Вече цяла година мина, а все така задружна е ФЕВРУАРСКАТА дружина! (10)

• 22 762
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
ДУ Мамчета...
Понеже незнам как се слагат картинките...чувствайте се почерпени е по едно кафенце от мен Simple Smile
Иначе аз да кажа,че нали вчера се оплаквах че беба много дриска,та на карая на вечерта след като видях че и БиоГая не действа се обадих на лекарката и тя каза че в момента върлувал "лек летен вирус" който се изразявал само с дрискане....каза ми да и варя оризова вода и да и давам прахчета Ентерол(която тя хич не хареса)но дано поне я стегне малко милата ми бубка..
Иначе днес уж го дават с по-малко превалявания та мисля хубаво да се разходим малко по-късничко  Hug
Също така искам да честитя месечинките на Люсил и нейните астрални близначета  Peace

# 196
Добро утрооо Hug

# 197
  • Бургас
Добро утро !
Wow,Велв ,какво кафенце ...и моренце  Hug

Пепрудке,браво за кърменето. А това ще да е нова схема , кърма-сок-пюре-каша-бира  Mr. Green

Слънчоглед,добре дошла.  Hug

Като стана думи за зъбки,Роро да покаже някоя снимка на Клио и зъбчето му  Wink

Съни9 , на мен ми препоръчаха някакво гелче на Бочко. Не съм  купувала,ама много от приятелките ми казват,че имало ефект.

Щях да ви питам , каква е разликата м/у Нурофен и Панадол за бебета?

Уф, много ми се спи,ама на Димана хич.Добре поне ,че в момента си играе с активната гимнастика и ми оставя малко време да глътна малко кафе и прочета форума.
Хубав ден !

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 08:15 от SuNnY SkY

# 198
Добро утро, драги дами и господа. Хайде и аз да не остана по назад, черпя за юбилея на Теа, цели 4 месеца  Wink

Оф, имам нужда от помощ...От няколко дена Тин през деня почти не иска да суче, захапва гърдата, смуква няколко пъти силно, колкото да утоли жаждата и след това почва едно напъване, дърпане, рев, ритане с крака...Направо не знам какво да правя. Само нощем за сега си суче жадно и без прекъсвания. Виждам го, че коликите пак се засилиха, дали от това така прави? Преди като имаше постоянни колики си хапваше все пак, а сега просто сам не иска...Притеснявам се вече  Sad

Merijaan, от колко време е така? Имаш ли вече възстановен цикъл? Някаква драстична промяна в хранителния ти режим или нещо ново около вас? До колкото помня не си го захранила още Тин, нали? Да забелязваш признаци на никнещи зъби, лигавене, подути венци, желание да дъвче нещо за да се чеше? Как пишка и ака сега?

Ако искаш погледни и тази статия "Кърмаческа стачка", а после можеш да пишеш дали откриваш нещо общо.

Цитат
Щях да ви питам , каква е разликата м/у Нурофен и Панадол за бебета?

SuNnY SkY , първото е ибупрофен, а второто парацетамол. Първото мисля е по-силно.

# 199
ПРИВЕТ ДАМИ   bouquet
Велв, благодаря за тоЗ разкош Hug С тези дъждове все отлагам идването към вас TiredЕто пак вали и ми отпада излизането,че и каката си остана в къщи ooooh!
Мяу, за хамумила съм съгласна че не винаги и на всичко помага, но нали е една проста лайка аз и не съм очаквала чудеса Crazy А за геловете не съм против, но те помагат само на финала когато зъбчето е готово да излезе,та през същинската битка си трябва успокояващо болката лекарство. Знам,че има хомеопатия специално за зъбки, но нашият док не е хомеопат и ...
За музиката Rolling Eyesаз дето живея със самочувствие на меломан от каК ми напредна бременността не съм емоционално съвместима с любимата си музика Tired Та с миОто се разминахме по главната ни обща ос Sad
Хубавото е,че другата седмица ще се срещна със Сър Елтън Джон а догодина на 10.05. ще съм в Лондон на концерт на Пик Флойд  newsm44 newsm44 newsm44  Та светът тези дни от мрачен и дъждовен за мен се превърна в бонбонено розов  newsm53
Отивам да оправям бебешки легла Tired

# 200
Здравейте, момичета!
Митко е много нервен от известно време.. всичко се бута в устата и мълчи само когато му чеша венците. Прочетох тук за тая хамумила, ако ще не лайка, ами лайна да е, ще я взема, че ми наду главата. Не иска и да яде.. Давайте още идеи за справяне с проблема.

# 201
  • Плевен
Шаманче, нямам цикъл още. До тази нощ сучеше и нощем, но сега пропусна. Нощем сучеше съсредоточено и без прекъсване и въртене. Не съм променила нищо в хранителния си режим, спазвам правилата да не ям цитруси, мъхести, ядки, какао...Лигавене има, но то е от самото начало, понякога като му търкам венците с пръст ме гледа с един благодарен поглед и се усмихва, може и зъби да са, но биберона си го смуче, както и пръстите, че и моя пръст, ако щеш, но усети ли зърното - реве. Огледах му устата тази сутрин - не виждам бяло. Ще го водя при педиатърката днес да види дали все пак не е млечница или възпалено ухо. Мляко имам и си тече бая. Той засмуква много лакомо в началото, ако пусне гърдата, направо му измивам очите с мляко, но суче така не повече от 3-4 минути и после рев, напъване, ритане и т.н. От време на време като предложа другата гърда се залъгва и засуква и от нея, но и този номер не действа вече. За сега си ака по 2 пъти обилно всеки ден, а и с пишкането е добре. Не съм се цедила все още, защото въпреки краткото смукане, гърдата ми омеква и не чувствам дискомфорт. Желание за дъвкане и смукане си има, дали ще е биберона, ръцете, пижамата му или одеалото - все тъпче нещо в устата, но това е от преди да започне да нервничи при сукането... Ще споделя после какво е казала педиатърката - в смисъл дали има здравословен проблем или е наистина кърмаческа стачка...

# 202
  • York
Хубавото е,че другата седмица ще се срещна със Сър Елтън Джон а догодина на 10.05. ще съм в Лондон на концерт на Пик Флойд
Планираш от рано, а?   Laughing
Аз ще съм на София рок на 22-ри   superuu  superuu  superuu Ще съм до мъжа ми при сбъдването на една негова 20 и повече - годишна мечта  - да гледа Металика на живо Rolling Eyes Снаха ми като разбра за къде съм се засилила каза, че щяла да ми спре кърмата от шума наречен "музика"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 203
Merijaan, така звучи сякаш наистина го притеснява някаква болка или дискомфорт. Можеш ли да проследиш по колко пелени мокри тия дни? А иначе на тази възраст е възможно да се наяжда за около 5 минутки на гърда. Ще чакам да пишеш след прегледа  Peace

# 204
ДУ и от мен!

Дано Шоко, скоро разреши проблемите и ни радва с положителните си постове Praynig Peace

Бръм, на Го много му помагаше Дентокинд-а; а от тези чесалки, които се изстудяват имаш ли?

Бравос, Марги, за Елтън и на мен ми се ходеше и там, но ще си остана само с Металите  Crazy

Семейния съвет снощи реши, че ще се ходи на море от 14ти юни..... има супер оферта за х-л на Диневи...... пък дано и още веднъж да намажем  Whistling

Снаха ми като разбра за къде съм се засилила каза, че щяла да ми спре кърмата от шума наречен "музика"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

hahaha Joy hahaha Има нещо вярно...

# 205
  • София
Честита четвърта месечинка на всички бебчета! Hug Явно е бил силен ден - има девет бебета Heart Eyes

Аз поне съм елиминирала всичко, което ме товари емоционално, вкл. определен тип музика. Дефакто, почти всичката музика ме дразни откак съм в майчинство, още от Калина. Мнооого рядко да мога да слушам нещо и да се чувствам ок, само класическа музика понякога, каквото и да е...

Оу и аз избягвам всякакви товарещи филми, особено свързани с деца. Naughty А като бях бременна по едно време не можех да понасям нищо освен класическа музика. #Crazy Което е странно, защото иначе слушам основно джаз, което също си е "екологично чиста музика". Има нещо! Thinking Wink

# 206
  • Бургас
Нали уж казват,че ако майката слуша определени песни докато е бременна , после бебето се успокоява като ги чуе.

Ама при мен и Димана ,това правило не важи  Mr. Green

Най-много ми се слушаше Андреа Бочели и го слушах де, но Димана не дава признаци да го познава.

# 207
Добро утро момичета!

Еее, преди 4 месеца е било истински бебевалеж  newsm10 !

Честит навършен 4ти месец на малките  ни съкровища Теа, Люската, Мартин, Максим, Габи, Никола, Цвети, Ралина и Георги! Безгрижно и щастливо детство им пожелавам, здравички и любознателни да растат!
 smile3525 smile3525 smile3525

Ради, Велвче,
благодарско за кафето, а то ва с морския фон е направо неустоимо!

В тази връзка, моичките мъже след две седмици заминават на море  Twisted Evil Толкова им завиждам и то хич не благородно  Mr. Green

Шаманче, мерси за почерпката, вкусна и калорична  Laughing

Оооо, Марго, ти си за завиждане с тез концерти  Hug

Слънчогледче, добре си се завърнала във форумските ни редици  yes

Пеперудке, и аз те поздравявам за успеха с кърменето най-сърдечно, кефя се  Peace!

А това ще да е нова схема , кърма-сок-пюре-каша-бира  Mr. Green
  Joy Joy Joy

Сънита, ако можеш, махай добавката. Много пречи на кърменето, поне при мен. Деа сучи само в сънено състояние, в момента, когато се пробужда.

Ще взема да покажа на Деа снимките на всички нормални и разхождащи се бебета, белким вземе пример от тях  hahaha! Вчера преди обяд рева 10 минути в кошницата, не издържах повече и се прибрах съкрушена. Но следобяд  Naughty, отново излязохме и оооо, стана, 1 час разходка yes Та явно, ще трябва да дебна кондицията и настроението на тази малка и любима бунтарка, че да се получи.

Снощи извиках свекито за два часа и ходихме с мъжо до Кауфланд да напазаруваме малко, че той пазарува, ама все нещо не взима и бях позакъсала с някои дреболии. Ако и успея да си направя и един шопинг скоро, няма да е зле. Но май няма да ме огрее, т.к. свеки се освобождава след 7 вечерта, а мъжо категорично отказва да остава с Деа, ако не спи. Що така има страх той от това нашТо бебе, незнам newsm78. Еееех, колко хубаво беше с първото, баба ми беше здрава и толкова много ми помагаше, спокойно оставях Константин с часове, излизахме си вечер, беше рай...

С Константин, когато му никнаха зъбки, не бях ползвала нищо. Мисля си дори, въпреки че доста го дразниха, изникнаха сравнително спокойно. Дано и Деа е така.

Напоследък, Деа взе да се буди по няколко пъти на нощ, кога 2-3, кога 4-5, що така моето чаве? И спи безпокойно. Не винаги иска да суче. Дано и мине бързо този период, че хич не се наспивам... smile3507

Снаха ми като разбра за къде съм се засилила каза, че щяла да ми спре кърмата от шума наречен "музика"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
  rotfImbo

# 208
  • Плевен
Благодаря ти, Шаманче. Имах нужда от подкрепа, защото мъжа ми хич не се трогва от моите неволи...Ще пиша довечера какво е станало.
Честити месечинки на всички!

# 209
Бръмби,
И при нас е така Crazy Освен да се въоръжа с много лигавници и всякакви играчки/парцалчета за "ядене", друго няма да правя. А да не забравя, че и много се радва, като
ми докопа ръката да я преживя.
Гел няма да използвам май, че не ме влече дето имат вътре някакви успокояващи болката, а и си мисля, че каквото и да е - все ще е
като с капките за колики Mr. Green
Марги,
Вземи ме и мен на Пинк Флойд - фен съм им голям Mr. Green Hug
Шаманче,
Да ти е жива и здрава Тейчунка, пък да направиш едни истински мъфини , ти си знаеш с какво:love: Hug
Merijaan,
 Hug с теб сме Hug

Общи условия

Активация на акаунт