Първото ритниче е радост голяма за НОЕМВРИЙСКАТА мама

• 22 520
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, аз преди срещата ще съм в района на Дружба, ако има някоя нуждаеща се от превоз
да свирка докато е време  Crazy

Whistling
Еее, ще ме изнвиняваш, ама си леееееееко далеко  Joy

# 211
Момичета, аз преди срещата ще съм в района на Дружба, ако има някоя нуждаеща се от превоз

Whistling
Пфуу ... пак не ме върза  Joy ми пак сте без мен значи  Mr. Green

# 212

Whistling
Пфуу ... пак не ме върза  Joy ми пак сте без мен значи  Mr. Green
newsm45

# 213
Аааааааааа , без да ми ревеш ... или идваш да ме вземеш или ...

# 214
Аааааааааа , без да ми ревеш ... или идваш да ме вземеш или ...
Малее, ти каква си лоша. Знаеш, че не искам да карам толкова много и ме тормозиш.
Ама не ме пробвай така, че да не направя мили очички на Мишинаторчето и да дойдем  Joy  travel

# 215
ЧРД на Мама Мими, Раши и Амелия !!!!!!!    bouquet   bouquet   bouquet
Мимозка, а на теб приятно моренце! Тази седмица го дават лятно времето, но днес не е точно такова  newsm78 Къде ще ходите (може да си споменала, но не се сещам  Embarassed)
Рашинка, на теб кога и с какъв ехограф ти казаха пола първия път? Струва ми се странно да объркат  Thinking
До скоро...

# 216
  • Пловдив
Здравейте мами

ЧЕСТИТ РОЙДЕН ДЕН НА мама Мими, Амелия и Рашина да сте живи здрави,много ама много щастливи , леко бременеене и здрави бебчета през ноември Ви пожелавам от все сърце!!!    newsm59

Аз да ви кажа сега се връщам от лекар ходих на 3д и бебо се крие по гъз седи и неще да се покаже какво е Simple Smile
срамежлива дама или господин ще си остане тайна все още за нас Simple Smile
но най-важното е да е живо и здраво и да си расте здравичко Simple Smile много се върти тай като все още има място , широчко му е Simple Smile

bouquet

# 217
Момичета и аз съм за в Шейново!  И последно в 14 ч. ли се уговаряме пред главния вход да се чакаме?!  Thinking

# 218
Ааа ква съм забравена! И честит рожден ден на Мама Мими и на Амели, желая ви всичко което си желаете, безпроблемно да се сбъдне!

Много е хубаво като имаме весели поводи, дано винаги ги има  Hug

# 219
Честито и тук на мамите рожденнички !!!   bouquet

я кажете верно къде и в колко ще се събирате след Шейново или някой да ми прати тел на ЛС, за да ви намеря  Mr. Green Аз съм на изпит сутринта и после няма да ходя на работа, затова може и да подосаждам  smile3521 smile3508

# 220
Благородно ви завиждам за срещата утре.

mimata14, мъж или мадама ще видите след има няма 4 месеца, радвам се, че всичко е наред. И ние като вас още не сме видели пол.

mim4ето, в Гърция отиваме на п-в Касандра. Не съм споменавала досега.
Дано да имаме слънчево време следващите две седмици. Ще се върна към 20-ти живот и здраве.

А дотогава късмет и здраве на всички. Чао от мен!

# 221
Малке мравке, не знам колко време ще продължи обиколката , но ще се разберем с теб  Peace

Бебослава, аз мисля, че остава  Wink

Ангела-веси даде идея за Кривото , по принцип нямам никакви претенции, единственото което е ,ако е хубаво времето да е някъде навън. Може пък сега да мислим, и на самата среща да решим . Както кажете!

# 222
Mimoza-Plovdiv-пожелавам ти чудесна почивка изпълнена с много емоции.И да си кажа,че тайничко ти заблазявам.

# 223
  • Девето поколение софиянка
Здравейте, момичета! На трите рожденички много щастливи мигове, и тук да ги поздравя   bouquet!

Сега си видях резултата от БХС-За риска от синдрома на Даун- 1:2000, възрастовия е 1:640, ЧХГ-19.4, общо взето май всичко е наред  Praynig,
Записах си час при доцент Томова за ФМ и фетална ехокардиография за 14.07, е вече след това може и да си отдъхна малко  Grinning, че само се притеснявам.

Мимоза- Много слънчево време и само положителни емоции  Hug
Аз от сега се абонирам за следващата среща

Много прегръдки от мен  Hug

# 224
Аз също нямам претенции и оставям се във ваши ръце за избора за кафене, тъй като почти не ги знам кафенетата там наблизо  Blush   И може и да е навън, стига да има хубава сянка, че да не изнаприпадаме в тези жеги  Mr. Green

Мимозке, приятна почивка, чакаме те после да разказваш хубави спомени   Flutter

Общи условия

Активация на акаунт