Дързост и красота" - тема 61

• 42 818
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
много ми е интересно, що за абсурди ще има в ДиК и занапред, но...

Няма ли да сменят Дона с нещо мязащо на жена?

Кобилата, която ще яхне брукасита, за да спре сватбата на РичкУ с Тейлърита, по-мяза на жена, току-виж турнат нея за тази роля и вземе хляба на донка Mr. Green

П.П. Изида, не съм те забравила, тъй ще знаеш  Wink
Добре е, че се появи някой, който може да спори аргументирано, ама да знаеш, че не съм съгласна, че брукасита е толкова незабравима за мъжовете  Wink
Просто се грижи да им напомни всячески за себе си. Как само връхлетя върху НичкУ в спалнята му и с един оттрениран ( Mr. Green) скок се метна върху беззащитния Ник. Пък той й беше казал, че не я ще...
Да ти кажа тУЙ на мен повече на натрапване ми мязаше, отколкото на незабравимата фатална жена, която всички мъже тичат да търсят.
Тя май сама се предлага честичко и не е нужно да тичат да я търсят  Mr. Green
На тУЙ какво ще ми рекнеш в замяна  smile3534

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 16:14 от Nenna

# 346
Хмм, защо Ар Джей да се окаже гей? newsm78

За да може майка му да си легне и с неговото гадже  Mr. Green

Брук (с прехласнат поглед) към гаджето на Ар Джей: "Ти си бил! Винаги си бил ТИ!!!" Joy

# 347

Брук (с прехласнат поглед) към гаджето на Ар Джей: "Ти си бил! Винаги си бил ТИ!!!" Joy

ахахахаха
 smile3532 smile3532 smile3532

# 348
  • В средата на времето
...брукаситка съблазни Дикън ,докато беше женен за дъщеря й Бриджет ,че и роди от него.

Бите, Бите  Naughty съблазни е много неподходяща дума в случая. Да съблазни бих я използвала за случката Тейлър-Хектор в спалнята. Вярно, неуспешен опит, но все пак опит за съблазняване. Дали напълно осъзнат или е от типа "Иска ми се, ама на ми стиска, за това по-дборе да не се натискам" е друго Crazy Роди, да. Ма да го беше абортирала ли?

Преспа и с Ник,докато и той беше женен за Бриждет,че и имаше наглостта да й каже...

Кога това е станало, че нямам такъв спомен. Докато Ник беше женен за Бриджит с Брук не са преспивали. Понатискаха се леко, но до секс не се стигна. След това Ник се разведе с Бриджит и до колкото си спомням с Брук искаха да минат 6 месеца преди да се награбят, но не устискаха на страстта Laughing

че брукасита е толкова незабравима за мъжовете  Wink

Кога един мъж се връща отново и отново при една и съща жена? Когато не може да я забрави, нали?

Просто се грижи да им напомни всячески за себе си. Как само връхлетя върху НичкУ в спалнята му и с един оттрениран ( Mr. Green) скок се метна върху беззащитния Ник. Пък той й беше казал, че не я ще...

Горкият, беззащитен Попай.  Crazy Жив да го ожали човек Crazy Mr. Green. Тази сцена си спомянм, че съм я гледала в тубата преди доста време. Там Тейлър ги прекъсна, нали? Или за друга сцена става дума? Въпреки това малко несъгласие от страна на Ник, той пак ще се обърне към Брук. На края все така се получава. Както и да го погледнеш.

Да ти кажа тУЙ на мен повече на натрапване ми мязаше, отколкото на незабравимата фатална жена, която всички мъже тичат да търсят.

...в интерес на истината тази и постъпка е малко отчаяна, защото тя вече трябва сама да е разбрала, че рано или късно всички и пристават. Няма нужда да ходи да му подскача на Ник Crazy той завалията пак до нея ще опре Mr. Green

Тя май сама се предлага честичко и не е нужно да тичат да я търсят  Mr. Green

Ако една жена не е желана, колкото и да се предлага - все тая. Не си ли съгласна? Няма как да се съгласи човек, че с Брук се отнасят като с еднодневка, само за задоволяване на мъжкия нагон, защото виждаме кво ги прави мъжете във филма - кълца ги на салатка, а те питат за още Mr. Green И всеки и предлага брак, и за децата и иска да се грижи, и е готов по нощите, от леглото на жена си да стане, за да иде да я "спаси", дори в крайна сметка да остави съпругата си завърнала се от мъртвите за втори път (да не говорим, че при първото завръщане директно я отсвири..завърналата се съпруга де Mr. Green), за да е с Брук...
Така че, така аз ги виждам нещата Peace

# 349
  • Край ''синьосиньото синьо море''

''.......80 г. ми трябваха да го разбера...'' newsm45 newsm62
П.П Извинявам се,че се намесвам в горните прения,но Изида ,ти не каза ли ,че вече не гледаш филма newsm78....Изявленията ти са сякаш копирани отпреди 1г.,а във филма има развитие т.е брук пада с бясна скорост надолу... NaughtyДаже си помислихме, че заради това всички вие брукфенки зачезнахте... Mr. Green И още...с новопоявилата се ''звезда'' ''сега''да нямате договор за съвместна дейност-писане на ЧАРШАФИ...Докато едната почива,другата ''тъче'' на стана Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Абе все се връщали при брук! Ами що бягат, че да трябва да се връщат?!?
А на този въпрос,кой че отговори newsm78

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 18:09 от susy

# 350

".....любовта на живота ми!"    hahaha hahaha hahaha

Дали баба брук е съблазнила Дикън,или той -нея,май няма такова значение.
А и що си мисля,че на една майка повече трябва да й пука за дъщеря й,отколкото на един мъж -за жена му?!   newsm78   Редно беше брукаситка да се узапти,че става въпрос за щерка й...

..... че не съм съгласна, че брукасита е толкова незабравима за мъжовете  Wink
smile3501

Е,как да я забравят,че да я пожелаят?
Тя оставя ли ги на мира,че да имат време да я забравят?!   hahaha
Само се чуди какво да измисли,че да ходи да им реве на рамото...Дори имам спомен,че Рич я беше питал при поредното й оплакване :"Защо ми го казваш на мен?" т.е. мен какво ме касае...
Що ли имам спомен и за нещо такова  и от Ничу,в кабинета му?    newsm78

Та,опитват горките мъже да я отсвирят,ама то такава досадна конска муха как се пропъжда?!
 Mr. Green    
Човек като си няма достойнство и гордост...както и да го наритваш,той не вдява...нещо като "Ти го плюеш,то мисли ,че дъжд вали!"    Mr. Green   че и брукината работа.

Вярно ,че е филм,ама не мога да не правя аналогии с живота...та съм се чудила ако мен един мъж ме нарита толкова пъти,какво бих правила?!
Ама просто няма как да стане...след първия ритник от негова страна го пускам да пасе.Как пък да не съм му се молила 50 години...   Joy Joy

# 351
А ако R.J ,живот и здраве, не ''обърка посоката'',намери си сгодна мома дето шъ' му рОди щерка,та питам нейното гадже кой шъ го смели. luvbed... 120-годишната баба бруки,МАЙ???? Mr. Green Идва ред на внучките Mr. Green

# 352
  • В средата на времето
П.П Извинявам се,че се намесвам в горните прения,но Изида ,ти не каза ли ,че вече не гледаш филма newsm78....Изявленията ти са сякаш копирани отпреди 1г.,а във филма има развитие т.е брук пада с бясна скорост надолу... Naughty

Ами ще копират, защото мнението ми не се е променило. Освен това не коментирам случки от сегашните серии, точно защото не гледам. Правя общи коментари за неща по принцип. Като се подхващат стари неща, коментирам тях.

И още...с новопоявилата се ''звезда'' ''сега''да нямате договор за съвместна дейност-писане на ЧАРШАФИ...Докато едната почива,другата ''тъче'' на стана Mr. Green Mr. Green Mr. Green

susy, какво да ти кажа - скролвай, скролвай, просто скролвай. Дет се вика не пиша, за да те затормозявам визуално Crazy. Пиша, щото искам, пък да ме четат тези дето искат. Ако имаш и някакви други въпросо-забележки към мен...давай.  Crazy Чаршафите за съжаление ще си останат.  Mr. Green

Щото всички са хора. Хората правят грешки. Човек като осъзнае грешката си се опитва да я поправи Mr. Green. Напускаш Брук - грешка. Връщаш се при Брук - поправяне на грешката. Лесно е. Mr. Green

# 353
ОткогИ СЕГАшните "новодошли" разпознават ветераните в темата   newsm47
Абе Сега,що са пънеш да пишуваш ферманите си под чуЗд ник ?
Драскай си от стария  Whistling

И аз да запитам..... колко време ще трае цвиленето на Доня Коня до бай Ерик ?

# 354
''скролвай, скролвай, просто скролвай''........Превод,моля Simple Smile Късно ми е да уча нови езици Mr. GreenНикакъв ЧАРШАФ няма да ме убеди,че брук е безобидна,волна лудетина с вятър в косите и невинен плам в очите (гледам филма от първия епизод)......Тя е нагла и безскрупулна селяндурка(не селянка),изпълзяла от долината ,готова с ''огън и меч'' и мнооого секс с богати глупаци да се цопне в Бевърли хилското богатско гнездо....КУКУВИЦА!!!!!!В BG на такива им викат ЗЛАТКИ,в Щатско явно broocks...... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 19:43 от susy

# 355
  • В средата на времето
''скролвай, скролвай, просто скролвай''........Превод,моля Simple Smile

Демек - прелиствай, сваляй с мишката страницата надолу и пропускай чаршафите ми Grinning  Wink

Никакъв ЧАРШАФ няма да ме убеди,че брук е безобидна,волна лудетина с вятър в косите и невинен плам в очите

Глей как хубаво си я описала Mr. Green Брук си е безобидна. Ако мъжовете бяха на място и ако Стефка не беше Стефка, Брук щеше да векува с Ридж Mr. Green Пламът в очите и вече не е така невинен, ама годинки...кво да пра'иш Grinning

Виж, последващото ти описание може да се отнесе към Дончето Grinning. Нея не я харесвам. Доста ми е анти.

# 356
''скролвай, скролвай, просто скролвай''........Превод,моля Simple Smile Късно ми е да уча нови езици Mr. GreenНикакъв ЧАРШАФ няма да ме убеди,че брук е безобидна,волна лудетина с вятър в косите и невинен плам в очите (гледам филма от първия епизод)......Тя е нагла и безскрупулна селяндурка(не селянка),изпълзяла от долината ,готова с ''огън и меч'' и мнооого секс с богати глупаци да се цопне в Бевърли хилското богатско гнездо....КУКУВИЦА!!!!!!В BG на такива им викат ЗЛАТКИ,в Щатско явно broocks...... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Забрави да кажеш,че като я възнаградиха богато, мятайки се от мъж на мъж, й се прищя младо агнешко да пробва и го намери, скрита зад маска, защото иначе едва ли някой би я пожелал  Mr. Green

Чудя се как някои хора коментират серии, които някога били гледали в тубата  и не си ги спомняли добре Crazy Thinking Със същия ентусиазъм коментираха и бъдещите серии, в които нещата се оказаха не такива, каквито се обсъждаха. Затова сменихме източниците на информация с по-достоверни - Щастлива  Heart Eyes и Супергеорги  Peace

# 357

susy, какво да ти кажа - скролвай, скролвай, просто скролвай.

Да живей българският LANGUAGE Mr. Green Mr. Green Mr. Green Някой доста се пенявеше по въпроса тез дни Joy hahahaТо каквото за брук,туй и за донка...Като под индиго са...

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 20:26 от susy

# 358
  • somewhere near the sea
.......... защото виждаме кво ги прави мъжете във филма - кълца ги на салатка, а те питат за още Mr. Green И всеки и предлага брак, и за децата и иска да се грижи, и е готов по нощите, от леглото на жена си да стане, за да иде да я "спаси"..........
Мъжете в този сериал го играят рицари (с малки изключения). Обичат да спасяват, когато сгодна женичка със сълза в окото ги призовава посред нощ.
 И защо ги прави на салатка? Нали Брук е обичлива, всекиго уверява, че той е единственият? Не приемам да се кълнеш на един и след два дена- на друг със същите думи. Naughty

# 359

Щото всички са хора. Хората правят грешки. Човек като осъзнае грешката си се опитва да я поправи Mr. Green. Напускаш Брук - грешка. Връщаш се при Брук - поправяне на грешката. Лесно е. Mr. Green
[/quote]

Напуснеш брук - грешка. Връщаш се при брук- двойна грешка. Лесно е!
Кой от всички мъжове на брук беше щастлив с нея? И ако беше що сега не е с нея newsm78

Общи условия

Активация на акаунт