ви оставям, да видим какво ще е времето и настроението на Деа за разходка  newsm78

# 123
Неви ще се възползвам от рецептата.Довечера ще кажа станало ли е Hug  И ти да нацункаш и нагушкаш Деа от нас!

# 124
Браво на бургаската дружина! Отсрамихте се! Сега остава да се отсрами и варненската... Mr. Green

# 125
Добро утро мацки! Ние пак сме с хрема. Дано пак да успея да я овладея. Е тоя път идея си нямям къде е настинал младежа!

След малко излизаме из Люлинските потайности.

Хубав ден!

# 126
ДУ
ДА ви попитам на моята глезорана в четвъртък и сложиха 2-те ваксини,температура не е вдигала,обаче има дрис-че...и то такова че още не минава-та да знаете дали е нормално или да ходим на лекар...то като количество не е много и не е кой знае колко често(горе-долу по 6 пъти може би на ден,като тя по принцип си ходи поне по 4 пъти когато нищо и няма),но е много редичко... newsm78
днес данох БиоГая и ще видим дали ще има промяна...че видимо и само свива крачета и плаче...та сигурно си го поли коремчето детето  Tired

# 127
 Добро утро и от мен!

Бобиш  Hug Hug Hug и аз съм преживявала смърт на дом. любимец, котка, та оттогава съм решила- никакви любимци повече, не мога пак да преживея същото. Освен да си взема костенурка  newsm78 Laughing.

Мяу, какво направихте с ДГ Rolling Eyes. Извинявай ако любопитството ми е нахално  Embarassed, но наистина ме вълнува развоя на нещата.

Браво на бургаската дружина! Отсрамихте се! Сега остава да се отсрами и варненската... Mr. Green
Вааарна, Вааарна, Вааарна  newsm18.

Бръмби и аз се посмях с мъжа ти  hahaha.

Ради, не знам дали е нормално да продължава толкова дълго време  newsm78. Звънни на педи да я питаш, поне по тел. да получиш някакво инфо. Аз бих изчакала 6 часа от Биогая-та, де.

Отивам да чистя, че днес ще идва на проверка инспекторката (разбирайте свеки)  Mr. Green. Добре, че минава жената иначе, ще си грухам в кочинката и ще зяпам цял ден в компа   typeuu  fiuuuuuu.

# 128
ДУ

Ради, по-добре заведи бебка при педи за да я погледне. Ако и изцяло на кърма, акото си е водно, не просто слузесто, излиза от памперса и е с лоша миризма може да прави реакция към някои хранителни вещества. Може и да е реакция към ваксината, но при всички положения не е лошо да я погледне лекар  Peace (Носи и един наакан памперс, за да погледне лекаря за какво иде реч Wink )

Честити месечинки и от мен на Лори, Михаел, Дани, Кало, Жорко и Марти   bouquet  bouquet

Мацки, дали днес ще става за разходка
 newsm78

А до някой МОЛ да джитнем?

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 10:13 от Memoria

# 129
Да...само на кърма е да кажа...
..ами освен да изчакам и днес и ако до след обяда е така ще звънна на лекарката...

# 130
  • София
Добро утро момичета Simple Smile
Честити месечинки на порастналите Лорка, Михаел, Дани, Кало, Жорко и Марто! Щастливо и безгрижно детство им пожелавам!

Ради, и Калина беше така след ваксината, зелено ако и по-често. Но за няколко дни отшумя  Hug Дано бързо се оправи и Али  Praynig

Браво на бургаската дружина! Страхотно изглеждате и мами и бебета  Peace

Радост, благодарности за кафенцето   bouquet

Бръмби, браво на мъжа ти! Аз съм опитвала с каката и не успях, евала  Laughing (следва логичния въпрос защо съм опитвала - еми наялагаше се да оставя за малко при свекър ми и свекърва ми Софи и да видя дали може да са талантливи и да объркат.)

Маргрете - дано Тин днес е спокоен! А колкото со съскащите "с", "ш", "ч" и "ц" по това, което аз съм чела в нета заради каката - окнчателно тези звуци се избистрят към 4-тата годинка на детето и при нас стана точно така. bowuu

Сънита, оправяйте хремата бързо Hug
Хубав ден ви желая!  bouquet

# 131
Бръм  hahaha ваЩо Тати ме рзсипа  Joy
Спомних се,че когато Радина беше бебе нашето се опита да ми помогне веднъж и какво станааа ooooh!
Количка с кош, държах конструкцията на двора а кошчето прибирах, за да не лежат котките в него #2gunfire
Подавам коша на миОто,за да го постави и му обяснявам,"червените глави се поставят върху лостовете ей там и те щракват" отивам да взема Ради и чувам "Кво става бе? Абеее м..ти  стара" Връщам се, той успял да го монтира но с гръб към дръжката  Shocked Shocked Shocked  Гледам го невярващо, той не разбира какво е направил. Казвам му, а той "Глупости! Naughty Е нали бебетата ги возят да гледат напред?!"  Tired
Слънчо, знам че е още много малка, но все си мисля че е от зашапката, защото инче говори много добре и правилно (ако иска де) ...

# 132
ДУ и от мен!
Нямам какво да ви разкажа.След малко и аз излизам малко да разходя чудовището Коки,че натиска за излизане.

# 133
Бобиш, мн съжалявам миличка  Hug Миналата седмица и ние се разделихме с кученцето си, което сме гледали 13г  Cry наложи се да го приспим...ужас голям е...

Аз най-сетне се светнах защо се дере зверски Албена - напълно възможно е да са колики, защото почнахме с пюретата  ooooh! Е, не изключвам и зъбите де...

# 134
 ДУ!
Мерси за кафенцетето Радост  Hug
Бръм,Маргарет опасни мъже значи  Mr. Green
Ради и по нас е такова положението,та и аз мисля първо с биогая да почна
Ели спи(да не повярва човек) като се събиди ще хапва и ако е още ок времето ще излезем
Страхотна среща сме си спретнали бургаските майки и бебечета  Heart Eyes

Ето снимки и от нашата забава в джъмборе Simple Smile
http://fevruari2010.snimka.bg/daily/razhodki.500668.19041674 Страхотно беше!

Общи условия

Активация на акаунт