Първото ритниче е радост голяма за НОЕМВРИЙСКАТА мама

• 22 509
  • 739
  •   1
Отговори
# 465

Момичета, имам удоволствието да ви съобщя за съвместната инициатива на BG-Mamma и Ла Лече Лига България, която ще се осъществява във всички отчетни теми, които желаят да участват в нея  Grinning

На вашите въпроси, свързани с кърмене и захранване аз и Мяучето, като помощници по кърмене към Ла Лече Лига и майки с добър опит, с радост ще се отзоваваме, като ще ви предоставяме възможно най-пълна информация, за да вземете най-доброто решение за бебетата си!  Grinning Тук има много успешно кърмили майки, които могат да са от голяма полза с опит и споделено мнение, но ако прецените, насреща сме.

Този проект стартира успешно преди няколко месеца в отчетната тема на Март-енки 2010, както и в почти всички отчетни теми, в тях отговарят други консултанти от ЛЛЛ. Целта ни е да помогнем на бъдещите майки да се чувстват спокойни, информирани и щастливи по време на един от най-прекрасните периоди с бебетата.

Ако желаете вашата отчетна тема да участва в инициативата (трябва да го решите и кажете в темата), ще ви пускаме и информация кога и къде ще се провеждат кърмачески лекции и срещи на ЛЛЛ в цялата страна Simple Smile

В отчетните теми, които до момента участват в проекта, записаха на 1
ва страница тези подробности, за да е по-лесно за помнене и справки  Simple Smile

За да няма неискани съвети, ще е по-лесно ако имате питане към нас, да го маркирате някак, например

Шаманката и Мяуче, интересувам се за... едикакво си  Grinning
(да се откроява по-лесно); някоя от нас ще отговори на питането. В случай на спешни въпроси или ако се забавим с отговора на някое питане, можете да ни пишете и на лично съобщение. Извън питанките за кърмене/захранване, насочени изрично към нас, няма да се намесваме в темата, защото тя е ваша отчетна и не бихме искали да ви притесняваме.

От мен това, решавате вие  Grinning[/color]

# 466
Шаманката , много благодаря за предложението и поздравление за инициативата! Аз лично съм много "за" да ни помагате, въпреки че аз вече имам скромен 1,5 г. успешен опит с кърменето и се надявам и с второто да е така, че и по-добре.

Използвам случая да кажа, че винаги ще помня първата ми среща с Ла Лече Лига, когато бях някъде 5-6 месец. Тогава толкова много и искрено се впечатлих като те видях (да, лично теб) как кърмиш ходещо детенце (сладкия ти синковец)Simple Smile) После свикнах де и за щастие преживях същото!

Между другото честита дъщеричка! Малкият сега проявява ли интерес към кърменето? Предполагам, че си го кърмила минимум до 3 или още продължаваш  Mr. Green ?

# 467
Приветче по вечерному  Mr. Green

Тая Лама никаква не се появи да размята халки тук. Надявам се да им е минал прекрасен деня. Ламич , честит брак и много дълги години щастлив семеен живот с много детски смях около вас   bouquet

Аз също подкрепям инициативата на ЛЛЛ и с радост ще чета въпросите и отговорите към тях  Peace Кърмих успешно сина си 11 месеца , надсявам се и сега да успея , че и повече  Simple Smile

ПП Ние за уикенда се преселихме на вилата и надявам се да се отървем от жегите дето се задават ... само дето кабелния оператор чак понеделник ще ни възстанови телевизията ... ама поне нет имам  Mr. Green

# 468
Добро утро на всички.
Аз също съм за ЛЛЛ и ще ми бъде интерсно тъй като кърмих дъщеря си 8мес.,сама се справих с това  въпреки,че хич не ми беше лесно и ми трябваше много търпение и упоритост.Надявам се сега вече да ми бъде по-лесно и особено,когато има към кого да се обърна и да попитам. Peace

# 469
Добро утрооооооооооооооо!!!!!!!!!!
Кой е ранобуден,а?  Joy Joy Joy  Айде поспаланки, ставайте...  Laughing Чакам си гостенката и затова трябваше да стана рано  Blush

За ЛЛЛ едва ли някое мамче от тук ще е против Simple Smile

Бебославка  Heart Eyes Я си признай сега на кого се е метнал бебчо?  Laughing

Приятен ден на всички   bouquet

# 470
Аз ли съм следващата по рано будност? Макар, че се съмнявам да изпреваря Дидката и Неси . Нас ни събуди съседчето и майка му, едната реве, другата вика...

Хора искам да ви попитам, вчера нали бях на бал и вече преди да си тръгнем, някакво много странно чувство от дясно ниско долу, все едно .. нещо м/ боцкане, придърпване за секундичка, после пак така и се прибрах, легнах си. Станах да ходя до магазина, пак започна. Като си легнах да спя, нищо, през нощта един път го устеих. Какво за Бога е туй нещо? 

Много се радвам за инициативата на Ла Лече Лига.   bouquet

# 471
Дъгичка може би бебо се обажда,знам ли  :oo
А ние станахме в 8ч.  Grinning

# 472
Дъгичка може би бебо се обажда,знам ли  :oo
А ние станахме в 8ч.  Grinning

Ох, какво ли чета и аз?! Ами то не може от леглото на компютъра, нищо не виждащата да се лепна...  ooooh!

Надявам се да си права, Дидка!  Confused

# 473
  • София
   Да се разпиша и днес  Laughing. След малко отиваме на черешо-бер. Всъщно аз на черешо-ям  Mr. Green. Най са ми вкусни от дръвчето.

Веси, добре си направила с мартеничката  Peace. На църква можеш да отидеш в час, в който има по-малко хора. Иначе случката не я приемай от лошата страна. Това понякога са за изпитание.

Бебославче, браво за прегледа и че бебо си е все мъжле  Laughing. Приятна разходка в македонско  Party. Ти с различни рокло ли ще си?

Шаманка, съгласна съм за инициативата  Peace.

Дарче, хубаво сте го замислили  Party. Crazy.

Дъгичка, ако е за кратко не се тревожи  Peace. Нормално, нали си имаме по едно бебче и то подсеща за себе си  Wink.

Лами, май те мернах  Wink. Как мина сватбата? Аз да не остана невеща  Laughing.

# 474
Добро утро! Ние станахме в 8 по традиция с яслата.
СТРАХОТНО е това с ЛЛЛ. Аз съм ЗА! Дано този път да кърмя повече.
Приятен уикенд! Ние в късния следобед ще отразим едно плажче!

# 475
Здравейте момичета Simple Smile

И аз съм ЗА инициативата на ЛЛЛ!

Пожелавам хубав и успешен ден на всички! Simple Smile

# 476
Аууу , че сте кротки днес  newsm53

Бързо на линия инак ще ви чакам с извинителни бележки smile3503

# 477
Добро утро и от мен, макар че то май е станало вече обяд  Grinning !

Шаманке , инициатива е страхотна !!! Искам да ти благодаря и за страхотна лекция миналата неделя в София. Hug
 Дано да има по-скорошна!  Малката Матеа  е супер сладка !

Бебослава, приятно мерене на роклята  Wink !

Лама, чакаме снимки, еййй!  Hug

# 478
Ние с малката ходихме до ЗООто днес Simple Smile Видяхме малките мечета. Супер са сладки и палави  Heart Eyes За съжаление малката маймунка я нямаше, ама женската пощеше мъжката  Joy Хранихме патките, сърнички, козлета Simple Smile Много хубаво беше и много жегаво, ама лято, какво да се прави Simple Smile Хубавото беше, че се чувствах добре Simple Smile

мимче, приятно плажче. Благородно ти завиждам  Heart Eyes

# 479
Мале, Теди защо мъчиш детето в тая жега  Mr. Green?
Аз спах досега, ама така напече в спалнята, че се събудих като в басейн.  #Cussing out
Разбрали сме се с комшитата да ходим на разходка, като захладнее, сигурно ще е към 22:00  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт