На море в Турция - all inclusive, тема 10

• 76 751
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
  • София
благодаря момичета, ние избрахме Миракал, дано останем доволни Simple Smile има много време до септември, ще ви следя за инфо ако някоя се завърне от там Hug

Ние ще сме там от 03 юли, така че после ще разказвам. М/удрогото знаете ли някой сайт с точна прогноза за Анталия. Някъде из темите имаше, но не се сещам къде точно.

# 166
  • София
Аз този съм си записала: http://www.weatheronline.co.uk/Turkey/Antalya.htm

# 167
казабланка, мама МОНИ   bouquet
имах малки притеснения, че това ми е първия избор за семейно море толкова далеч, но вие много ме успокоихте, благодаря  Hug

# 168
Върнахме се от този хотел  http://www.ichotels.com.tr/greenpalace/tr/index.html от веригата www.ichotels.com.tr - намира се в Кунду, на 15-тина километра от летището на Анталия.
Препоръчвам ви го най-горещо!

Храната беше нещо изключително - направо 6 звезди,
хотелът има чудесна база за децата  - водни пързалки, детски басеин и детски клуб, Плажът е с пясъчен бряг

Хотелът има и 6 ала карт ресторанта.

# 169
Ламята неСпаска наистина изглежда много добре, като пари колко излиза?

# 170
Ламята, изглежда страхотно.  Peace
Разкажи повече.

Коя агенция го предлага, кой организира почивката ви?

# 171
Ламята неСпаска, страхотно е, че сте изкарали добре, което е съвсем разбираемо щом сте почивали в IC GREEN PALACE. Ще се радвам много ако качиш някоя и друга снимка да се полюбуваме на красоти.
Little wingels, много агенции го предлагат този хотел, вкл. и Тез тур. Мисля, че миналата година имаше подробен разказ от eropampero.

# 172
  • София
Ламята неСпаска много го харесвам този хотел,точно там Лара-Кунду.Обаче доста скъп за 4 ми се вижда,ако е удобно сподели цена.Ще чакам и разказ и снимки.Иначе съм казала на момичето да следи за него ако има промоции и ласт минет приемливи за бюджета ни.

# 173
Веригата Делфин ще строи още един хотел, 5тия йм хотел ще бъде. Ще го строят между хотелите Делфин Дива и Делфин Палас , строежът ще започне през м. октомври тази година и откриването на новия хотел се очаква да бъде през 2012год.  Peace

# 174
  • EU
Върнахме се от този хотел  http://www.ichotels.com.tr/greenpalace/tr/index.html от веригата www.ichotels.com.tr - намира се в Кунду, на 15-тина километра от летището на Анталия.
Препоръчвам ви го най-горещо!

Храната беше нещо изключително - направо 6 звезди,
хотелът има чудесна база за децата  - водни пързалки, детски басеин и детски клуб, Плажът е с пясъчен бряг

Хотелът има и 6 ала карт ресторанта.
Супер   Sunglasses Този ми е в топ 10 на хотелите в Турция. Къде точно бяхте, в хотелската къщичка или във вилите тип Бали ?

# 175
Веригата Делфин ще строи още един хотел, 5тия йм хотел ще бъде. Ще го строят между хотелите Делфин Дива и Делфин Палас , строежът ще започне през м. октомври тази година и откриването на новия хотел се очаква да бъде през 2012год.  Peace

Звучи прекрасно, още от сега съм му навита. Mr. Green Друг е въпросът, колко безумно скъп ще бъде.

# 176
Бали вилите ми се струват ужасно скъпи, не бяхме там. Те си имаха отделен плаж, отделни ресторанти и анимации, отделни барове и т.н.Бяха малко хора и със сигурност може да се почива много луксозно! сигурно обаче цената ще бъде както за почивка на о. Бали

Аз пътувам с фирма Аполо - от години, те не предлагат този хотел, но го договориха и разликата в цените не беше съществена. Хотелът се предлага и от Тез турс.

Ултра ол инклузив-а наистина е невероятен! най-много ми допадна кухнята - изключително разнообразна, с много морски дарове и риби, плодове. преброих към 14 вида сирена

Бяхме в основната сграда, но изрично държахме да имаме тихи стаи и гледахме към вилите.

# 177
  • софия

копвам си снимките от миналата година от грийн палас
http://eropampero.multiply.com/photos/album/1/ic_green_palace#

Ламята неСпаска, дай и ти снимчици  Peace

# 178
  • София
Поздрави от  Carpe Diem плажа е страхотен пясъчен, морето е  плитко доста навътре рай за малчуганите.

# 179
  • тук-там
Оф, аз пак се обърках, довечера летим и се чудя как да наглася багажа. летим с пегасус за Анталия. Въпросът е мога бли да взема куфар, чиито килограми да се разделят за мен и дъщеря ми, а не всеки да си носи неговия - ама как го обясних...Имам само грамадански куфари...

Общи условия

Активация на акаунт