Вече цяла година мина, а все така задружна е ФЕВРУАРСКАТА дружина! (10)

• 22 732
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Марги, аз точно заради това ти обясних за тия звуци, защото Софи беше същата! Даже в параноята си стигнах до там, да помоля няколко дечица от нейната група да ми кажат вариация нз 100 шишета се сушат на 100 шосета Simple Smile Като видях какво чудо е ... и след няколко месеца тя си говореше вече съвсем като възрастен (ако не се глези, разбира се Whistling) А иначе и аз се бЕх филмирАла яко и търсех логопеди в нета  Laughing
Между другото, Марги, номинирам те! Една вечер вечер бях сама с двете (хем голямата да кажем е на 6!!!) и откачих. Идеше ми да се гръмна и бях на крачка да видя как са ВИП стаите на 4 км. Евала, честно!   bouquet
Мисмал  Hug съжалявам за кученцето ти Cry А Албенка бързо да се оправя  Hug
В нашата къща аз съм по иновациите  Embarassed Мъжа ми само се майтапи, че е срамота, че съм инженер  Laughing Но ми е свикнал и ми показва по 10 пъти едно нещо ако трябва, защото иначе му отварям доста работа  Embarassed

# 136
  • София
ДУ!  Grinning
Много са хубави снимките, всички сте много хубави!  Hug

# 137
[quote author=балерина link=topic=501190.msg15337471#msg15337471 date=12755
Добре, че минава жената иначе, ще си грухам в кочинката и ще зяпам цял ден в компа   typeuu  fiuuuuuu.
[/quote]

Ох, и аз съм същата. Трябва да изчистя целият апартамент (4 стаи и бокс Whistling), а продължавам да зяпам форума  Crossing Arms Паркирах дЯтито на терасата в количката и вече спи, ама аз какво чакам  ooooh!

# 138
  • София
Аз изчистих снощи, сготвих и изкъпах децата, всичкото това преди да си дойде мъжа ми даже.  bowuu Днес нЕма да пипна нищо.

# 139
Ника, ти си наш патрон  Hug
Аз чакам прането да се изглади и ако до обед не се вземе в ръце ще трябва да се намесвам като заспи Динка Tired
slanchezara, малката с обратна захапка ли е? А за лудницата, свиква се  Wink И се лекува с любими храни и напитки (добре,че след бурната ми младос' разлюбих алкохола,че ако взема ей сега да наредя 24 текили жална му майчица на Тински) Joy
Забравих: Разкошни снимки! Личи си,че сте прекарали добре  Hug

# 140
Аз чакам прането да се изглади...
smile3532 И аз и то цели три перални... Ох, не съм затворила хубаво чекмедженцето за праха на пералнята и сега кухнята е в пяна  Close

# 141
Здравейте, досега рязах нокти, цялата се препотих  ooooh! досега мъжо ги режеше, но тази сутрин видях, че се е одрала по лицето и реших, като заспи да се пробвам и аз, мнооого сложна манипулация , признавам си ...

Аз вчера наготвих, снощи бяхме на рожден ден на майка ми, и за днес имаме какво да ядем, тъй, че и аз само ще огладя дрешките на Ина и като се събуди изчезваме.

Незнам, но като бях бременна един ден се хванах, че абсолютно нищо не съм правила, дори само един път ядох, цяял ден "се зверих" на компютъра...  Embarassed , е сега неможе да ми се случи това...

# 142
Не мога да не ви се похваля колко съм щастлива.Днес ще ни дойде моята може да се каже най-близка приятелка на гости и то за два-три дни,а и утре има рожден ден,та ни чакат много хубави дни Grinning Не е и виждала Сияна още и си представям колко ще я мачка сега като дойде Joy

# 143
  • София
Пух, завидях ти, съвсем благородно!  Hug как ми се иска и моите две приятелки да дойдат... Егати как ни завъртя живота - работа, семейства, ангажименти. От сутринта се чухме 3 пъти с едната.  Crazy Laughing

# 144
Ей много са ни хубави дечитата този Февруари брей Simple Smile
И Лорката и Ели и МИташки са страхотни  Peace

# 145
  • София
ДД,

Бръм,Плами,, супер са снимките и другата седмица най-вероятно и ние ще отидем да видим за какво иде реч. Heart Eyes

Ради,как е сладурката? По-добре ли е ?

Неви,браво,ще я научиш тази малката кой командва парада ! Simple Smile

Рали,снимките от фейса са страхотни ! Heart Eyes

Аз също имам за чистене,но първо излезнахме и почна да капе.Е,прибрахме се и изгря слънце... Tired Сега Андрей спи на терасата,а майка му реши първо да пие кафе и после да се заеме с дом.задължения.(ако има време  Whistling )

Аз не гладя дрехи ! гледам така да ги простирам,4е да не се налага.Е,когато има нужда го правя разбира се,но се случва рядко. Blush

Да се оплача,4е и аз се борих 2 дена(нощи) с една хлебарка (от тия черните,каналните) и след като 1-я път докато стане мъжо тя се скри,2-та нощ се престраших и я утЕпах ! Еее,ма много ме е гнус от хлебарки точно !  Sick Sick Sick

Сега чакам мъжа да се върне за пореден път от село и майка му да дойде да ни посети...Казах му да ги вика само ,когато той си е тука. Naughty

Приятен слънчев ден ви желая !!!  Hug

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 13:21 от Miss_Butterfly

# 146
  • София
Пеперудка, аз пак не знам за какво си писала, сега ще се връщам назад.  Rolling Eyes Писна ми да се губят по 5 постове на всяка страница.

# 147
Че са само на кърма вече и новите мерки на младежа (да е жив и здрав,много пораснал)Embarassed Embarassed Embarassed
Ще ни извиниш Пеперудке, мен такава треска ме тресе вчера,че четох на две на три #Crazy А днес вече нищо не помня от вчера
  bouquet  bouquet  bouquet

# 148
  • offshore & overseas
Права си, Пеперудке, вчера мен специално ме беше друснала лигнята! Laughing

Аз обаче те поздравих във фейса и реших своеволно, че тук няма смисъл да се повтарям. Hug Иначе прочетох ситния шрифт, де, не е да не съм обърнала Фнимание. Но какво от туй, като не съм отразила. Confused

# 149
  • София
Пеперудке, поздрави за добрите мерки на Андрю!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт