На море в Турция - all inclusive, тема 10

• 76 761
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
  • EU
Ива аз ли нещо не вижадам, но на сайта на тази агенция няма нито една оферта за Анталия, има за Алания, Кемер, Мармарис, Бодрум...

# 151
Ива аз ли нещо не вижадам, но на сайта на тази агенция няма нито една оферта за Анталия, има за Алания, Кемер, Мармарис, Бодрум...

Кемер и Алания се намират до Анталия. В Анталия е летището, в самия град почиват мн малко хора.

# 152
  • София
Аз до днес не се интересувах от сайта,попитах заради вас за е-адрес.Моите отношения са лично с едно момиче от агенцията.Праща ми на пощата ласт минет или промоции за интересуващите ме хотели.Може да се обадите или на мейла да направите запитване.
Таня как е ръката на детето?

# 153

Гипсирана  Mr. Green  още 3 седмици   Crazy  Но иначе е добре, мерси че пита  Hug

# 154
  • софия
до нашата почивка остават три дена
нямам търпение вече   grinning039

# 155
  • тук-там
и азззззз, в неделя летим...

# 156
Ох, блазя ви.....на мен ми остават още 3 месеца  Cry

Желая ви приятна ваканция и ще чакаме после разказ и снимки!   bouquet

# 157
Здравейте, ние мислим през септември да ходим в Мармарис. Не сме били там досега - всъщност въобще не сме ходили в Турция. От агенцията ни препоръчват хотел PASA BEACH - 4*, понеже все пак имаме и лимит на средствата. Имате ли някакви впечатления от този хотел - някой ходил ли е там? На първа страница има линкове към коментари за този хотел, но не работят. 

Миналата есен бяхме в този хотел. Ето тук съм писала малко:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=481421.msg14815738#msg14815738

# 158
  • София
Благодаря ти, Белла Донна!   bouquet А можеш ли да ми разкажеш нещо повече за екскурзиите от Мармарис? Ходихте ли някъде? Аз не си падам много по забележителности, но ми се ходи на гмуркане, това с колелетата също звучи добре... Ще съм благодарна ако някой сподели лични впечатления за екскурзиите от Мармарис. Simple Smile

# 159
  • София
Радвам се че отивате момичета да се разтоварите и да почивате на много хубаво като Турция.Да съберете много материал,снимки задължително да покажете.
Таня не си сама,ще си чакаме дружно,ще четем и ще мечтаем.Освен да карам мъж ми да купи от тези новите тв-та 3Д,слагам очилата и съм там Joy

# 160
# 161
  • EU
Аз до днес не се интересувах от сайта,попитах заради вас за е-адрес.Моите отношения са лично с едно момиче от агенцията.Праща ми на пощата ласт минет или промоции за интересуващите ме хотели.Може да се обадите или на мейла да направите запитване.
[/quote]
така кажи, че се зверих доста в този сайта, но цени за Лимак, който си е точно в анталия на плажа Лара или градския плаж на местните не можах да видя . Не искам да се звучи като заяждане, но на този плаж и в района на Кунду са едни от най- посещаваните хотели и те си се водя именно в Анталия, така както Дружба за Варна   Peace

# 162
  • EU
 Ива, така кажи, че се зверих доста в този сайта, но цени за Лимак, който си е точно в анталия на плажа Лара или градския плаж на местните не можах да видя . Не искам да се звучи като заяждане, но на този плаж и в района на Кунду са едни от най- посещаваните хотели и те си се водя именно в Анталия, така както Дружба за Варна   Peace

# 163
благодаря момичета, ние избрахме Миракал, дано останем доволни Simple Smile има много време до септември, ще ви следя за инфо ако някоя се завърне от там Hug

# 164
благодаря момичета, ние избрахме Миракал, дано останем доволни Simple Smile има много време до септември, ще ви следя за инфо ако някоя се завърне от там Hug
Ще останете доволни, не се притеснявай, много е хубаво, имате даже и пясък-на снимките изглежда по-тъмен, отколкото е в действителност. Всъщност си е съвсем приемлив и входа към морето си е супер. Басейнът пък е чудовищен, а има и детско басейнче, което никак не е малко. Децата ги обираха вечер за анимацията като минаваха в колона като патета през целия ресторант-много бяха сладурести.
Ох, блазя ви.

Общи условия

Активация на акаунт