Вече цяла година мина, а все така задружна е ФЕВРУАРСКАТА дружина! (10)

• 22 727
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Бобиш, много съжалявам! Hug

Ние не излязохме. Дребната се излюпи към 16ч, но нещо не беше в кондиция (а и времето взе да става кофти) и отложихме за по-добри времена!  Mr. Green

# 91
Много съм тъпа Embarassed Синузит  ku-ku
И аз не вярвам в такива неща, но след като плака цял ден, водих го и на лекар  Tired накрая се обадих на една приятелка на майка ми в Гърция ,каза му нещо и той млъкна.  Shocked Спи вече почти час Whistling
Благодаря ви за подкрепата. Голяма съм паника. Паля на чтвърт и съм в състояние да ги свърша едни...безобразни Crazy
Бобиш, нямам думи просто  Sad
Ника, коларгол душа. Днес капчица няма в носа му и дори не хърка Shocked

# 92
  • София
И аз не вярвам в такива неща, но след като плака цял ден, водих го и на лекар  Tired накрая се обадих на една приятелка на майка ми в Гърция ,каза му нещо и той млъкна.  Shocked
Shocked Казала е нещо на бебето и то е млъкнало веднага? margarete, полазват ме тръпки...

# 93
  • София
И аз не вярвам в такива неща, но след като плака цял ден, водих го и на лекар  Tired накрая се обадих на една приятелка на майка ми в Гърция ,каза му нещо и той млъкна.  Shocked
Shocked Казала е нещо на бебето и то е млъкнало веднага? margarete, полазват ме тръпки...

А аз бих и взела телефона.

# 94
# 95
  • София
Марги, я раздавай телефона на тази жена, да го направи импулсен даже, ще направи състояние!  Laughing Ние сме капали Коларгол, но той сякаш е за по-бистър и воднист сопол, а Максовия е жилав.  Thinking

# 96
Добър вечер! Аз днеска голяма разходка му направих на сладура и през цялото време спа навън. Като се прибрахме на майка му и се доспа и сложих до мен в спалнята на една ниска възглавничка, пуснах детско по тв-то  Shocked, хванах го за ръчичката и съм заспала. Събуждам се и той спи. Това от 17:30 - 19:30, а и още спи  Crazy Ще ми илезе през носа тази нощ ми се струва  ooooh!
Боби, съжелявам миличка  Tired Hug
Неви, не се бях сетила за този магазин. Ще го посетя утре, ако не съм сама... Как може да няма рампа за колички в универмага до втория етаж, а в кафето има детски кът  Crossing Arms? Щях да те питам Деа как прие биенето на двете ваксини едновременно? Вдигна ли температура? На нас на 18-ти ни биха само Пентаксим, но явно на докторката и е дошъл друг акъл до 25-ти  Crazy (при една и съща сме  Wink) и очаквам сега на 18-ти да ни сложи и двете ваксини.

# 97
Абе аз много се ядосвах на майка ми като вземе да ме убеждава ,че била "оправяла" така сестра ми като бебе  Crossing Arms Ама днес колкото да й докажа,че моите деца не ги хващат такива глупости я оставих да се обади и е..и му майката  ooooh! ама още спи туй дете бееее. Може да е съвпадение пък  Crossing Arms то което и да е бебе ако не спи цял ден все ще заспи по някое време newsm78
Ама казала,че ако каже на някого какво казва тя вече нямало да може да "оправя" деца а очаква още внуци та си трае #Crazy Откачена работа...
Ника, явно не действа винаги. Имала съм случаЙ и на малката не подейства Tired
А в Гърция имат един друг вариант срещу уроки, ама мен ми е неприятно да го направя Sick а и не ми се говори за него Mr. Green Отивам да търся мънисто и конец, то така или иначе майка ми не й се стига носа Tired

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 20:44 от margarete

# 98
Ей, ще ме згроби тази малката Joy
Извадих кутията с изостанали мартеници а тя пипа ли пипа и ги завръзва без да иска Close Ядосах се и я питам"Що за човече си ти бе?" А тя крещи " Ни съм цовек повеце! Ни съм цъсел (съсел) веце"  Shocked  Joy

# 99
# 100
Бобиш много съжалявам за доги,знам какво ти е и аз съм го преживявала Cry Hug
Нас ни заваля в парка и си отвсяхме 1 час под един самотен чадър до едно зведение Crazy , накрая дойде милото и ни спаси Laughing
Ето и нашата първа семейна снимка  Heart Eyes
http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-4-meseca.501331.19038391

# 101
  • offshore & overseas
Хах, и аз на мойта Халюша й викам съсел(че, зависи колко съм й гневна). И тя се хили, и ми отговаря, не съм съселче, ама накрая си признава, че всъщност е (имаме си такава игра). Обожавам да казва „с“, щото нейното е особено, малко дентално е, а пък да каже „съсел“, за мен е двойно удоволствие. Laughing

Хм, тая вещерка от Гърция хем ме плаши, хем пък, щом „оправяла“ бебета, съм изкушена... Макар че това „оправяла“ ми звучи по един от два начина: 1. Щом някой трябва да ги оправи тия бебета, значи нещо са били повредени; 2. Оправяне, ама в оня смисъл, сещате се... Embarassed Embarassed Embarassed

Марго, и Люсил тая вечер беше за оправяне, ама я „оправих“ аз самата под абсорбатора, пуснат на „волумето на мах“. Тоз път не подейства ни панадол, ни люшкане на ръце 1 час, ни излизане на балкона -- вив ль абсорбатОр. Joy Само да вметна, че просто белият шум беше зает, тоест компютърът беше аут енд ъуей.

П.П. Мики, много сте хубави и тримцата -- бъдете здрави и щастливи!

# 102
Бобиш,  Hug.

# 103
 Боби  Hug незнам какво друго да кажа

# 104
Марго, пак ме разсмя  Joy

И да вметна, че аз пак съм от незнаещите, що е то съсел Embarassed Embarassed Embarassed

Мяуче, а сешоар не върши ли работа, че абсорбатора... То може и да е все тая де. Но аз си качих на нокията 1 час бял шум и по пътя с Деа така се предвижвам, кой знае народа к'во си мисли  Twisted Evil

Радост, да на 25ти сложиха и двете ваксини. Не съм забелязала някакви реакции у Деа, освен че на следващия ден по обяд беше леко по-топла, т.е. Т 37.2, но тогава не дадох температуропонижаващо. Давах ефералган преди поставянето на ваксините и същата вечер. Синфлорикса е доста болезнена ваксина и Лейди Ди доста сипоплака.

Мики, хубава снимка  thumbsup

Деа таз вечер и тя беше адски кисела и мрънка, мрънка, накрая и рева...Дано поне нощта е спокойна fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт