Първото ритниче е радост голяма за НОЕМВРИЙСКАТА мама

• 22 530
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • в гората
 Kölsches Mädel , аз искам телефон на лични   Wink.Няма да обикалям Шейново, лежала съм там и не ме влече   Rolling Eyes .Но ако успея да пласирам дребния на баба му, ще се радвам да се запознаем. Peace

# 256
angela_vesi обмислях го този вариан, да драсна от работа, но днес дойдох по късно, в петък пак ще липсвам по някое време, че ще ходя за болничния да си взимам и много ще ми се насъберат отсъствията за тази седмица и за съжаление този път ще пропусна срещата. Ама вие мислете кога да е следващата, по възможност в неработно време  Blush

# 257
Я Катенцето като се включи, да каже дали случайно днес не е била в Mall Of Sofia,
че май Мишинатор я разконспирира  Mr. Green

Утре в 14ч пред главния вход, нали ?
За който не е разбрал си оставям телефона - 0884353004  Hug

# 258
Момичета, имам молба към вас и по-скоро тези с къщи или ако имате познати, които биха искали да си вземат куче. Днес като си изпращах мъжа и той видя до кофите един малчуган, огромна прилика с лабрадор или голдън ретривър и след мрънкане по телефона за кученцето, не издържах и слязох да го нахраня. Много е готин и любвеобилен на пръв поглед, хапна похвално и се излегна пак на тревата за дрямка. Играеше му се, но аз избягвах да го пипам, да не лепна нещо сега. Иначе беше мръсничък, но нормално като е навън. Изглежда около 2/3 месеца, личи си, че е бил с хора, но явно са го изоставили. Не е улична порода със сигурност. Бих го прибрала веднага, ама майка ми ме заплаши, че ще сме трима бездомни после, ако го взема. А и с котка, бебе и малко куче...
Знам, че и вие сте в моето положение, но ако знаете някой, който би искал да си има кученце ще се радвам да му намерим дом. Ако знам, че има на кой да го дам, ще го взема за няколко дни да го приведа в приличен вид  Simple Smile, да не е на улицата и да не му се случи нещо лошо. Ама иначе само мога да го храня, докато не изчезне.
Ако има интерес, мога да го снимам.
ОФ с тоя бременен мозък не мога да се спра.
Извинявайте, ако съм обидила някой по някакъв начин с този пост!

# 259
Здравейте момичета,

И ние очакваме прекрасно здраво бебче в началото на Ноември. Все още от суеверие се спотайвам и по скоро ви чета и споделям вашите радости и вълнения.

Това за което се включвам е молба за съдействие. Имам записан час за ФМ при доктор Димитрова на 12.06.2010 от 13.30 ч.в клиника Фемина. Ще ни е доста трудно обаче да пътуваме от Шумен на 12 ти. Ако някоя от софийските мами има записан час при същата лекарка за друг ден през тази или следващата седмица без петъците и няма нищо против да се разменим ще съм и много благодарна.

За този преглед ще пътуваме приблизително 10 часа в двете посоки, но ми е много важен, за това и се осмелявам да ви помоля за смяна ако имате желание и възможност.

Моля ако някоя мама прояви интерес да ми пише на лични, за да се чуем и уточним подробностите.

Благодаря предварително.

# 260
  • София
И ние очакваме прекрасно здраво бебче в началото на Ноември. Все още от суеверие се спотайвам и по скоро ви чета и споделям вашите радости и вълнения.
      Добре дошла и леко бременеене  Hug.
  Не мога да ти помогна за размяната.

# 261
Нивеа, добре дошла !  Hug
За съжаление и аз не мога да помогна . Държа си аз на моята Врагалева  Laughing

angela_vesi , толкова обичам кученца, че като чета ми ида да дойда и да си го взема, ама не става  Sad

# 262
Здравейте и от мен. Аз почти наготвих и сега сядам да ви почета. Ходих до Пикадили Мол Варна да напазарувам и във Фокс Кидс има много готина оферта - избираш си две неща и плащаш само едното (по-скъпото разбира се), та Малчо се обзаведе с два комплекта блузки с шортички, както и със супер сандали за плаж Simple Smile
Люси, мноооггооо полезна ще е лекцийката, жалко, че няма как да присъствам  Cry Моят син се роди недоносен в лека степен, но въпреки това се наложи да престои в кувьоз и съответно не можех да го кърмя. Още помня ужаса със запушените канали (понеже няма кой да изсуква), денонощното висене с помпа в ръце (носех му кърма в болницата), с мъжа ми се сменяхме да помпим (ако знаех щях да си вземе електрическа помпа, нооо с механична) и като го взехме засука, но бързо заспиваше и не наддаваше достатъчно, в един момент кърмата вече не му и стигаше. Почнахме с дохранването по съвет на педиатърката и се свърши с кърменето. Дано и тук направят подобна лекция и да отида  Peace
Раши, имах предвид дали е бил триизмерен видеозона или не. Но явно не е бил  Thinking
Весел ден на всички!!!

# 263
angela_vesi-много благодаря за поканата и на мен много ми се идва на сбирката или поне на кафенцето,но малката беше с лека кашличка,а сега следобяда се засили и сополки имаме вече така че и утре ще се гледаме.Нямам на кой да я оставя та дори и за минутка,нашите са на работа.Надявам се другият път да се видим със всички майчета,поне Мишлетата ги познавам лично и от тях ще чак да разказват как е минала срещата и за Шейново и за кафето.
Nivea Simple Smile -добре дошла,аз също немога да ти помогна,защото съм за Марков.

# 264
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Привет, мами  Hug Пожелавам Ви утре да си изкарате хубаво на срещата...Мен все още ме е яд, че няма да присъствам, но се надявам по-натам да имам възможността да се видим   bouquet

Я Катенцето като се включи, да каже дали случайно днес не е била в Mall Of Sofia,
че май Мишинатор я разконспирира  Mr. Green

Ей, Мише, мъжкото Мише много наблюдателен  Party Да, бях в Mall-а да хапна, че все бях умряла от глад  Crazy Аз кажи речи всеки ден съм там по обед...Другия път свиркайте ако ме мернете, че аз съм малко блейка и не виждам хората около себе си  ooooh!   bouquet

# 265
Той е физиономист голям. Даже ми казва "Това не е ли Катенцето ?" и аз те гледам, ама казвам "Не зная"  ooooh!
И после влизам във фейса да ти видя снимките и пак не зная дали беше ти  Joy Ужас съм.

# 266
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Ооо, със сигурност ако Ви бях видяла и аз нямаше да Ви позная...Даже да не казвам, че може и да съм Ви видяла ама да не знам  Blush Ами вече ще си знаете, че съм аз и ще се радвам да се обаждате  Hug

# 267
Той е физиономист голям. Даже ми казва "Това не е ли Катенцето ?" и аз те гледам, ама казвам "Не зная"  ooooh!
И после влизам във фейса да ти видя снимките и пак не зная дали беше ти  Joy Ужас съм.

Мен обаче ще ме познаеш 100% по шкембето  Joy аз съм като подвижна атракция  Joy

# 268
  • София

Люси, мноооггооо полезна ще е лекцийката, жалко, че няма как да присъствам  Cry Моят син се роди недоносен в лека степен, но въпреки това се наложи да престои в кувьоз и съответно не можех да го кърмя. Още помня ужаса със запушените канали (понеже няма кой да изсуква), денонощното висене с помпа в ръце (носех му кърма в болницата), с мъжа ми се сменяхме да помпим (ако знаех щях да си вземе електрическа помпа, нооо с механична) и като го взехме засука, но бързо заспиваше и не наддаваше достатъчно, в един момент кърмата вече не му и стигаше. Почнахме с дохранването по съвет на педиатърката и се свърши с кърменето. Дано и тук направят подобна лекция и да отида  Peace

Мимче, да, никой от нас не е застрахован.
На лекцията могат да дойдат и майки, чакащи едно дете, то кърменето си е все същото, просто на нея ще има повече инфо за запазване на лактацията ако бебето/тата не са при майката по-дълго време...
През август по време на Световната седмица на кърменето ще има още лекции за кърменето. Но, има време дотогава, ще ви информирам своевременно.
Във Варна предполагам също ще има лекции покрай ССК, там имаме също консултанти, пък и вие, варненки сте доста активни по този въпрос.

Kölsches Mädel , я кажи колко струва ФМ там при твоята Врагалева?

Изобщо, ако може и други да се включат кой къде знае колко струва? Ама уточнявайте за 3D или обикновен ехограф става дума, моля.

# 269
Ооо, със сигурност ако Ви бях видяла и аз нямаше да Ви позная...Даже да не казвам, че може и да съм Ви видяла ама да не знам  Blush Ами вече ще си знаете, че съм аз и ще се радвам да се обаждате  Hug
Ако пак те засечем, ще ти грабна хранате от ръцете, та току виж тогава си ни обърнала внимание и си ни познала  Joy

Даркеее, теб ще те позная и с широко затворени очи  Mr. Green Hug

Общи условия

Активация на акаунт