True Blood-Сезон 3 наближава и феновете увеличава-24 т

• 14 923
  • 730
  •   1
Отговори
# 15
хахаах Като ще е ГАРГА да е рошава Simple Smile
И без това винаги са в комплект Simple Smile семейството е толкова важно за тях няма да ги разкъсвам я  Crazy
А мераци в мен колкото щеш  Joy Joy Joy и голямо въображение Simple Smile

# 16
Трайки, с всеки следващ постер, все по-хубава става темата.  Grinning А заглавието - ще допълним после ...едни идват, после си отиват ...  Mr. Green За фенките говоря  Wink

Това ще е септемврийското ни заглавие,след края на сезона: "3-ти сезон оттече и фенките завлече"  Mr. Green

# 17
  • гр.София-Красна поляна
Бре Уоми що не харесваш Билито  Thinking
Той ми беше катализатор за да почна да гледам сериала,Зисе нищо лично душко просто споделям  Hug
Знам би Дю. Wink

Ма да кажа,никой няма право да харесва Бил,казах!!! Naughty

# 18
  • Срещу планината:)

Е кво Бил е симпатяга  Flutter  Кво се смееш да не ровя да ти показавам как си въздишала по него в началото   Crossing Arms А аз дори не съм въздишала  bowuu щото нямах време от вратата бях предупредена да не закачам никого  Rolling Eyes

# 19
  • гр.София-Красна поляна

Е кво Бил е симпатяга  Flutter  Кво се смееш да не ровя да ти показавам как си въздишала по него в началото   Crossing Arms А аз дори не съм въздишала  bowuu щото нямах време от вратата бях предупредена да не закачам никого  Rolling Eyes
hahaha hahaha hahaha

# 20
R_Dew много лесно се плашиш бе Simple Smile
Не го очаквах от тебе Simple Smile

# 21
# 22
хахаах Като ще е ГАРГА да е рошава Simple Smile
И без това винаги са в комплект Simple Smile семейството е толкова важно за тях няма да ги разкъсвам я  Crazy
А мераци в мен колкото щеш  Joy Joy Joy и голямо въображение Simple Smile

И ти си права  Mr. Green

Е кво Бил е симпатяга  Flutter  Кво се смееш да не ровя да ти показавам как си въздишала по него в началото   Crossing Arms А аз дори не съм въздишала  bowuu щото нямах време от вратата бях предупредена да не закачам никого  Rolling Eyes

Точно веднъж въздъхнах, всеки допуска грешки Whistling Whistling Whistling

Деми, кой ти е VILF-a?  Mr. Green

# 23
  • Срещу планината:)

Не че се плаша,ама мойто мъничко сърчице  вече беше поделено  Heart Eyes та реших да не навлизам в минирани,оградени с бодлива тел и т.н територии.

# 24
Simple Smile Ам за мен винаги забранения плод е най - сладък Simple Smile
Ако са ми издали пропуск не ми е интересно Simple Smile
Гласувах в анкетата с Ерик и Бил Simple Smile
но не съм много сигурна за вълчото с А Simple Smile може и той да й намести кокалите Simple Smile

# 25
ВИЛФ-а  Пуци е начин за разписванев темата hahaha

# 26

Не че се плаша,ама мойто мъничко сърчице  вече беше поделено  Heart Eyes та реших да не навлизам в минирани,оградени с бодлива тел и т.н територии.

Та кво викаш?  smile3516

И аз за Ерик и Бил гласувах, но верно може и Алсид да се облажи  Mr. Green

ПП Уоми, ти ще да си нещо рогато, ми се струва  Grinning

ВИЛФ-а  Пуци е начин за разписванев темата hahaha

Тъй ли стана?  Joy Аз реших, че си искала евентуално да пуснеш снимка на твоя личен ВИЛФ, ама си забравила  hahaha

# 27
Искам да кажа, че в момента темата чете момиче, което е с ник ирина2, ако и тя се присъедни към нас (винаги е добре дошла)ще станем мнозинство тук Ирините, тогава другите да му мислят Laughing

# 28
Искам да кажа, че в момента темата чете момиче, което е с ник ирина2, ако и тя се присъедни към нас (винаги е добре дошла)ще станем мнозинство тук Ирините, тогава другите да му мислят Laughing

И аз това забелязах - да станем 3 за щастие!  Mr. Green

# 29

Ще ви номерираме като Банани с пижами - Б1 и Б2  Mr. Green
Ир1 Ир2 Ир3 ....

Уоми, за мое голямо нещастие баш Алсидко ще и обърне крилцата на фейчето Суки  Crossing Arms Ама туй е по сценарии...

Общи условия

Активация на акаунт