Първото ритниче е радост голяма за НОЕМВРИЙСКАТА мама

• 22 531
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
обиколка на главата - 33,8 мм  newsm78
обиколка на стомахчето - 110,2 мм  Blush
и обиколка на бедрото - 20 мм  nuts
с две думи - СУПЕР СМЕ  moresmile

Браво за прегледа , ама тия размери сигурни ли са ... нещо не ми се връзва обиколката на стомахчето. Тъкмо гледах нашите размери. Обиколката на главата е най- широкото нещо на бебето , може док да се е объркал/а  newsm78

# 406
МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА! Камък ми падна от сърцето! Преди малко се върнах от ФМ. Отидох със страх, защото преди 3 седмици ми казаха, че в мозъка на бебето има киста и от тогава живея в тих ужас. Сега кистата я няма и моето малко момченце изглежда съвсем добре - без никакви забележки, както се изрази д-р Марков!  Heart Eyes Влязох само да споделя. Сега се връщам на работа, че утре уикендът ми ще стартира по обяд  Grinning

# 407
Миньон, браво за прегледа... обаче как може просто така преди да ти изръсят, че  има киста в мозъчето му... ooooh! представям си, какво си изживяла през тези дни... от тук нататук само хубави неща за бебчо да чуваш Praynig

# 408
Мимче, мерси за списъка Wink

Миньон, много се радвам за теб, че бебо е добре! Ох, как ли си се чувствала милата!

Берушка, и аз вчера много се ядосах. Нарочно се правят, че не ме виждат. А вече не е да не ми личи, че съм бременна. Само тук таме някоя свястна лелка си прави труда да стане. Иначе дядовците, бабите и учениците са най-безочливи - гледа те, оглежда ти корема с интерес даже, но няма да стане. Учениците даже си коментират. А бабичките се блъскат. Вчера една ме отнесе, щеше да ме бутне да падна само и само да седне. Бях си сложила торбата на седалката и си дупчех билетче и тя хоп, бутна ме, мушна се под чантата изгледа ме лошо и се пльосна. Аз от учудване дори не успях да и кажа нещо. Толкова ми стана обидно, че очите ми се напълниха със сълзи. А околните хора ме гледаха със съжаление, но никой не понечи да стане.

Онзи ден, на пешеходната пътека, един шофьор ми наду клаксона да тичам да мина по-бързо, защото на него явно не му се намаляваше. Следващият път записвам номера и се обаждам в КАТ. Дано моите деца никога не бъдат такива "нечовеци"!

# 409
Мимозке, и Марков това попита.  Grinning Моята докторка също беше възмутена, че са ме изплашили (този преглед беше на трето място и по съвсем друг проблем), здраво ми се накара, защото тези кисти, даже да ги има, обикновено изчезват в процеса на развитие на мозъка, ама... страх, страх... Още повече като ми обясниха симптом на какво биха могли да бъдат... Не питай какво ми беше!
Видях, че има и други мами с новини от ФМ и все хубави  Grinning. Честитоооо!
Раши, чета те и ми става толкова мъчно... Като знам в чужбина какво е отношението към бременните... миналия път с корема във Франция се чувствах като принцеса - пускаха ме най-отпред на всички опашки (аз си се редях чинно, но винаги ме забелязваха и привикваха отпред), всички ми се въртяха на пета и бяха толкова внимателни... А тук - пълна диващина! #2gunfire

# 410
Да, доста лошотия се е събрала в хората за съжаление...и моите наблюдения са такива. Досега само един път ми се случи да ми направят място в градкия транспорт и то си беше все едно да спечелиш от лотарията Wink при това все още съм в 16 та седмица и издържам, за после незнам как ще се влача в жегите...
Миньон, направо се ужасих как е възможно да са ти казали толкова ужасно нещо преди да са били сигурни в диагнозата???!!! Нямам думи.....3 седмици такъв кошмар!!! Много се радвам за теб, че всичко е наред и си се успокоила.
Мимче, браво за списъка!!! Simple Smile

# 411
  • София
Миньон, радвам се, че всичко е наред с момъка  Hug.

slunho, важното е, че бебето е добре  Hug. Полът ще го разберете скоро  Peace.

# 412
daryl hana ,да са ви честити и на вас сините гащи!Заформяме един истински,силен мъжки отбор! smile3525 newsm74 stork-boy
А какви ще сме свекървичкиии, мммм. hahaha Отбора на розовите гащи да му мислят. Joy

# 413
Здравейте момичета и аз се завърнах от дълъг престой в болницата. В ече може да ми сложите  stork-boy stork-boy stork-boy , няма да можем да се сватосаме с другите тризнаци Grinning

# 414
Браво, това се казва мъжка мама!  Grinning Дано от сега нататък да влизаш в болница само за раждане!

# 415
Понпонче , добре дошла Hug... повече никакви болници до раждането .... честито за мъжлетата , а на  ангела- веси честито за момата  bouquet

# 416
Ха здравейте вече  Hug
Много благодаря на Мишето  Heart Eyes , че е споделила с вас, аз само нейния номер имам и затова бързам да се похваля.
Дъгичка, може да сме се засекли с теб за БХС-то днес  Simple Smile Ама само руси жени имаше освен мен, незнам дали си била някоя от тях.
Всички много щастливи, само таткото мрънка и не може да го преживее още  Laughing Мисли от сега как ще прави секс, какво и кога трябвало да ѝ кажа и да не я пускаме да излиза до 18  Shocked Гони го параноята вече. После седяхме малко в центъра и зяпахме минаващите хора и ги обсъждахме  Twisted Evil и най-вече тези с децата.
Аз цял ден скитам след новината за розовото, не ми се прибираше чак. Ама много жега ми стана,едвам си стигнах и като се прибрах, направо заспах, но майка ми ме събуди да съм хранела кученцето  Rolling Eyes
Иначе да ви кажа за пола, аз си знам през цялото време, че ще е момиче, ама моя не мога да го убедя просто. След 18-та седмица трябва да отида на ФМ най-накрая и да видим тогава какво ще излезе. Да ми кажете освен във Фемина, дали мога и в МД да отида и да ми кажете там цена, ако знаете пак ли е към 80лв? Къде правят диск с прегледа, поне да имам спомен и да показвам на далечните роднини, да се радват и те малко на бебе?
Честито и на другите с пола и е много хубаво, че се множат мъжките мами, да имат и нашите дъщери с кой да правят секс после за мъка на моя татко  hahaha
помпонче, честито завръщане и много късмет с малките мъже, никакви болници повече  Praynig

# 417

Честито и на другите с пола и е много хубаво, че се множат мъжките мами, да имат и нашите дъщери с кой да правят секс после за мъка на моя татко  hahaha

Е това изказване вече ще го довърши вашият татко hahaha Joy

На мен нали моя доктор ми каза в майчин дом да си правя ФМ, и като ходих оня ден да си взема резултатите от БХС питах жената от НГЛ правят ли в Майчин дом ФМ и тя ми каза, че хубав апарат имат само на 5-тия етаж, но го ползват само за лежащи в болницата. И ми препоръча да си нашравя ФМ или във Фемина или при Марков. Каза, че е по добре да е при някой от специалистите по ФМ  Peace

# 418
Ама верно какъв мъжки отбор се събра! Рашина, Понпонче , честити мъжленца!

Весе, заплювам ти момата да си ги сватосаме с моя момък, че хич не е лошо сватята като са от Португалия, Mr. Green!

Понпонче, твоите и на Руми-буми и може да сформирате един хокеен отбор  Mr. Green! Само сипредставям ,каква атракция бихте представлявали двечките на някоя форумска среща!  Hug

Миньон, добре че си се успокоила ! Ама как може да тревожат така бременна жена .Тревогите от една такава новина могат да имат много по-лоши последствия от самата новина впоследствие  ooooh!  То е хубаво човек да е информиран, но когато вече всичко се знае окончателно, а не само да се тревожиш и притесняваш за нищо! Добре, че всичко е ок!

А за отношението на хората : но комент! Много лоши са (сме )  станали ! ooooh!

Веси, и във Фемина и в Марковс правят диск, но нека някой запознат да каже цените. Може да се поразровиш в темите в Здравния подфорум. Там със сигурност е казано, но мен ме мързи да проверявам  в момента  Blush .

# 419
angela_vesi Честити розАви гащички  Heart Eyes  Аз бях м/у 10 - 11 часа там и съм с тъмна коса и бях с кафяв панталон и черна блуза и само пъшках колко ми е жега  Laughing
понпонче, днес тъкмо се бях сетила за вас! Да пазиш мъжете, че ти си една от основните "донори" на мъжко тяло  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт