На море в Турция - all inclusive, тема 10

• 76 739
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
  • софия
можеш, и ние сме така. един голям за мен и мъжа ми, един малък за ръчен багаж и един среден за племенницата.
и ние летим в 5 сутринта  newsm08

# 181
  • тук-там
можеш, и ние сме така. един голям за мен и мъжа ми, един малък за ръчен багаж и един среден за племенницата.
и ние летим в 5 сутринта  newsm08

уф, дано да е така - да не преопаковам на летището, че....

Анталия?   grinning039

# 182
Wild_rabbit, ако големият куфар не превишава определените от компанията килограми, няма проблем. Теглото на всяка отделна бройка багаж не може да превишава 30 кг. Багаж с по-високо тегло вероятно няма да бъде прието. Бях свидетел как отказаха да чекират багажа на едно семейство с огромен куфар, стана голям скандал, хората се чудиха от къде да намерят втори куфар, за да разпределят багажа. За това аз винаги си меря куфарите на кантара вкъщи, за да не става проблем.

# 183
  • софия
марги, добре ме подсещаш да го премеря и аз. досега все сме пътували с два средни куфара. тая година реших да съберем багажа в един голям и купих от най-малките за ръчен. една година ни обраха целия самолет, парфюми, цигари, техника, всичко ценно от куфарите. гадните мангали добре бяха поровили. и всички куфари изглеждаха непокътнати, дори си бяха заключени, разбрахме като ни настаниха в хотела. а после като подавахме жалби на връщане казаха, че това можело и да е станало на летището в анталия и направо ни се изсмяха.

evet newsm53

# 184
Ние се върнахме от - малко изгорели и мнооооого напълнели Laughing.
Нали сме си от Варна - почти не сме се пекли на слънце.
Ще ви разкажа преживяванията ни през идващата седмицата, естесвено с много снимки.  Hug
Ако има въпроси, питайте - бяхме на Емре бийч, Мармарис.

# 185
хотелът има чудесна база за децата  - водни пързалки, детски басеин и детски клуб, Плажът е с пясъчен бряг
От сайта не се вижда, затова искам да те питам има ли в детския басейн водни пързалки за по-малки дечица, тези които се виждат по снимките са за по-големи.
И на мен много ми хареса хотелът.

# 186
  • София
Здравейте момичета,

миналата година почивахме в Spice & Spa, Белек, останахме много, много доволни, но тази година ни се иска да сменим хотела, да видим и нещо различно. Разглеждам хотел "Alva Donna" в Белек, цената там е доста по-ниска от останалите хотели в района, а рейтинга и коментарите за него никак не са лоши...Някой да е бил там или да е чувал нещо за този хотел?
 Hug

# 187
Здравейте! И нашата почивка свърши  за голямо мое съжаление  Cry Бяхме в Pine bay в Кушадасъ.Комплексът е огромен, разположен на  баир , с много дървета, цветя, алейки.../ не препоръчвам за хора с физически увреждания или по-мързеливички и скарани с движението- има доста стълби и баири/. Но за мен специално това беше голям плюс- за първа година се завърнах от Турция без нито едно кило отгоре!!!! Всъщност има шатъл бусчета, които циркулират непрекъснато из комплекса и ако те мързи да вървиш можеш спокойно да се метнеш на някое , но ние почти не сме се възползвали. Страшно много зеленина, прекрасно за разходки. Много добра анимация-поне на мен много ми хареса. Бяхме в настанени в бунгалцата – след основен ремонт са, 2 стаички,   с вана  , климатик,  сред много зеленина и цветя.Много е приятно да си пиеш кафенцето сутрин на верандата:))Много добра хигиена- всеки ден чистеха , сменяха хавлиите, зареждаха мини бара....А храната беше невероятна, всеки ден нещо ново, много риба, приготвяни пред теб специалитети!!! Хотелът има собствен аквапарк – много басейни и много пързалки -за малки  и големи /протрих един бански от пързаляне/   Laughing Винаги имаше свободни шезлонги край басейните, както и места в ресторанта / не се налагаше да водим война за детските столчета Simple Smile / Единственото кофти нещо беше пътуването – с автобус -15-16 часа, но ние сами си го избрахме, така че нямаме причина да се оплакваме.Ами това е- догодина живот и здраве пак!!!

# 188
Здравейте момичета! Ние сме следващите, чиято почивка за съжеление приключи... #Cussing out  Но пък беше много хубаво и определено ще повторим. За тези, които се интересуват ще кажа, че бяхме в Риксос Премиу Белек и пътувахме с Алма Тур. Ако някой проявава интерес към хотела или агенцията, готова съм да отговарям подробно. С две думи само ще кажа, че хотелът и цялата му територия са много хубави, навсякъде е чисто, зеленината е невероятна, градинте са като от картинките а храната е престъпно вкусна и разнообразна. Обратно на обекванията ми и въпреки голямата площ на хотела (405 000 кв.м.), разстоянията не изморяват и не отекчават, и всичко е направено много удобно. Ще потвърдя писаното от тези преди мен - въпреки че хотелът беше пълен, не се усещаше да е пренаселен, да липсват шезлонги по басейните и плажа.
Е, да не Ви отегчавам повече - ако някой има въпроси, ще отговарям ...

# 189
хотелът има чудесна база за децата  - водни пързалки, детски басеин и детски клуб, Плажът е с пясъчен бряг
От сайта не се вижда, затова искам да те питам има ли в детския басейн водни пързалки за по-малки дечица, тези които се виждат по снимките са за по-големи.
И на мен много ми хареса хотелът.

Не, няма пързалки за по-малките, басейнът е 40 см., но пък има чудесен детски кът с пързалки и най-различни играчки.

# 190
  • на кой му пука, майна
И ние се завърнахме от Аква Фентъзи  Simple Smile Много забавления, много ядене и пиене. Съдрахме си банските от пързаляне в аква парка  Party

Комплекса е огромен с много басейни и алеи, палми и зеленина. В хотела преобладаваха българи и англичани, много малко руснаци и немци, дори по-скоро нямаше такива  Thinking

Храна в изобилие и по всяко време. Единствено сладоледа беше само за деца и то в определени часове, но в неограничено количество, така, че спокойно можете да изпратите детето да ви вземе по един и на вас  Laughing

Стаите и баните са големи. В някой има джакузи в други няма. Хавлиите се сменяха всекидневно. Анимацията за големи е на изключително ниво. Не ни оставиха и за миг да скучаем. Сутрин след закуската се започваше със специалния танц около басейните
http://www.youtube.com/watch?v=QARZC2KX0n4&feature=related
след това имаше дартс, водна топка, стрелба с лък, стрелба с пушка и т.н

Ако някой го интересува нещо конкретно да пита  Simple Smile

# 191
Добре сте се завърнали, много се радвам, че сте изкарали една чудесна почивка!   bouquet

# 192
  • на кой му пука, майна
А ето и малко снимки от Аква Фентъзи  Simple Smile

http://doniboni.snimka.bg/travel/turciya-aqua-fantasy.510053.19220445

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 19:46 от doniboni

# 193
  • София
Страхотни снимки.... Hug

# 194
Tatjana , наистина страхотни снимки. И ние заминаваме след дни за там..
Интересуваме как е плажа? Гледам че е пясък ама морето плитко ли е? Колко часа пристигнахте сутринта и дали ви настанха веднага или се налага да чакаш?

Общи условия

Активация на акаунт