Дързост и красота" - тема 61

• 43 669
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
Мислиш ли,че някой от новодошлите чете първа страница. Те нахлуват в темата, питат и изчезват  Peace Всеки знае,че първа страница обикновено е за запис и направо я прескача.
А така, както си почнала още малко ще искаш и снимка на първа страница да ти изтипосаме  Joy Тъкмо за по-голяма нагледност, че по-лесно да ти прескачат чаршафите  hahaha
Аз като нова в някоя тема първо преглеждам поне първите няколко страници да вляза в час. Но и да го прескочат - веднага може да им се посочи "легендата" да се образоват преди да питат. И мен все ме връщахте към десетките теми назад за справка Simple Smile та не е проблем да се върнат поне до първата страница.

А това за снимката ще го прескоча СЕГА пък аз. Иначе ще влезем в дълга дискусия за доуточняване какво точно да се сложи на първата страница  - само снимката СЕГА и/или предупредителен надпис - не четете СЕГА Сега, защото ... може да е заразно   hahaha

Краси, много "удобно" си пропуснала части от поста ми, да не вземе някой да реши, че вярното е точно това за неграмотността: "за постове, в които личните имена започват с малка буква са възможни два варианта: или постващият е недостатъчно "грамотен" или не харесва  "нещото" с това име (това е шегичка); "
А за останалото дето изреждаш за Брук - явно си забравила скорошните разбиващи коментарии на Изида по повод на предишни подобни твои Брук класификации, та с това я "молиш" да се намеси и пак да ти  припомни?

# 436

Краси, много "удобно" си пропуснала части от поста ми, да не вземе някой да реши, че вярното е точно това за неграмотността: "за постове, в които личните имена започват с малка буква са възможни два варианта: или постващият е недостатъчно "грамотен"

Пропуснала съм го,защото не се отнася до мен!
Разходи се по "Предишни публикации на този потребител"  от профила ми и ще разбереш.
Точно втората част от поста ти се отнася до мен...защото смятам,че баба брукаситка е "нещо" или "нищо" по-скоро...   Peace

А колкото до "разбиващите " коментари     Mr. Green   на Изида...Какво точно са разбили ,че не разбрах?    newsm78
Да не би баба брук да се е променила от миналата седмица,когато я обсъждахме...пък аз да не съм разбрала?    newsm78
Ама не!   Stop   Днес си беше пак същата егоистична и арогантна кучка,която не вижда бакиите в собственото си семейство и деца,ами тръгнала да съветва чуждите семейства как се гледат деца!
Та ,кое ,казваш ,е разбила Изида?    Mr. Green   

# 437
Краси, Изида сама каза,че не гледа новите серии, така че постовете й почиват върху старите й виждания за нещата, когато все още брукфеновете не бяха мираж в темата  Crazy

# 438
Разходи се по "Предишни публикации на този потребител"  от профила ми и ще разбереш.

А колкото до "разбиващите " коментари     Mr. Green   на Изида...Какво точно са разбили ,че не разбрах?    newsm78
...Та ,кое ,казваш ,е разбила Изида?    Mr. Green  
В никакъв случай не мисля за теб като за правописно "неграмотна", (само по отношение на мнението ти за Брук  Joy което е очевидно )
Обаче не ме карай да се разхождам по публикациите ти, че никой не е застрахован да прозяпа нещо по-отношение на правописа. Ако се разходя по публикациите на всеки от дългопрестоялите потребители в темата - ще намеря "грешки" на всеки без изключение. Освен погрешни големи-малки букви на екранните герои и още други мънички или по-големи правописни грешки, copy-paste грешки, диалектни изрази и др. Гарантирам. Пробвано (и имам набито око за грешчици, една от специалностите ми е коректор  hahaha)

Не мисля да обяснявам пак очевидното като това за Изида. Но ще го разбереш, когато тя намери време да обърне внимание на темата Simple Smile

Дрийм, брукфеновете отдавна не са мираж в темата. Но мечтай си като искаш!  А и няма нужда и да гледа човек за да коментира. Нали има преразкази и нали било все е едно и също в ДиК, а и предимно стари грехове на Брук се спомнят.

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 21:50 от Sega

# 439
Разходи се по "Предишни публикации на този потребител"  от профила ми и ще разбереш.

А колкото до "разбиващите " коментари     Mr. Green   на Изида...Какво точно са разбили ,че не разбрах?    newsm78
...Та ,кое ,казваш ,е разбила Изида?    Mr. Green  
В никакъв случай не мисля за теб като за правописно "неграмотна", (само по отношение на мнението ти за Брук  Joy което е очевидно )
Обаче не ме карай да се разхождам по публикациите ти, че никой не е застрахован да прозяпа нещо по-отношение на правописа. Ако се разходя по публикациите на всеки от дългопрестоялите потребители в темата - ще намеря "грешки" на всеки без изключение. Освен погрешни големи-малки букви на екранните герои и още други мънички или по-големи правописни грешки, copy-paste грешки, диалектни изрази и др. Гарантирам. Пробвано.(имам набито око за грешчици и една от специалностите ми е коректор)

Е не мисля да обеснявам пак очевидното като това за Изида. Но ще разбереш пак, когато тя намери време да обърне внимание на темата:)

Дрийм, брукфеновете отдавна не са мираж в темата. Но мечтай си като искаш!  А и няма нужда и да гледа човек за да коментира. Нали има преразкази и нали било все е едно и също в ДиК, а и предимно стари грехове на Брук се спомнят.

И бъдещи такива  hahaha, че тя не се е спряла да се раазвива в отрицателната посока, която е поела от началото на сериала.

А разходката по публикациите на Краси би била по-ползотворна, ако не гледаш правописните й грешки, а мнението й за НИЩОТО брук  Mr. Green Това имаше предвид Краси според мен  Peace

# 440
Цитат
В никакъв случай не мисля за теб като за правописно "неграмотна", (само по отношение на мнението ти за Брук  35 което е очевидно )

В такъв случай аз бих казала,че си емоционално "неграмотна"  по отношение на баба брук!   Peace

Колкото до грешките,всеки ги допуска.Но професионално неграмотния си личи дори от един пост, няма смисъл да четеш всичките!   Peace

Цитат
...а и предимно стари грехове на Брук се спомнят.
Е ,къде тук  
 Днес си беше пак същата егоистична и арогантна кучка,която не вижда бакиите в собственото си семейство и деца,ами тръгнала да съветва чуждите семейства как се гледат деца!

видя стари грехове?
Коментирам си точно днешните й грехове...че се прави на света вода ненапита и много компетентна по отношение гледането на деца...А не вижда как осакати своите!   Peace

Дрийми,    Hug 

# 441
(и имам набито око за грешчици, една от специалностите ми е коректор  hahaha)

Въх , Сега .... ни дей се излага тъй  Shocked
И откога коректорите пишат особенНо с двойно Н  Whistling  Joy Joy

Браво Краси, страхотни постове     bouquet
Пълниш ми душата !

Дрийми , страхотно чувство за хумор   bouquet

И  за всички от ТТ   bouquet   bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 15:13 от Djindjari

# 442
  • somewhere near the sea
Сега, предварително ти се извинявам за грешките,  hahahaкоито ще откриеш. Naughty
Няма проблем да напиша за цветните преразкази, , стига да не ме "уволниш" дотогава. Joy
Ерик не може да повярва, че Дона може да е стреляла. Наведен над Стефани, той повтаря:”Сигурна ли си? Видя ли я да стреля? Може би си я видяла просто там?” Стефани казва името на Дона отново.
Объркан, Ерик не знае какво да прави. Поглежда към Дона , после към Стефани.  Дона отрича тя и семейството ѝ да имат участие в това. Ерик е разкъсан между двете жени, които обича. Не може да допусне, че Дона ще отиде толкова далече, че да стреля по Стефани. Той настоява Дона да се прибере в къщи, защото иска да остане през нощта при Стефани. Медицинската сестра обаче го уверява, че Стефани ще спи през цялата нощ и няма да има нужда от него. Той се съгласява да си отиде.
Прибира се у дома, но от вратата го лъха миризма на печено месо. Ерик е изумен-кой би могъл да готви сега, когато се е случило такова нещастие. От вратата на кухнята излиза Пам. Ерик е изненадан да я види. Тя му обяснява, че е дошла в града за шоуто му, но не са я пуснали. Ерик се извинява-той не е знаел, че тя иска да присъства. Тя се прибирала към къщи, когато чула по радиото новината да стрелбата. после ѝ дошло на ум, че трябва да му сготви своя специалитет, защото сигурно ще е гладен. Ерик е зашеметен от случващото се.Тя му предлага да остане в къщата за гости и да се грижи за него, докато Стефани се възстанови. той ѝ казва, че няма нужда, защото не живее сам, с него има друга жена. Пам отговаря, че няма проблем, тя няма нищо против неговите приятелки. Стефани й споделила за това, но Пам е сигурна, че сестра ѝ е силна и ще се оправи. Праща го да си вземе вана и да се наспи.
Когато Ерик излиза, тя започва да оправя леглото му. Намира някои секс играчки като камшик, боксерки… Камшикът я дразни и Пам гледа с омраза.
Дона отива до леглото на Стефани след като Ерик излиза. Тя иска да знае дали Стефани е щастлива от това, което е направила. Според нея Стефани се е простреляла сама, за да привлече вниманието.
Стефани иска Дона да се махне, дори се опитва да извика сестрата.
Ридж и Брук отнова са в спор. Той е бесен, тя му говори, че не може да е някой от семейството ѝ . Едно нещо е сигурно-двамата се обичат и все още възнамеряват да се оженят. Тя го пита дали ще покани майка си, Ридж казва, че ще я покани. Е, в такъв случай ще трябва да отложат сватбените планове докато Стефани се възстанови. Брук не изглежда да има възражения.

Бриджит посещава бебето Джак. С удоволствие  съобщава, че Джак е в добро здраве и може да излезе от изолация. Ник се радва да чуе добрата новина.
Тейлър е подписала документите, с които Брук се отказва от  родителските права. Брук казва, че се радва да го чуе, но външно изглежда разстроена. Още повече се разстройва, когато чува, че Тейлър не кърми бебето.   Брук е ядосана. Та това е „нейното” бебе в края на краищата. Бриджит и Ник ѝ казват, че е по-важно то да получи любов и привързаност. Брук не може да приеме това. Тя не може да гледа как Тейлър не я е грижа за „нейното” дете. Ник не иска тя да смята, че това е нейно дете.Ник и  Бриджит я молят да си тръгне, но тя остава, защото иска да знае дали Тейлър ще обича „детето ѝ” по начин, по който трябва да бъде обичано. Когато Ник се опитва да намали напрежението, Брук избухва да не ѝ  обръща гръб, най-вече не сега…На ръба да се разплаче е и Ник, той гледа бившата си жена и пита какво се е случило.Тя отново повтаря, че се нуждае от него повече от всякога. Ник я уверява, че никога няма да ѝ  обърне гръб.

Ерик и Дона си говорят в спалнята за Стефани. Дона се моли на Ерик да не я подозира в стрелбата срещу Стефани. Той иска тя да се прибере в къщи, Дона се колебае да го остави в това емоционално състояние.  Ерик ѝ казва, че Пам, сестрата на Стефани е отседнала у тях. Дона разсъждава, че как така отчуждената сестра идва мистериозно точно в деня, когато Стефани е простреляна. Ерик не иска дори да си го помисли.
Пам в това време е в болницата и гледа Стефани докато спи. Говори ѝ колко нещастен е бил животът ѝ, докато Стефани е живяла в рая и има всичко, което е искала. В думите на Пам има злоба и завист.
Ерик казва на Дона, че  я обича, но просто иска да остане сам за малко тази вечер. На излизане двамата се целуват. Пам, която в този момент се връща, вижда целувката. Това я дразни.
Пам очаква Дона и размахва собствения ѝ камшик. В другата ръка държи куче доберман. Тя хвърля на Дона камшика. В цялото ѝ същество личи омраза към новата секси жена в живота на Ерик. Дона разбира, че Пам желае мъжа на сестра си.  Двете си обменят обиди, но Пам пуска кучето. Дона  успява да стигне вратата, когато се обръща, чува Пам да вика след нея ”Никога не се връщай”.

# 443
Марси, свикай едно общо събрание, да вземем дружно, а не еднолично решение относно постването на първа страница  hahaha

Иначе, хиляди благодарности за труда, който полагаш   bouquet А който иска, намира каквото му трябва. Който влиза да се заяжда, не търси  Peace

Краси, Джинджи /липсваш  Heart Eyes/   bouquet

# 444
Уф и мен днес много ме издразни поведението на Бруклата......тя щот голяма майка та чак съвети дава.....леле ooooh! ooooh! ooooh! не си гледа първо в нейната градина....още по- отвратителна и гадна става с всяка серия..... Sick Sick SickОпределено образа й върви все в отрицателна посока.... Sick

# 445
  • Край ''синьосиньото синьо море''

(и имам набито око за грешчици, една от специалностите ми е коректор  hahaha)

Не мисля да об(е)снявам

Ей,т'ва уби рибата Joy Г'усжата,била и кУректор.... Joy hahaha rotfImao rotfImbo smile3534 smile3532 Hands Fist...... #Crazy Shocked Mr. Green Mr. Green Mr. Green и виждАла грешчиците от птичи поглед Whistling Joy
A,относно ИЗИДА....сега, опитай се да си създадеш собствен облик във форума...Не копирай чужди мнения,не рови в предишните теми,не се надявай на чужди ПОСТИЖЕНИЯ,които са били актуални нявга,ама днес са ''Усмивки от старите ленти'' Mr. Green Ако ИЗИДА(с главни букви,щото съм ГРАМОТНА) беше кОрназ,щеше да се изявява по-честичко....Ама и тя явно не може да прецапа калните локви на брукината оливация,та от дъжд на вятър се обажда,колкото да е В ТОН(УЖ) Mr. Green

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 19:11 от susy

# 446
  • somewhere near the sea
..........Нали има преразкази и нали било все е едно и също в ДиК, а и предимно стари грехове на Брук се спомнят.
Защо да се помнят стари грехове?
-Онова завръщане от Австралия не е толкова старо ooooh!когато годеницата на Ридж скокна в креватчето на братчето....(ох, рима ми се получи) Crazy
-В момента е пак сгодена и пак  се започва ровене в душата на една жена - "моето дете", "нашето дете".... Rolling Eyes
- Говорихме и за не чак толкова отдалечени в бъдещето- онова "джиджи-биджи" на стената...
.....И за какво да говорим, че не ми става ясно Crossing Arms

# 447
-В момента е пак сгодена и пак  се започва ровене в душата на една жена - "моето дете", "нашето дете".... Rolling Eyes
Ако не се опитва да съсипе някого,просто няма да е "нашата"    Mr. Green   брук!
Ето ,сега има всичко,което е искала /уж/, и пак търси на кого да подпали чергата!
Явно наистина не може да е щастлива с това ,което има!А все търси да вземе това,което имат другите...
И действа на принципа  "Не е важно на мен да ми е добре,важно е на Вуте /в случая Тейлър/ да му е зле!"    newsm48
Не вижда баща си,брат си и донка какви са ...способни и на убийство...а се зачудила на кого още може да подлее вода!

# 448
  • Край ''синьосиньото синьо море''
И още за брук...Дзепа се на Рич, че се съмнява в РАЗПАСАНАТА БАНДА лоуган,само щото сестра и донка беше затворена,ЗАСЛУЖЕНО в сауната и и беше попречено да си развее гъза на подиума и да провали Ерик....,което е супер важно в сравнение с опита за убийство на МАЙКА му ooooh! А онзи стои и я слуша вместо да и забие един и да не се разправя повече с нея....Пфу!!!!!! #Cussing out

# 449
Каквото и лошо да им се случи на лоугънови, малко ще им е   Peace

На всички, без изключение, мястото им е или в затвора или в лудницата или в някой долнопробен бардак  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт