Просто споделено...

• 17 555
  • 185
  •   1
Отговори
# 90
  • Вън от пространство и време
Ми и те виждат разликата между нас и тях. Бай Ганьо (не за циганините иде реч Wink) не е престанал да върши геройства по Европата и да ни гради отрицателен имидж. А като дойдат тук...  ooooh! От аерогарата ги почваме с абсурдите - таксиметровата тарифа се определя по това дали хората са българи или чужденци.

Да считаш че едно дете е лошо по рождение, по генетични заложби и както и да го възпитаваш все лошо ще си остане и престъпник ще стане не е просто предразсъдък, а невежество и простотия. Съжалявам ако обиждам някого, но това е моето мнение.

С малкото уточнение че не говорим за случаи, когато наистина има някакви патологични психични отклонения. Но те в никакъв случай не зависят от етническия произход като цяло. И за щастие са много рядко срещани.

Последна редакция: нд, 01 авг 2010, 09:52 от Gankata

# 91
  • София
Запис  Laughing Laughing Laughing

# 92
Отпис   Mr. Green

# 93
да ида ли за пуканки, да не ида ли... Mr. Green

# 94
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B0%D1%81%D0%B0

Последният абзац гласи:
===
Историческите опити за дефиниция на раса постепенно отпадат, заради развитието на генетиката. Съществува 0.1% генетична разлика между две случайно избрани човешки същества. Откритието, че само 8% от този 0.1% разлика, разделя основните раси накара някои учени да потвърдят, че расата е биологически безсмислена. Причината е че се намират, същите различки между, които и да било съседни села или градове. Това превръща расовата класификация, в изкуствено налагане на граници, при един естествено продъжителен процес.
===
Взето от „http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B0%D1%81%D0%B0“.
===

Впрочем, синът на корнишона нали не е малцинствен? Къде й е проблемът тогава? Взех ужасно да се обърквам в теориите й, та ако може някой да ми преведе...

# 95
  • София
Синът не е малцинствен, но пък за сметка на това движи с малцинствени групи - явно според Курнишона те са виновни за всичко Peace

# 96
Ох, все за за Араш Фукарата се сещам като пусне някой пост по темата.

http://www.youtube.com/watch?v=-daGQCpt5w4&feature=related

# 97
kutana,ние сме кандидат осиновители от около год. и половина,и само веднъж ни извикаха за ромче,макар,че сме писали ,че желаем от български произход! Имаме резерви и все още не сме се решили да отидем да го видим,чудим се какво да правим! Нашето мнение е ,че за българско дете искат пари !?  Нима в цяла   Б-я няма  българчета по домовете ? Защото и на наши познати предложиха ром,а други подаваха 3 пъти по 2 год.също поради тази причина. Питам се -циганките забременяват малки,не знаят що е презерватив,оставят си децата,а българите трябва да им ги осиновяваме ли ?
На другите пишещи по темата-попрочетох ви ,не знам на колко сте години,но моля ви не се опитвайте да налагате мнението си на другите! Не виждам защо трябва да нападате korni6onko ,всеки изразява мнение,не се обиждайте един друг,всички хора са различни,това са лични въпроси засягащи само даденото семейство,и решение на съответното семейство !

# 98
  • София
Ако няма да взимате ромчето, напишете отказ и то бързо - няма нужда да чака едномесечния срок, за да го предложат на друго семейство, което о, чудо може и да го чака и иска. Не е нужно детето да стои в дом само заради вас.
По останалото няма да коментирам  Peace

# 99
Питам се -циганките забременяват малки,не знаят що е презерватив,оставят си децата,а българите трябва да им ги осиновяваме ли ?

А кой ви каза, че трябва?  newsm78 Може би искате и да дойдат да ви благодарят?
Имайте си мнение, обаче не търсете съчувствие и оправдание.
Аман вече.

# 100
  • София
Не се коси, бре жена, отдавна не бяхме чоплили този въпрос, има-няма месец, чак ми липсваше  Mr. Green

# 101
Вие пак не си гледате децата.

# 102
  • София
Вие пак не си гледате децата.
Ми ние сме на работа, как да си ги гледаме  Mr. Green

# 103
  • София
Нашето мнение е ,че за българско дете искат пари !?  

Разбира се че искат пари!!!
Вие как си представяте първо качество без пари?
Но съм убедена, че ти и съпруга ти, българи, поради качествата които носи този произход, би трябвало да сте интелигентни и преуспели хора, така че парите вероятно няма да са проблем за вас.

# 104
Нашето мнение е ,че за българско дете искат пари !?   

Разбира се че искат пари!!!

Lindt , не ми се вярва merimerim в  да схване иронията ти.Все пак аз да си кажа, че това с парите са градски легенди.Във всеки случай тези, които са "се подредили" в регистрите, не са от породата на даващите, нито има как и кой да им вземе.

Освен това, merimerim, трябва да ти кажа, че българките, които остават децата в домовете също не са ползвали презервативи.Това, в случай, че си в заблуждение, че са заченали непорочно.И туркините, и рускините ,и румънките, а наскоро имаше и една хърватка-и те, също.

Общи условия

Активация на акаунт