Вече цяла година мина, а все така задружна е ФЕВРУАРСКАТА дружина! (10)

• 22 735
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
 Ей ме нА. Излизах къщата, инспекцията може да минава, няма къде да ме пипне  Mr. Green. Малката спи, пък аз малко да поседна kaffeetrmker_2 .

Марги и ти направи мойто изпълнение, а, заведе го на лекар Тин  Simple Smile. Нищо, дано все здрави да ги водим  Praynig.

.... А,порастнал е за 2 седмици с 4 см и е вече 66 см и 6600 гр.Доволна съм! Flutter

Да се похваля,че от 10 дена сме само на кърма и спим заедно! Така и 2-та си заспиваме докато папка малкия. Simple Smile

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap

Пеперудке, така добре ли е? Сори, че не е от вчера.

Ника, как ти се губят постове, бе? Rolling Eyes

# 151
  • София
Балеринке, при преминаването от предната страница към тази ми се губят по 5 постинга. Когато имам повечко време ги следя по номер на постинг като прехвърлям страниците, но не винаги имам време. И после ви чета, че обсъждате нещо си, а аз уж всичко чета а пък това не го помня. Връщам се и чета.
Трябва да питам в темата на модераторите, предполагам, че повредата е в моя телевизор. по същия начин не ми работи проверка правопис.

# 152
  • София
ох, поддадох се на емоцията и аз ама какво да правя!  Twisted Evil

Мяу,поздрава във фейса си вАжи и още как !  Naughty Аз пък пропуснах какво е станало с Халята в градината? Дано все пак намерите удачно решение,но какво значи,че ви недолюбват там?! Те са там,за да работят без значение симпатиите си !  Confused

Ника,Марги  Hug

балеринке,не знам как да приема поста ти,но можеше още малко да попляскаш,малко е. Peace

егати гръмотевицата!!!!!!!  Shocked

# 153
 ние докато се наканим да излезем(аз де Whistling) и то запра дъжд  ooooh!
Пепедудке,поздравления и от мен!!!Все ще те питам-ти къде се разхождаш,че нали сме супер наблизо,може да се разберем някои път да излезем заедно.Другата седмица пак мислим да ходим в Gymboree,айде с нас  Hug
балеринка,Ника браво на вас беее!!! Аз се помотвам  Whistling
Ефи как е Мел?
Пух за завижидане си си направо Simple Smile

# 154
  • София
Стефи,ходя най-често в паркчето до Лукойл-а. И да, трябва да се уговорим нещо. Simple Smile

Да ви споделя нещо-вече няколко пъти засичам една майка на площадката с детенце на около годинка.Ми тя си му дава биричка да си пийне... Rolling Eyes То даже си мрънка за още.  newsm78 Егати !  Stop

# 155
  • offshore & overseas
Да ви споделя нещо-вече няколко пъти засичам една майка на площадката с детенце на около годинка.Ми тя си му дава биричка да си пийне... Rolling Eyes То даже си мрънка за още.  newsm78 Егати !  Stop
Shocked Shocked Shocked

Ще пиша за ДГ по-късно, че сега мога само кратки бележки да пускам, даже и това ми е трудно. Нищо особено, де.

Но благодаря на всички, които се интересуват и особено на балеринката!! Hug

# 156
Влизам само да кажа че има 7 нови епизода  на Тюдорите newsm44
Ще ме извинява мЪжо ама ще си седна да погледам докато дребсън спи Naughty Работата няма да избяга Joy
Ние се престрашихме в събота да излезем, мама ще спи в нас да наглежда Явор,дано не вземе да ни хареса само,че нз как ще я разделиме със сестра ми  Joy

# 157
  • София
Пеперудке, малко ти е детето и тепърва навърташ стаж по площадките, след година ще спреш да се чудиш на бира, на кафе, на всякакви нездравословни буклуци, на обиди, на бой...
Мики, аз си го следя, аз си ги следя Тюдорите, гледала съм и всичките нови серии.  Crazy
Ние днес пък явно няма да излизаме.

# 158
Ники и аз съм им много фен, но някак съм изпснала тези 7,ама така по- добре сега няма да се чудя какво да правя,не че ням какво Whistling

# 159
  • София
Аз освен тоя, гледам и Анатомията и Съпругите.  Flutter Но ми е по-кеф вечер когато мъжо е на работа, а децата са заспали. така през деня все ще се намери кой да ми развали кефа /и да ми изяде лакомствата, дето си ги приготвям скришом за филмовите вечери/.

# 160
Разходихме се и днес ние. За 1ч и 30мин, но пак е нещо.
Стефи, Бръм, Плами, радвам се, че сте си изкарали добре!  Hug Не съм се и съмнявала  Wink.

Сега ще почета малко списание докато Йо си играе и се залавям и аз с гладене.

# 161
  • offshore & overseas
И аз съм така с тивито и филмите, предпочитам да гледам в собствената си компания (особено глезена съм откак се роди Люси, щото холът е мой, ерго и телевизорът), за да ми е пълно удоволствието. Само дето тези мигове са чааак след 10-10:30 вечерта, а на другия ден никой с нищо не ме облекчава, та така си миткам вечно недоспала Tired.

# 162
  • София
Мяуче, има го и тоя момент с недоспиването.  Mr. Green Наш Борис расте ли, не се изморява ли достатъчно, но откакто не е на градина може да изкара буден до невероятен за него час - 22 часа.  Shocked Добре, че с Макс постигнахме консенсус и заляга до 20 часа.
Затова и "моите" вечери започват късно.  Laughing

# 163
  • София
Ей колко е тънка границата от ухилено-радваща се на бебето си мама до изкукала-готова да ревне такава!... Crazy
Сигурно така се получава следродилната депресия - от една страна един те дърпа да довършиш сайт, от друга друг ти иска помощ за превод, а от трета бебето плаче от часове, защото е вече толкова изморено, че даже не може да заспи. Tired
Отгоре на всичко заваля и ми обърка всички планове.
Може би се чудите какво правя тук ако бебето ми още реве... Отидох с последни сили да си направя последен чай преди да се гръмна и той заспа... ooooh! Живота бавно започва да изглежда по-поносим... Отивам да превеждам. Tired

# 164
  • София
kumiko, много такива моменти ще ни съпътстват тепърва, въобще не си го слагай на сърце.  Hug Приятна ти работа!

Общи условия

Активация на акаунт