Вече цяла година мина, а все така задружна е ФЕВРУАРСКАТА дружина! (10)

• 22 752
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • offshore & overseas
Кумико, позната исто/ерия! С две е още по-весело Wink

Никич, Халята не спи през деня от година най-малко, когато се предадох и я оставих да кукува, съответно вечерният й час е 21-22, а вчера дори заспа в коритото (към 21) Laughing. Не знам расте ли, що ли, но не мога да я гътна следобед и туйто! Май в градината спи...

Люс е средна хубост, но поспива през деня детето, а нощният й сън стартира в 21-22, в редки случаи и по-късно. Има си и една вечерна дрямка към 20 часа.

# 166
  • София
Нашия в градината не винаги спял ми казаха госпожите, но си стоял мирен и тих в леглото и те не го закачат. Странно, защото у нас спи поне по 3 часа следобяд, там явно не може винаги да се отпусне. Тези дни ми викаше да го водя пак на градина, не може да схване какво е ваканция.  Laughing

# 167
  • offshore & overseas
Душичка той. Аз пък си мислех, че в ДГ повече спят.

А пък моята тия дни, откак не е на ДГ, разцъфтя направо -- такава огромна промяна!! Не знам обаче дали само аз не я усещам. Може да ме обвинят, че си въобразявам.

Майка ми и мъжо ме натискат да я върнем в лятна сборна група, но аз няма да го направя за нищо на света -- дори с риск да се срина!

# 168
kumiko уф, такива са -зверчета, браво че спи, дишай сега дълбоко  Mr. Green
сънита, не каза хареса ли ти филма? И въобще как се отразява вечер без чавенца Mr. Green
И моите вечери започват щом се предаде домочадоето. Дори понякога ме дразни миОто,че не се пръждосва да си ляга, та да ме остави  на саме с пеце-то ,кафето и шоколада ми или с някоя книга  Embarassed А ТиВи-то съм го зарязала от месеци,че нищо не мога да свърша от него #2gunfire
Не знам как сте вие но на мен понякога ми се пуши,не че ще запаля докато кърмя(дори в заведение не влизамза да не дишам дим),но не искам да започвам отново и се чудя как ще устоя когато кърменето вече няма да е фактор Sad
Има ли желаещи за МОЛ Сердика утре,ЦУМ или нещо по спирките на МЕТРОТО? че аз още не съм си платила застраховките Embarassed Ще заведа Гадинела да й расте кътник при свекито утре  Twisted Evil
балеринаТВЪРДО нЙеееее Naughty Какъв лекар? Аз и Тин??? Сънувала си нещо  Crossing Arms  Joy Joy Joy

# 169
  • София
Вечер без чавенца и аз ще си организирам скоро пък!  Laughing
Лошото е, че когато Борис не е на градина много се вторачва в бебето и някак чувствам, че му крада от детството, колкото и да се старая да му обръщам специално внимание на него, да го водя където поиска или да си играем вкъщи.
Например Макс като се размрънка пръв тича с някоя дрънкала и не се отлепва от леглото докато не го взема. Преди няколко дни пък му наизвадил пампи от пакета и му ги наредил на редички в/у шкафа. Знае вещите на дребния къде се намират, и то по-добре от баща си. Постоянно иска да ми помага, да бута количката, абе въобще като възрастен. В градината поне е със себеподобни и прави неща, подходящи за неговата възраст, а не отглеждане на бебе.
Много съжалявам, че няма да го пускам в сборни групи, в нашата градина много ги извеждат на двора и цяло лято щеше да е навън. Но пък трябва да уморим сопола веднъж завинаги и няма как да стане ако ходи.

# 170
  • София
Дишам аз, дишам сега и превеждам. Crazy Мале, не мога да си представя с две деца как бих се справила. Whistling Това ми е най големия страх за второ дете - дали ще мога да обръщам достатъчно внимание и на двете.
То пък изгря едно слънце... щяхме да направим разходка ама който не спи цял ден, ще се разхожда довечера...

Аз хич не обичах да ме слагат да спя на обяд като малка. И в градината помня, че си лежах будна и чаках да мине времето за спане.
Пък сега я ми дайте време за сън и да ме видите. Mr. Green Както се заканило едно дете на родителите си "Ще видите вие като порасна! Ще ви карам само да ядете и да спите!"  Joy

# 171
  • София
Момичета, кажете някой изпитан гел за венци, че Ния много я дразнят, не напипвам зъбче но пъха в устата си и дъвче всичко, което докопа, като малък хищник е. Гледала съм някъде по списания малък накрайник който се слага на пръста, на него се слага гел и така се масажира венеца на бебето, но не мога да го намеря сега.

Лек ден на всички

# 172
  • София
kumiko, трудно е да се обръща внимание и на двете /особено едновремнно/, добре че дребоса спи през повечето време и не иска на ръце, иначе нямаше и толкова да се справям.  Laughing
Абе ако съм знаела... още с първия удар да си направехме едни тризнаци и да се приключва - хем ще се занимават едно с друго, хем интересите им еднакви.  Crazy Crazy Crazy

# 173
  • offshore & overseas
Дишам аз, дишам сега и превеждам. Crazy Мале, не мога да си представя с две деца как бих се справила. Whistling Това ми е най големия страх за второ дете - дали ще мога да обръщам достатъчно внимание и на двете.
Амиии... зависи какво приемаш за „достатъчно“, всичко е въпрос на психология и йезуитщина. Ще трябва да се примириш с „по-малко, но достатъчно“. Детронирането си е факт, няма как, вселената на семейството вече има не един, а два центъра. Важното е да се научиш да жонглираш, а и да не ти пука!

Ники, не се тормози толкова, де! Те в игрите си винаги имитират възрастните -- за него това е вид игра, само че му е още по-гот, че може и реално да е полезен. Grinning Аз помня, че в ДГ навремето имахме социално-ролеви игри и те ми бяха любими. Всеки поемаше ролята си в едно импровизирано общество и общуваше чрез нея с останалите, които също са в роли. Най-обичах да съм лекар...

От друга страна, щом пък им осигуряват толкова игри навън, си заслужава да го пускаш, щото при нас ги извеждат май само следобед, и то невинаги.

Ех, Ники, май това с тризнаците си е решение от типа „с един удар -- три заека“...

П.П. И аз мразех да спя на обяд, особено в ДГ. Чаках „другарката“ да обърне гръб и будех всички -- после скачахме по леглата и сде надявахме да не ни усетят.

# 174
  • София
Ми хайде де, ама отде толкоз акъл тогава. Трябваше да сме по-далновидни, ем съм яка като бик, ем не бях с накълцана матка тогава - щях да ги износя тризнаците като стой та гледай.  Party

# 175
  • offshore & overseas
Ми хайде де, ама отде толкоз акъл тогава. Трябваше да сме по-далновидни, ем съм яка като бик, ем не бях с накълцана матка тогава - щях да ги износя тризнаците като стой та гледай.  Party
Joy Ама знаеш ли как става -- или трябваше да се тормозим с инвитро?! Вие поне май имате близнета в рода, м?

# 176
  • София
С инвитро.  bowuu
Близнаци имаме, ама бих заложила на сигурното.

# 177
сънита, не каза хареса ли ти филма? И въобще как се отразява вечер без чавенца Mr. Green
И

Божкееее! И питаш?!

Филмът беше страхотем, ма аз друго не съм очаквала - не си ли личеше по въздишките! Купих си и книгата на английски - много съм доволна! smile3521 smile3521 smile3521

А вечер без чеветата - при условие, че няма кой да ме отмени за повече от 2 4аса еее -- обявете ме за лоша майка ако искате, но еееееее- прекрасно

Точно този филм отразява терзанията на жените. Просто е страхотен!

# 178
Съни 9 за напръстник не се сещам на коя фирма, но преди два дни взех на Бо едно на томи типи. Тоест в моята опаковка са 2 неща, но мисля, че това е адванс варианта и има и по-прости

http://www.tommeetippee.co.uk/product/stage_1_easy_reach_teethers_1/  za 7,5o lv
сори, но не намирам линк на бг. Та идеята е, че освен, че им се кефи за дъввкане, а са близки по форма и усещане с познатата им биберона, също тя сама си го слага в устата. Общото с твоето питане е, че имат нещо като каналчета и като сложиш гел върху повърхността, те си го дъвчат, а той се отделя по-бавно, не го поглъщат от раз след облизване.
Аз още гел не съм слагала - хвалят калгел, а и в Бургас много некви прахчета от английски сайтове... но не знам какви бяха  Embarassed

# 179
И после се прибрах в къщи щастлива, че имам най прекрасния мъж на света, който специално отиде до киното и ми купи най хубавите места и двете най прекрасни деца на свете!

Кажете, не е ли това най голямото щастие на света!?!

Общи условия

Активация на акаунт