Първото ритниче е радост голяма за НОЕМВРИЙСКАТА мама

• 22 522
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Ох, ужасия от всякъде!  Cry
Милата душичка, дано е на по-хубаво място и е забравило мъчението, което тази луда, ненормална бабичка му причини!  #2gunfire

Добре дошла, Исабел!  Simple Smile

# 496
Милото бебенце ! Да почива в мир!
Чух по новините. Просто не искам да коментирам, че много ще се ядосам. Горкичкото детенце  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 497
Ох, ужасия от всякъде!  Cry
Милата душичка, дано е на по-хубаво място и е забравило мъчението, което тази луда, ненормална бабичка му причини!  #2gunfire

Добре дошла, Исабел!  Simple Smile

така си е  Praynig

# 498
.

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 20:08 от Мозче

# 499
  • Торонто/София
здравейте и от мен.... ето че събота и неделя пак отлетяха..... много бързо минава това време.... което в нашия случай е много хубаво нали?  Wink
с малко закъснение и аз да честитя на МИШИНАТОР рождения ден.... дано сте изкарали страхотен празник...  bdbaloni
при нас беше много тих и спокоен уикенд .... валя малко повече но пък е полезно за тревата.... тази вечер обрахме на майка ми сума ти листа от лозата и станаха такива хубави сърмички .... отдавна не бях яла...
много ми харесаха всички снимки.... явно че срещата е била супер ...
на мен мъжа ми онзи ден ми направи снимки няколко и направо се уплаших.... изглеждам така както в деня преди да се роди сина ми предния път .... пък нищо не съм качила... сигурно до края ще приличам на кит  Embarassed... ама карай важно е бебето да е здраво!
толкова от мен за днес ... до утре

# 500
  • Карнобат
Здравейте, скъпи бъдещи мами аз съм нова тук, но много ми се иска да ме приемете като една от вас.

# 501
  • Карнобат
Имам един въпрос, бихте ли ми казали кога започва реалния пети месец от бременността, защото навсякъде пише различно. Ще ви бъда много благодарна, ако някоя мама ми отговори.

# 502
  • Карнобат
Това ми е първа бременност. Терминът ми е на 23.11.

# 503
  • Карнобат
Ох съжалявам за многото постове, но все забравям по нещо - на 24 години съм.

# 504
  • София
мише, Исабел, poliksandrita, добре дошли  Hug.

Исабел, честити да са ви сините гащи   Heart Eyes.

poliksandrita, петият месец започва в 18г.с. На 1-вата ни страничка има тази информация и друга полезна информацийка  Peace.

Мишинатор, Честит Рожден Ден (на патерички)! Да си здрав, къмсетлия и винаги да сте с Мишето и се радвате на наследници .

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 09:12 от Dori

# 505
  • Λάρισα
По-добре късно, отколкото никога - честит рожден ден на Мишинатор! Много здраве, късмет, любов и само положителни емоции, а ноември - една здрава и хубава беборана:)

Благодаря за всички пожелания, момичета, и затова, че ме мислихте  Hug
Сватбата мина и замина (благополучно), днес ще ходим да си дооправим документите, че в петък ги домързя да се занимават с нас. Когато събера малко време и сили, ще пусна някоя снимка във фейсбук   bouquet

Добре дошли на новите мами, лека и безпроблемна бременност ви желая.

# 506
Добро утро на всички мами.Ние закусихме и днес си се гледаме въпреки,че сме по-добре но докато не ни свърши антибиотика няма да я пускам на детска.Само се чудя как ще я опазя от басейна,вчера тате го напълни,даже го и тества.
Добе дошли на новите мами  Hug

# 507
  • София
Лами, радвам се за вас  Hug  . Ще чакаме снимков материал  smile3509.

# 508
Здравейте  wavey
     Лама, дълги години семейно щастие ви желая  bouquet
     Добре дошли на новите мами Hug
      poliksandrita, вместо 3-4 поста един след друг, можеш да натискаш бутона редактирай на твоя си пост и там да добавяш това, което си забравила Peace
      Честито на патерици на  Мишинатор newsm59 newsm67

# 509
Здравейте и от мен  Grinning Днес най-сетне бях на преглееееееддддддддддддддддд, не можах да видя бебчо, защото доки не мръдна екрана към мен, но важното е, че бебо е порастнал и е добре. Толкова ми олекна Simple Smile Сестра ми беше с мен този път Simple Smile И вика, че трябвало да се роди на 5.11. и доки вика, че сега точно тогава излизал терминът и тя щастлива  Joy Защото тя е родена тогава. Каза му и че тр да е момиче, ама той каза, че май ще е момче Wink Ама си било скръстило краката и не се виждало добре. Така че аз продължавам да се надявам за мома  Laughing
Питах го за плацентата ми каква е, каза, че е задна, но каза, че това нямало значение, важното е било, че се е вдигнала Simple Smile Иначе мн ме издразни, когато акушерката ми мереше корема и ме пита дали го усещам и аз казах "да" и доки каза, че било още рано  Shocked Как ще е рано бе... то така шава, че как да не го усетя Simple Smile Теглих се сама на кантара и се изкарах същите кила  Laughing Ама колко пратилно съм се изтеглила... аз тия кантари не ги разбирам много,много Simple Smile
Пуснаха ми и кръв и урина пак, дано и там всичко да е ок и хемо да се е покачил  Praynig
И това беше. Радвам се, че всичко е наред  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт