На море в Турция - all inclusive, тема 10

• 76 785
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Като прочетох пазар в един от отговорите се сетих да ви попитам за Кушадасъ. Разказвали са ми много за този пазар.Дали ще успеем да го засечем?Къде го правят и всяка седмица ли е или месечно?

# 661
  • Beyond the Frontiers
Galactic Voyager, ти спомена по-напред в темата, че Делфин Делукс има обявен стоп сейл за началото на август. Погледнах в сайта на Тез тур, но не видях да е обявено и почвам да се чудя, дали не съм те разбрала погрешно и да си имала предвид Делфин Палас в Лара? Защото мои близки правят големи планове за почивка в Делфин Делукс в Алания, през август и ако няма места трябва да се преориентират овреме.

Не съм аз.
DELPHIN PALACE DELUXE COLLECTION 5* има стоп сейл на стаи Standard Sea View от 31.07 до 18.08 и на Family до 5.08. Другите стаи има места.

# 662
  • Пловдив
Като прочетох пазар в един от отговорите се сетих да ви попитам за Кушадасъ. Разказвали са ми много за този пазар.Дали ще успеем да го засечем?Къде го правят и всяка седмица ли е или месечно?

Пазара е всяка сряда, ако ходите с маршрутките точно пред него спират. Голяма чаршия голямо нещо  Laughing. Всъщност ние купихме на малкия фланелки на любимите отбори и това е.  Задължително се пазарете -  цената се сваля  наполовина.
За мен лично  Аутлетите в Соке си заслужават - има страхотни намаления и хубава стока. Също и срещу Кипата, но там магазините са по-малки.

# 663
  • Стара Загора
Уф аз съм в ужаст от лизинговата компания - Хиполизинг.....днес се обадили на мъжа ми да му кажат, че за турцият пълномощното много трудно ставало Shocked особенно за азиатската част Crazy
Някой да има подобен сбълъск с подобни отвратителни същества като с Хиполизинг-а.

# 664
  • София
"За пълномощното проверих - по закон трябва да имам легализирано пълномощно, преведено на турски.

Последователността е:
1. Пълномощно от лизинговата компания.
2. Заверка в Министерство на правосъдието.
3. Превод на турски.
4. Заверка в МвНР - консулски отдел.
5. С всичките заверки - заверка и в Турското посолство"

Това го копирах от друг форум,скоро четох за пътуването с кола и попаднах на този материал.Доста има писано там и в още един,пуснах гугъл с пътуване с кола до Анталия
Човека е направил пътуването,но претесненията са му били големи,надявам се при вас да мине гладко и да имате хубава почивка.

# 665
  • Стара Загора
Благодаря много Ива..но ние ще пътуваме до Айвалък.

# 666
  • София
"За пълномощното проверих - по закон трябва да имам легализирано пълномощно, преведено на турски.

Последователността е:
3. Превод на турски.
оу това е много завъртяно ...
има ли някой минал по този път, един колега ще ходи септември със служебна кола и мен ме чака подготовката на документите му......

# 667
  • Varna

Последователността е:
3. Превод на турски.
оу това е много завъртяно ...
има ли някой минал по този път, един колега ще ходи септември със служебна кола и мен ме чака подготовката на документите му......

Ние ходихме 2 поредни години с лизингова кола:
1. Легализиран превод на турски
2. Заверка в турското консулство в Бургас

Втората година минахме със същото пълномощно. Никъде нямаше валидност и минахме без проблем.

# 668
  • EU

Ние ходихме 2 поредни години с лизингова кола:
1. Легализиран превод на турски
2. Заверка в турското консулство в Бургас

Втората година минахме със същото пълномощно. Никъде нямаше валидност и минахме без проблем.
Естествено и пълномощното от лизингодателя, това са всички необходими документи, няма значение в коя част на Турция се пътува  Laughing

# 669
  • Стара Загора
Едно нещо се зачудих...трябва ли да имам заверено пълномощно от майка си, че мога да хоя в тоалетната там...и подпечатано в Турското посолство Rolling Eyes
А сега сериозно - аз съм от Ст-З...тук такова посолство няма....до София ли трябва да ходя...и аз ли върша тази работа или лизинговата компания?

# 670
  • Varna
Едно нещо се зачудих...трябва ли да имам заверено пълномощно от майка си, че мога да хоя в тоалетната там...и подпечатано в Турското посолство Rolling Eyes
А сега сериозно - аз съм от Ст-З...тук такова посолство няма....до София ли трябва да ходя...и аз ли върша тази работа или лизинговата компания?

Ти отиваш. Незнам как е в София, но в Бургас сутринта отиваш, плащаш таксата, оставяш документа и следобяд  си го вземаш. Не ти ли е по-близо да отидеш до Бургас?

# 671
Мисля,че имаше консулство и в Пловдив  newsm78
Поне преди години имаше,може да проверите.

Ето и адреса:
http://www.journey.bg/organisations/?&otype=13&org=668&page=

# 672
  • Стара Загора
Eими благодаря ти...и аз днес разбрах че има в Пловдив...което ми е най-близко де

# 673
Здравейте, искам да попитам всички, които са пътували до Кушадасъ с автобусите на АураТур.Знаете ли през кои точно градове минава автобуса, защото не сме от София и ще се наложи да се качим от друг град.

# 674
Здравейте, искам да попитам всички, които са пътували до Кушадасъ с автобусите на АураТур.Знаете ли през кои точно градове минава автобуса, защото не сме от София и ще се наложи да се качим от друг град.

Това бих го уточнила с тях, да не ви чакат в София, и да ви чакат в другия град. Не разчитай на форумска информация за такова нещо  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт