Да намерим Нико и Бени - Любители на котки - тема 38

• 33 135
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Я да се покажем и ние  Mr. Green

Шушулче, специално за теб   bouquet

Мамин Гугумънги  Heart Eyes

Чакам добрите новини за Нико и Бени  Praynig Praynig

# 331
  • София
Да с две момчета съм, баща и син. Сега Шерко хич не е за снимки, откакто го хвана любовната отслабна , понеже не се решим много често спласти се козината та имаше тук там подстрижка и сега си сменя козината и се проскуба съвсем. Като клошарче изглежда в момента:
http://dstlp.snimka.bg/animals/sheryl.287684.19125355
Имаме витамини за козина, но не ги иска, а като малък понеже все беше гладен за един ден беше изял половин опаковка, как беше отворил опаковката незнам като аз едвам я отварях.  ooooh!

# 332
Ох, Гугумънго  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да му изпапам коремчето сладко  Heart Eyes

Деси, стискам палци! Не се тревожи, мъжете са готови за нула време и бързо се възстановяват после! Клошарчето е много хубаво, дай Боже на всяко клошарче да изглежда така  Mr. Green

sauron, наистина не съм те разбрала   bouquet При перспектива да е на улицата, или в апартамент- не мисля, че има дилема. При моите това беше перспективата.

Непрекъснато мисля за Нико, Бени и Теди  Praynig Да се открият час по-скоро  Praynig

# 333
Мисля си дали не може да се пусне обява в "За животните с любов" на Роси Кирилова - там имат такава рубрика. Вярно, че не го гледат много хора, но пак е нещо.

# 334
Момичета, не искам да натъжавам повече хубавата темичка. Влизам само да кажа, че  няма нищо ново.
Аз за останалото, кото са в чата знаят .... след малко отивам да говоря с терапевт.

# 335
Момичета, не искам да натъжавам повече хубавата темичка.

Crossing Arms Мисля, че се разбрахме по тази тема. Темата е "Любители на котки" и в нея се говори за терзанията и радостите на отглеждащи маци. Теди  Naughty Нямам скайп в офиса, но такива изказвания не ща да чувам  Naughty

# 336
Теди, сила ти желая да се справиш с това, през което минаваш в семейството си.

# 337
  • София
Аз и вчера като обикалях в 4 и 5 част гледах за тях, днес като занеса малкия и после като го прибирам пак ще ги търся. Много ми е тъжно, че няма никакви хубави новини за двамката. Аз сега отивам към ветеринарката.

# 338
  • На небето
Ох, аз от кога чакам Теди да влезе да каже какво става...
Но за нещастие нищо хубаво.  Sad

# 339
Теди поне децата по добре ли са?Не губи надежда на сестра ми котаракът падна от шестия етаж на блока и се прибра след три месеца,намериха го пред входа.

# 340
Здравейте...  Hug Аз щях да пиша в тази тема по-натам, но... Имах котарак на 10 години, който обожавах, но умря в началото на април. Близки и ветеринарния доктор ме убедиха да взема ново коте, макар че до ден днешен ми е мъчно за Мако.  Cry

Та започнах с търсенето на коте и на познати котката се оказа бременна, и понеже е същата като Мако, реших да чакам котенце от нея. Роди в началото на май, преди 2 седмици отидох да ги видя, единственото мъжко само си ме избра, та си го запазих и реших да изчакам 2 месеца, нищо че нямах търпение да го взема, все пак знам че 2 месеца поне трябва да е при майка си. Добре де...ама преди 10 минути ми звънят да ходя да го взимам, защото ги давали вече, не им се гледали и малките... Хубаво, ама те нямат даже месец и половина навършен...   Confused А аз нито съм подготвена с клетка за транспортиране (въпреки, че са близо, все пак с кола ще го возя), а да ви кажа се шашнах, дори не знам с какво да го храня толкова мъничко...  ooooh! Знаех, че имам време да си организирам всичко, а сега съм пришпорена, след час ще трябва да го взема! Помощ!  Laughing Нямам никаква готовност, Мако отдавна беше малък и всички играчки са заминали... но главният ми въпрос е какво да му дам да яде, то сигурно сега ще е доста стресирано, тъй като го отделяме от майката  Confused

# 341
Трейси, ми честито  Hug
Няма да коментирам, че толкова малки ги дават, не е добре, но... Tired
Те дали ядат вече обща храна? Има бебешки гранулки и бебешки пастетчета, от ветеринарните аптеки можеш да купиш. Дано да е захранено  Praynig Ако не- млекце, пак от аптеката, за бебета. Някой спомена, че и жълтък се дава на малките- по-напред в темата е.
Ще плачка известно време, ще търси майка си и сестричките,със сигурност- много е мъничко. Можеш да му сложиш някое мъхнатичко, косматичко одеялце, да се гуши в него, или плюшена играчка.
Котешката тоалетна- можеш да му покажеш като поровиш с пръст, да се сети какво да прави.
Успех, пак ще пиша, че сигурно още ще се сетя  Hug Благородно ти завиждам за емоцията, която те очаква  Heart Eyes

# 342
Ох, мерси! Добре, че ви има в тази тема, сега ще си го гледаме заедно  Mr. Green, защото не помня какви съм ги вършила преди 10 години, а и Мако не беше толкова мъничък, а на 3 месеца! Нито съм подготвена с котешка тоалетна, нито знам какво се дава на толкова малко коте (знам само, че не и първосигналното - прясно мляко!), нито креватче имам, наистина н-и-щ-о! Ще го взимам сега и после ще ходя по зоомагазините да видя поне за храна, а утре и до ветеринаря (ако не успеш да го намеря още сега...).

Според мен не е захранено, още няма хигиенни навици, все пак майка му малко го е гледала, а знам че те си ги и социализират - много ме е яд, а сега като заплаче за майката и другите котета не знам...  Cry

# 343
  • София
•ºtreisyº•- в началото можеш да му даваш мляко,и бебешки пастети.В началото на темата в първи пост има линк,как се гледат бебеци, http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=cats&Number=19435 … amp;view=&sb= , виж го. И да покажеш снимки Hug .

# 344
  Hug

Отивам да го взимам, ще го снимам като се успокои (и аз покрай него, яе знаете ли каква нерва ме подгони  Mr. Green), наистина ме хвана много неподготвена, дори име не съм измислила. Но ще чета от линка който ми даде, ще намина към зоомагазин и така...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт