Първото ритниче е радост голяма за НОЕМВРИЙСКАТА мама

• 22 493
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Дъгичка честити розови гащииии, ех че е хубаво, имаме вече толкова моми и момчета, да са ни живи и здрави и по-срамежливите (като мойто) да се показват вече  Hug
beru6ka за главоболието аз изрично питах мойта лекарка че най-много мразя да ме боли глава. и тя каза че вече мога да взимам по 1 аналгин, щото бебето вече било оформено и нямало проблем (парацетамола е ясен). малко се учудих, ама щом казва, сигурно е така  newsm78
беналгин обаче не може (уви)  Sad

# 541
Здравейте момичета, и аз да се отчета Simple Smile

Честити розови гащи на Дъгичка и ММка  Hug

Добре дошли на новите мами  Hug

Берушче, и аз паднах от свестните майки с които си се срещнала, а точно преди малко имах и едни приятелки на гости и едната ми разправяше за някои бъдещи майки колежки от работата и, как едната почти била 9 месец и се е возила на мотор, как друга била 8 месец и въобще не ги спирала цигарите по време на бремеността, даже и не ги намалила, пушила си женицата все така по минимум 1 кутия цигари на ден   ooooh!   Е, наистина не знам как може да има толкова неразбрани майки   newsm78

Иначе и аз го усещам бебо тези дни сякаш по-честичко  Heart Eyes  Е, то не е кой знае какво ритане, ама поне по 1-2 пъти на ден, ми потчуква от вътре  Mr. Green  И най-много, ако съм седнала в някое по-смачкано положение, та ще ме подсети да се поизправя, щото сигурно го карам и то милото да се сгъне, а сигурно си е свикнал човечеца да си е надълго и нашироко изтегнат (поне на досегашните прегледи така си беше)   Mr. Green

Аз от моето гостуване тази седмица при мама и тати, сигурно ще се върна с някое килце отгоре, не ме оставят и минутка без храна   Crazy 

# 542
Берушче, и аз паднах от свестните майки с които си се срещнала, а точно преди малко имах и едни приятелки на гости и едната ми разправяше за някои бъдещи майки колежки от работата и, как едната почти била 9 месец и се е возила на мотор, как друга била 8 месец и въобще не ги спирала цигарите по време на бремеността, даже и не ги намалила, пушила си женицата все така по минимум 1 кутия цигари на ден   ooooh!   Е, наистина не знам как може да има толкова неразбрани майки   newsm78

в тая връзка се сещам нещо, което ме изуми далеч преди да имам планове за забременяване. значи в работата имаше едно помещение за пушене. аз макар никога да не съм била страстен пушач, от време на време слизах там, колкото да си почина за 5 минути. та имаше една колежка, бременна, която обаче беше пушачка. и по време на бременността продължи да си пуши и ми ставаше супер смешно, като слезе и тя в пушалнята с големия корем и извади цигарите, а колежките само като я видят че идва и стават да й направят място да седне, т.е. пушенето няма да я умори, ама стоенето права 2 минути - да  #Crazy

# 543
Здравейте момичета,
хайде и аз да се разпиша при вас днес.

Честито на Дъгичка за розовото, ММка дано има едни розови гащи и за вас...аз пък съм се наредила за сини, че розови простирам редовно...но да видим.

За възпитанието и за начина на отглеждане и аз съм се смайвала, но явно има екземпляри всякакви...глупавото е че по нягока е за сметка на здравето на детето...

За бебето и аз го усещам, но освен хубавите усещания имам и доста неприятни, като придърпване, срязване и то в общи линии доста често, не знам дали е нормално , но в общи линии  гледам да ставам плавно от леглото. Иначе имам едно друго усещане, което май повече ме притеснява и то е една слабост в крайниците. В краката мога да го опиша като това, когато прекалено дълго съм стояла клекнала и как като стана е едно като леко изтръпване, та същото това но и в ръцете...не знам дали го обясних добре ама малко ме притеснява..дали някой има подобни усещания?

хайде че много дълго стана...прохладна вечер ви желая..

# 544
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Здравейте и от мен, мами  Hug Честито на виделите цвета на гащетата  Peace Аз си чакам с нетърпение другата седмица ФМ-то, дано видим и нашите гащички, защото нямам търпение  Flutter

Аз за жегите няма да коментирам  Cry По цял ден съм навън и ми е много трудно...Още 2 месеца работа и стига толкова...Дано само да издържа тези 2 месеца, защото това слънце е на път да ме умори  Confused

# 545
Катенце, направо не те знам как издържаш Sad Не може ли по-рано да си вземеш болничен или отпуска? Ти баш в най-големите жеги ще си на работа  Confused И аз др седмица съм на ФМ ама чак петъка Simple Smile

За бременните пушачки... не знам и не ги разбирам, защото никога не съм била пушач и са ми много далечни тези зависимости, но майка ми също е пушачка и през бременносттите си ги е спирала. Сестра ми и тя така. Това значи, че може... стига да се иска.

# 546
  • Пловдив
здравейте и от мен.честито на всички рожденици,младоженци и вече знаещи пола  на тяхното слънчице.по въпроса с изтръпването и при мен е така.доки ми каза да  пия магнезий.мале много горещо.вчера щях да припадна в един магазин на всичкото отгоре малкия е с 40 градуса температура и гнойна ангина Cryмилото как издържа незнам.абе ужас.иначе другата седмица съм на втора фм и да се надявам че със сигурност ще ми кажат stork-girl

# 547
Привет и от мен.Ние с каката спахме цял следобяд,много обичам като си е вкъщи че мога да спя с нея на воля.Сега и дадох следобедна закуска и е в малкото басейнче умираща от кеф.Но в големия тя казва "чак като оздрвея " Joy
Дъгичка-честити розови гащи  Hug
popy1979 -бързо оздравяване на малчо,мног неприятно горкото с тая температура в тая жега Sad
А относно цигарите -аз съм пушачка,която пушеше по 1кутия горе долу на ден,но и за 2те бременности ги спирам дори с каката не пушех 1г и 5мес. (бременност,кърмене..),но защо ли ги почнах.А сега с бебо се надявам да са спряни завинаги.

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 18:19 от didka banditka

# 548
  • Пловдив
и аз съм пушачка но ги спирам по време на бременност и кърмене.почти всички мои приятелки пушеха докато бяха бременни но родиха здрави деца.не знам въпрос на личен избор.аз лично не бих причинила това на децата си.иначе по въпроса с лудите майчици и аз съм  срещала такива.аз им викам мързеливи майки защото ги мързи даже да хранят децата си.например веднъж станах свидетел на следната ситуация-две наточени майки стояха на едно кафе,пушеха цигарки и пиеха кафенце.явно стана време за ядене и едната извади пюре което разреди с вода и сложи в шише с биберон.тикна го в устата на детето мушна едно одеало под шишето до не пада и това беще обяда на бебето.луда работа

# 549
Здравейте и от мен, честито на всички разбрали пола на бебчовците си. Аз също не разбирам майките ,които пушат и вредят не само на себе си, а вече и на своите бебета.В момента в който разбрах,че съм бременна веднага отказах цигарите,защото е едно да вредиш на себе си, ама съществото ,което живее в теб не е виновно за нищо. За това пожелавам на всички мами ,които пушат малко воля и да успеят да ги спрат.

# 550
Мммм това за цигарите и аз не го разбирам. Аз съм бивша страстна пушчка. Обаче преди първата ми бременност спрях цигарите, с идеята да не ги почвам никога повече. За съжалени от стреса след раждането пропуших пак. Сега като спряхме да се пазим спрях пак цигарите и този път се надявам наистина да не ги почвам. Не мога дори да си представя как ще съм бременна и ще пуша, просто ума ми не го побира. На мъжо сестра му доста ги намали по време на бременността, дори много рядко палеше, но все разправяше, че много и се пуши и припалваше някоя цигара.

# 551
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Аз щом разбрах, че съм бременна веднага спрях цигарите...Оттогава не съм си и помисляла да запаля...Дразни ме и пушилката около мен...И само при мисълта как се гърчи бебето в корема от дима, ми става гадно и противно...Една позната пушеше много докато беше бременна...За щастие детето е здраво...Дано и занапред е така...

# 552
  • София
    Днес бях на ФМ при Томова. Даде ми диск, има снимки и малки клипчета. Много е мило  newsm44. Новината е, че ще имаме сини гащи  stork-boy. Бебчо е добре и първоначално застана в профил да го разгледаме. После реши да ни обърне гръб  Laughing. Та за 4Д-то го помолих да се звърти да му видим личицето. Оказа се разбран и застана, както трябва  Hug.

popy1979, бързо да оздравява баткото  Praynig.

# 553
Браво Dori, честити сини гащи! Баткото щастлив ли е?  Simple Smile Сигурно е много вълнуващо да му видиш личицето, как искам и азз  Heart Eyes
Искам да ви попитам, 4д жълтото ли е, което показва и кое е 3д?  Thinking

# 554
Здравейте, момичета. Малкият спи и аз чакам тати да се наработи.
Берушка, направо ме разби с майките, макар, че не се учудвам. Всякакви има, но като цяло в по-малките населени места нямат толкова информация относно полезността на кърменето и късното захранване и се влияят много от традиционното у нас ранно захранване. Една приятелка през 2007 роди в Девин (тя е от Варна) и там педиатърката й казала да почва с ябълков сок на 30тия ден  #Crazy #Crazy #Crazy
А ето и една "супер" новина за нашата детска градина, в която ни приеха неотдавна  Crazy- http://www.btv.bg/news/katastrofi-incidenti/u-nas/story/10917636 … na_vav_Varna.html Дано скоро я оправят  ooooh!
Лека вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт